hits
Sliter du med dårlig rygg?

 • 28.08.2015 kl.16:52  • Som kanskje endel av dere fikk med, så var blogg.no nede i noen timer i går. Noe som gjorde at innlegget mitt aldri ble postet før i dag tidlig. ÆH, noen ganger skjer det også! Men for å fortelle om min travle dag i går, så stod jeg opp tidlig for å få massasje på fine frøkner på frogner. Jeg kan ikke beskrive noe bedre enn å starte dagen med en massasje. Som sikkert mange av dere vet, sliter jeg mye med hodepine. Det var noe han kunne merke bare av å ta på ryggen min, så jeg er i mye bedre form i dag etter alle knutene i ryggen min har blitt løst opp. De har klassisk sports massasje på fine frøkner, så de går virkelig dypt inn i og løsner opp alle anspente muskler.

       Jeg som lever det livet jeg lever med å stresse rundt for å fikse ting hele tiden, hadde virkelig bruk for en massasje i går. Dere kan sjekke ut facebook siden deres HER for å se hva mer spennede de driver med der. Utrolig koselige mennesker, og et koselig lokale. 

   Etter det var jeg innom den nye leiligheten til Veronica og Amalie, følte det nesten var på tide nå. Videre dro jeg til Dr. iPod som jeg skrev om i innlegget i går. Før jeg tok turen videre igjen for å møte venninner jeg ikke har møtt på veeeldig lenge. Utrolig koselig kveld med god mat (jeg som lagde maten) og latter.

       I dag derimot skulle jeg ha en veldig arbeidsdag (eller hva man skal kalle det *knis*) Nei, men S og jeg hadde så utrolig mye vi virkelig måtte sette oss ned med. Som regnskap, sende ut fakturaer, gå igjennom regninger, gå igjennom ting man bare må få solgt. Herrejesus, så mye ting jeg har liggende som jeg aldri bruker lenger. Ikl den gamle speilrefleksen min. Jeg måtte svare på 1000 mailer, sende mailer og ordne noe for en venninne, samtidlig som jeg måtte levere den andre tlf min på reprasjon, siden den har blitt ødelagt både innvendig og utvendig... Det var jo selvfølgelig den iPhonen jeg brukte mest, den jeg hadde så og si alt på. Men en gang måtte det bli gjort også, så det var nesten bare på tide at jeg fikk gjort det. 

   Men likevell, igjennom min/våres stressende dag bestemte vi oss plutselig for å dra til Danmark i morgen TIDLIG. Jepp, vi skal ta båt (ånei) til Danmark, siden vi skal ta med bilen. Vi skal nemmelig "backpacke" med bil i Danmark. Ta med oss telt og sekk, for å roadtrippe til vi finner et sted vi vil campe. Haha, selvfølgelig gjør vi dette nå som vi har så mye å gjøre, men man lever bare en gang.

   Nå sitter jeg bare her småstresset over alle innleggene jeg må få laget til dere nå, hvis jeg ikke får tid eller har strøm på mac'en mens jeg er der nede. Vi skal ikke dra hjemover før til onsdag igjen neste uke, så det er best at jeg tar noen forbehold. Jeg kan uheldigvis ikke ta med hundene mine, siden de må ha tatt vaksinen 21 dager før avreise.. De blir  jo heldigvis tatt godt vare på her hjemme da, hadde bare vært koselig å tatt med de på tur.

    

   Men... Nå føler jeg det ble veldig mye om og men her, men igjen, så skal jeg ha en konkurranse her på bloggen til dere mens jeg er ute å reiser! Så jeg skal lage det innlegget i dag, så dere får meldt dere på mens jeg er på tur :-)

    

   Hva skal du gjøre i helgen?

    

   - kv

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Sjø

   28.08.2015 kl.21:24

   Kan du slutte å bruke ordet "virkelig" til absolutt alt? Det gir VIRKELIG ikke mening.

   kariannevilde

   28.08.2015 kl.23:07

   Sjø: Ikke les det da ;-*

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem