hits
Tips til spa hjemme

 • 10.09.2015 kl.17:22  • Det er ikke alltid man trenger å gjøre så mye ut av ting for å skulle ha det godt. Noe jeg ofte liker å gjøre for å koble av litt er å lage litt hjemmespa. Man får en rolig følelse i kroppen, huden blir finere og du har spart deg en haug av penger på å gjøre det hjemme. 

   Først er det viktig man finner et sted hvor man kan slappe av, gjerne der det er litt mørkt også tenner du på flere stearinlys rundt i rommet så det blir en deilig atmosfære. Finn frem alle pleieproduktene du har i huset og sett de fram. Jeg har kanskje i overkant mye produkter å velge mellom, men da er det også greit at jeg gjør dette ofte så de blir brukt. Ta på deg/dere morgenkåpe (hvis dere har) Eller noen behagelige klær.


   Jeg har fotmassasje hjemme, men for de som ikke har det kan du bruke en bøtte eller balje med varmt vann også finner du frem masse gode såper, skrubb eller hva du kan finne hjemme. (Grønnsåpe fungerer godt på bena hvis du skal vaske bena grønndig, men det vil ikke lukte like godt) Man vil uansett alltid finne noen kreative løsninger til å lage spa hjemme, uansett hvor mye eller lite produkter man har.
   Jeg har jo endel annsiktsmasker og div ting. Men hvis du har noen annsiktsmasker hjemme, ta de frem. Har du ingenting kan man kjøpe noen pose-masker som man bruke til engangs bruk. Eller om man kjøper cleansing balm fra REN clean skinncare, så får du også en rensekrem som du også kan bruke som en annsiktsmaske kun ved å bruke noen dråper med hvilken som helst olje fra REN. Også den oljen jeg har som dusjolje. Man må alltid ha renseprodukter til huden, for det er viktig å rense huden både morgen og kveld. Prioriter dette produktet på badet ditt. 
   Hvis dere er to eller flere.
   Kan dere også gi hverandre en god massasje, enten før eller etter dere har tatt på annsiktsmaske. Hvis du er av den rastløse typen kan du sette på en koselig film, eller sette på musikk som dere kan høre på. 
   La kroppen roe seg ned og finn frem den beste annsiktskremen du har, og den beste hudkremen du/dere har og smør deg godt inn etter dere er ferdig.
   Du kan også arrangere en jentekveld hjemme hos deg, eller hos en venninne. Der dere alle sammen tar med dere de produktene dere har hjemme. Mulignes du har noe som de ikke har, og de har noe du ikke har. Dermed vil dere få en deilig og avslappende spakveld med masse forskjellige produkter. 
   Finn frem alle produktene dere har, og ta vare på kroppen deres! Bare fantasien deres kan stoppe dere.
   - Karianne Vilde
   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Mari

   10.09.2015 kl.17:23

   Fine bilder<3

   emagmagasinet

   10.09.2015 kl.17:35

   Flotte tips:)

   Anna myklebust

   12.09.2015 kl.11:28

   Å, såå deilig! Hjemmespa er helt fantastisk :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem