hits
Tenk at denne dagen har kommet!

 • 15.08.2015 kl.12:37  • Kjære søte Carina verdens beste digge Dahl å gutan!


   Nå er dagen din endelig her. Du er blitt det store 30 tallet. Tenk at du har blitt 30 år! Du skal ha at du ser ut som du er 22 år, også har du lille meg som også holder deg ung og go. 
   Jeg hadde jo lovet deg en stor tale og video, men siden jeg fant ut at jeg ikke hadde så bra med tid når jeg skulle opp der. Tenkte jeg det var bedre at jeg dedikerte et innlegg til deg her på bloggen, så får du også se videoen på skjermen etterpå!
   Denne festivalen av en bursdag har du planlagt lenge nå. Vi har nesten ikke snakket om noe annet dette året her. Noe jeg skjønner godt! Det blir en ellevill bursdagsfeiring på høyt nivå! 
   Du ble kanskje født 9 år før meg. Men fra den dagen vi først møtte hverandre dritings på 17 mai for endel år siden, visste jeg at du var min longlost tvillingsøster.
   Du er en av de beste jentene jeg vet om. Du har et hjerte av gull, og et sinn av stål. Når du først har bestemt deg for noe, så gir du deg aldri. Det kan lett bli diskusjoner når vi først begynner å diskutere noe, så sta som vi begge er. Men vi kommer fort til en enighet, siden vi klarer ikke unngå flere sekunder utenom å ha det gøy. 
   Vi har gjørt så utrolig mye sammen, at det faktisk ikke kan beskrives. Vi har vært land og strand sammen. Vi har roadtrippet oss sammen i utallige timer, vært rockestjerner flere ganger enn faren din Disel-Dahl. Vi har bodd i campingvogn, kjørt limmo, flydd, brukt ferje, tog, bil,  vi har også overlevd på en båt. Eller du overlevde.. Jeg lå hjemme å spøy i 5 dager. (Neste gang gjør vi noe som ikke gynger fullt så mye.) Det neste vi kommer til å gjøre sammen, er vel at vi tar ubåt eller ender opp på et romskip til månen eller noe.
   Spontaniteten vår er det ingen ting å si på for å si det sånn. Det er ingenting som stopper oss, når vi først setter kursen mot noe. Du er jo min longlost tvillingsøster som endelig kom styrtende inn i livet mitt for noen år siden. 
   Min morrsomste opplevelse med deg var da vi ble forlatt i bakkene i åre, siden ingen gadd å vente på oss lenger.
   Man kan faktisk ikke gjøre noe annet enn å le av hvordan vi to så ut i bakken. Folk stoppet opp for å ta bilder og filme oss, når vi ikke klarte å holde kursen og endte utenfor hvert eneste stup!
   Vi klarte ikke engang stå oppreist eller ordentlig for et eneste bilde engang..
   Det mest interne mellom oss, er vel da hele trønder-gjengen hadde pakket ut av hele leiligheten i Falun. Og vi kom kjørende i en rasende fart (det var jo jeg som satt bak rattet) med en forferdelig hangover fra alle dagene. Da vi runder hjørnet og ser alle de andre og jeg snurrer bilen inn på parkeringsplassen og tuter på de. (Nå ble det veldig mye om og men, men vanskelig å forklare dette øyeblikket) Du vet godt hva jeg mener Digge-Dahl, haha <3
   Det er en million mer ting jeg har å si om deg, vennen min. Men nå ligger vi med et stramt skjema som vi etter din bestemmelse. Så nå skal vi få kommet oss ut av døra, for å rekke partybussen din!
   Jeg gleder meg helt elleviiillt til å se deg nå snart, og feire 30 års dagen din med deg!

   Enjoy videoen <3
   Du er min beste venn, søster, mamma, bror, søskenbarn, kone, mann, dame og kjæreste. Du er en venn for livet, du er grunnen til at jeg smiler. Jeg håper du får den feiringen du har ønsket deg i flere år. Jeg gleder meg til enda flere minner med deg, min kjære Carina Jeanette Dahl <3
   Hilsen din aller beste Ville-Wølner. Jeg vil alltid være der for deg i gode og onde dager.
   LOVE YOU BIG TIME
   • Én kommentar

   Én kommentar

   Keths!

   15.08.2015 kl.12:41

   Ønsker deg en strålende lørdag! :))

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem