hits
Jeg går på veggen

 • 14.09.2015 kl.17:44  • Æh.. God morgen kjære lesere. Eller nei det er jo dag, - God dag, kjære lesere- Jeg føler jeg snart går på veggen eller noe. Jeg har nesten sett ferdig alt man kan kalle godkjente serier i mine øyne, jeg har endret det jeg har krefter til å endre på rommet mitt. Det å være sengeliggende er faktisk noe dritt.. Jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre, som jeg ikke kan -  som å shoppe nye ting, reise, trene, finne nye steder jeg kan ta bilder på, pusse opp rommet mitt, ja nei, jeg har faktisk lyst til å gjøre alt utenom å ligge her. Jeg har lyst til å finne meg en bok som jeg kan kille litt tid på, men da var det jo det med at jeg ikke orker å gå ut av huset eller dra på noe kjøpesenter heller da. Derfor blir jeg da fortsatt sittende forran tv'en og se på masse kjedelige programmer for jeg har allerede sett alt. 

   Jeg kan jo faktisk bruke tiden min på å tegne da. Jeg var jo på hyttetur forrige uke, der jeg begynte å tenge med en 5åring som var der. Jeg ble jo faktisk litt hektet av å sitte der med forskjellige farger og tegne på et ark, men da trenger jeg bare noen som vil dra å kjøpe det for meg. Jeg svimer jo nesten av bare av å gå ned trappen. Tingene mine har blitt flyttet rundt snart 500 ganger for det er nesten det eneste jeg klarer å gjøre. Hjernen min er ganske tom for hva jeg kan blogge om, og kroppen verker. Jeg er jo faktisk sykemeldt fra alt, men noe blogging må jeg da klare å få til - Så lenge jeg klarer å få frem noe jeg kan skrive om til dere, da hadde det kanskje vært litt enklere. 

       Jeg tenkte jeg egentlig kunne lage en ny scrapbook, men da igjen mangler jeg fortsatt ting jeg trenger til det, pluss jeg har ikke så mye blekk igjen heller. Haha, nei nå ligger jeg her bare oppgitt over ting jeg ikke kan gjøre. Er det noen som har noen tips til hva jeg kan finne på som hverken krever at jeg må på butikken/kjøpesenter eller bruke så mye krefter på? Eller noen serier jeg kanskje kan starte på? Jeg har sett de fleste, men er muligens noen jeg ikke har hørt om enda..?

    

   Ellers er det noe dere har lyst til at jeg skal blogge om? Jeg har mye jeg har lyst til å fortelle dere men jeg kan ikke fortelle det helt enda. Altså hodet mitt er like tomt som dette innlegget, men jeg aner faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Det eneste jeg ser frem til er at jeg skal fjerne stingene mine i dag, THANK GOD.. De klør som bare det nå..

    


   Nå får jeg bare legge meg ned igjen for å sove, så håper jeg at dere kommer med noen flotte tips her jeg ligger.

    

   xx 

   Karianne Vilde

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Suzanne

   14.09.2015 kl.18:55

   Anbefaler Empire, Arrow, Pretty little liars :) masse god bedring!

   .

   15.09.2015 kl.23:37

   The Following (utrolig spennende)

   Hvis du ikke allerede har sett den, så skal jeg love deg at du blir sittende med serien en god stund. ;)

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde