hits
Er du flinkere enn meg til å knuse mobilen din?

 • 28.08.2015 kl.07:00  •  

   // Sponset innlegg //

   Jeg burde snart fått en diplom for å knuse iPhone skjermer. Serriøst.. Men heldigvis så finnes det en fantastisk Dr. iPod som fikser iPhonen eller iPaden din på 10 minutter. HALLO! Jeg var i himmelen, mens jeg burde sendt Veronica på fotokurs samtidlig. Neida, hun var snill som stilte opp for å ta noen bilder av meg! Men tilbake til Dr.iPod, så er det helt magisk. Du kan lese om priser og tider  HER eller hvis det er noe mer du lurer på. Ellers kan man få kontakt med han på dette nr; 928 51 835.

   Det ligger så sentralt man bare kan få det. Rosenkrantz gt. 10b, i Oslo - Rett over Grand hotell.

   Siden jeg ikke hadde tatt et "før bilde" av iPhone 5'ern min, så måtte jeg ta den ved siden av den andre knuste iPhone 6'ern min. Ja, jeg lover at jeg skal bli flinkere til å passe bedre på de denne gangen. Men nå vet jeg hvertfall hvor jeg skal gå hvis det skjer igjen neste gang det skjer. (og jaa, Carina har fått bakgrunnsbilde på begge mobilene mine)

   Det blir deilig å endelig kunne sitte på mobilen, utenom å få glass i fingrene eller at jeg faktisk kan se ting ordentlig nå!   Jakken jeg har på bildet finner du hos junkyard HER // Nike sko fra JUNKYARD // Bukse Bik Bok // Hettegengser fra Las Vegas // Genser fra Victoria's secret // Speedy veske 

    

   Har du testet ut Dr. iPod før?

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem