hits
Hva skjedde med oss?

 • 04.09.2015 kl.22:24  • Hva skjedde med oss?

   Hva skjedde med å kjøpe en kaffe og gå rundt i parken. Hva skjedde med å være en gentelman der han ordnet piknik ved en innsjø. Hva skjedde med at man holdt hverandre i hendene istedefor mobilen. Hva skjedde med at man opplevde øyeblikkene i en date, istedefor å fortelle bestevenninnen din eller bestekompissen din om daten. Hva skjedde med å konsentrere seg om hva dere driver med, enn å lete på facebook, snapchat eller instagram etter hva alle andre driver med i akkurat det øyeblikket? Hva skjedde med å kjenne på spenningen rundt hva du driver med, enn å lete etter det beste bildet for å legge ut på sosiale medier.

   Nå for tiden er alle så lite oppfinnesomme at det enste som skjer er nettflix og chill - ja vi alle vet hva det ordtaket betyr. Vi alle vet hva som skjer på nettflix og chill date. Eller kanskje du drar med "dama" på en dyr resturant for å vise $, men å sitte stivpyntet på første date utenom å kjenne hverandre er ikke akkurat det beste måten å bli kjent med hverandre. Hva skjedde med å faktisk prøve å bli kjent med personen, enn å prøve å tamme så mange høner på en uke..?

    

   Nå om dagen er det gutte og jentegjenger som drar ut på byen for å dra med seg et hook hjem. Sniker seg kanskje ut om morningen og kanskje aldri snakker med hverandre igjen. Ja, jeg er enig i at det er ganske morrsomt å høre slike historier under drikkeleker, høre om hvor kleint det var eller hvor dårlig alt sammen var. Det er kanskje ikke rart det var utrolig dårlig og kleint når dere ikke kjenner hverandre, hvor mye snakket dere egentlig sammen mens dere var på byen? OG hvor godt kan man bli kjent med et menneske når man er beruset. Akkurat. Man blir ikke kjent med hverandre nå til dags. Folk bryr seg generelt ikke om ting, og tror man bare må gjøre som alle andre. Ingen tørr å by på seg selv lenger, ingen tørr å faktisk spørre -" Hei, skal vi dra på en piknik til uken?" Eller hvis noen faktisk spør om det, er det så tabu at folk hopper av stolen og forteller til alle venninne sine om den kleine gutten som faktisk spurte om det.

   Blir man spurt om dere skal se på film hjemme hos han og chille en søndagsKVELD, da hopper man gledelig i dusjen og fikser seg opp. MEN, ble du egentlig kjent med han i løpet av den filmen? Har vi mennesker virkelig så lite å finne på eller snakke om, at vi ikke klarer å ikke ha en film rullende i bakgrunnen..?

       Hvor koselig var det ikke før da gutta hadde en sliten pickup og hentet jentene før de skulle på date. Stelte seg opp og ordnet fordi de ville bli kjent med jenta de likte. Ikke for å brife til gutta om hvordan kvelden endte. Det virker som om vi gjør alt for alle andre, ikke oss selv lenger. Vi prøver så hardt for at det skal se bra ut på utsiden, mens man egentlig bare sitter der å tar bilder og forteller hva man driver med til alle andre. Ja, jeg skal ikke sitte her å late som om jeg er en helgen og ikke gjør akkurat det samme selv. For det er jo akkurat det virkeligheten har blitt. Vi tar ikke oss tid til å se oss over skulderen lenger, andres meninger har blitt viktigere enn følelsen man opplever der og da.

   Hvordan ville du beskrevet din perfekte date?

   -KV

   • 14 kommentarer

   14 kommentarer

   Mari

   04.09.2015 kl.22:35

   Fin blogg<3

   kariannevilde

   04.09.2015 kl.22:35

   Mari: Takk :-)

   Susann S Johnsen

   04.09.2015 kl.22:42

   Så utolig bra skreve!

   kariannevilde

   04.09.2015 kl.22:48

   Susann S Johnsen: Takk for det! :)

   Lina

   04.09.2015 kl.22:49

   kjempebra sagt, helt enig!

   kariannevilde

   04.09.2015 kl.22:50

   Lina: Takker!

   Øystein Gabriel

   04.09.2015 kl.23:24

   Hva skjedde med 900 sekunder snap istede for å nyte dagene i RL?

   kariannevilde

   05.09.2015 kl.00:08

   Øystein Gabriel: har jo skrevet at jeg ikke er noe helgen selv, men nå er jo dette innlegget hovedsakelig om dating da.

   Marie Oma

   05.09.2015 kl.09:54

   Veldig bra skrevet, Karianne!

   Ludvig / Kaffebaronen

   05.09.2015 kl.14:40

   Testkommentar på vegne av blogg.no

   Cecilie

   06.09.2015 kl.01:15

   Dette var et sykt bra innlegg Karianne! Kunne ikke vært skrevet bedre!

   Jeg føler på dette tema hver dag. Jeg har faktisk tatt det så langt at når jeg er med venninnene mine, så ber jeg dem slå av lyden på mobilen og legge den i et annet rom sammen med min mobil. Hva er vitsen med å være sammen, når man ikke engang er tilstede sammen?

   Savner gamle dager på den måten :/

   -94-er

   cec

   06.09.2015 kl.14:37

   herregud, Karianne, dette var helt rått bra skrevet. det traff meg så sykt, og måtte sette meg ned og se litt i veggen etter å ha lest ferdig innlegget og bare tenke <3

   kariannevilde

   06.09.2015 kl.15:46

   Cecilie: ja, det er utrolig trist at det har blitt som det har blitt!
   Husker godt hvordan tiden var før da alt som gjalt var det vi gjorde der og da.. Trist at vi har latt oss bli påvirket så
   mye at det har gått så langt..

   Steffen

   07.09.2015 kl.12:57

   Jenter først og fremst starte med å bli kjent med oss. Det finnes knapt jenter som tar insativ eller viser interesse. Dere går etter utseende 9/10 ganger og i grunn tenker dere bare på å bli kjent med en kjekkas som dere ikke hadde hatt noe imot å dratt med hjem. Senk kravene deres. Det er helt sykt hvor mye kroppspress vi får. Det er ikke noe omtrent mellom oss guttene. Men dere liker, poster og sikler etter de deiligste guttene hver eneste dag. Dere definerer det som drømmegutten allerede uten å vite noe særlig om personligheten.

   Jeg kan trygt snakke for hver eneste gutt som ikke er verdens kjekkeste er at vi blir oversett så utrolig mange ganger. Personligheten våres er langt bedre enn de drittsekkene som er utro, bryr seg knapt, tar aldri kontakt, behandler deg respektløst. Men blir vi sett? Nei, vi får ikke oppmerksomhet fordi vi ikke faller innenfor deres krav.

   Vi jobber livet av oss for å få ditt fokus, ikke fordi vi vil kun ha sex. Men fordi vi helt ærlig ønsker å bli kjent med deg. Da hjelper det virkelig ikke å oppføre seg dømmende og avisende fordi du har så mange gutter å velge mellom at du går bare utifra at alle vil det samme. Det er ikke noe vanskelig for en jente å finne seg noen, selvom det er bare er midligtidlg. Men for oss som hadde behandlet deg som den eneste tingen i verden som hadde betydd noe for oss så må vi slite for å få oppmerksomheten din.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem