hits
Spar penger på tannblekning

 • 10.08.2015 kl.12:30  • //REKLAME//

    

    

   God dag alle fine, gamle og nye! 

   Jeg har fått veldig mange spørsmål og tilbakemeldinger på det jeg har skrevet om tannblekingen min. Dere alle sammen får 3600,- i rabatt ved å bruke navnet mitt, "kariannevilde" som kodeord når dere bestiller. Da får dere bleket tennene deres til en verdi av 4800,- for KUN 1200,-! Hvor bra er ikke det? Cosmo Beauty ligger i bygdøy allè 63. Så det er utrolig enkelt å finne frem, og det er et veldig behagelig lokale. Man kan enten bestille timen online HER eller ringe 98403827 // For å få like hvite tenner som meg, Marius Borg og Simen Auke. Vi er alle utrolig fornøyd med vårt nye collgate smil.    Alle får lov til å bruke koden for å få tannblekningen til 1200,- Både venner, bekjente, ukjente, lesere, haters, lovers, venner av venner, nabo eller besøkende. Alle får lov til å bruke den. 

   De tar deg også utrolig godt imot, og de passer godt på deg mens du ligger med lyset i munnen. Denne dealen her er den beste jeg har hørt om, man får bleket tennene sine for KUN 1200,- Også for dere som snuser eller røyker og har fått gule tenner av det, så er dette en suuper løsning. De er utrolige flinke til å gjøre det akkurat sånn som du selv vil ha det. Så det er faktisk ingen grunn til å ikke gripe denne sjansen her. Det er et strålende tilbud man ikke kan gå glipp av, også sparer man 4600 kr på å gjøre det her og nå!

   Vi har hvertfall aldri smilt så mye før, som det vi gjør nå! I dag skremte vi til og med elgen bort med smilet vårt. (neida,joda, neida vi møtte aldri på en elg)

    

   Har du bleket tennene dine før?

    

   #cosmobeauty #tannblekning #hvitetenner 

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Cecilie

   19.08.2015 kl.20:18

   Synd dem ikke tar telefonen engang :)

   kariannevilde

   24.08.2015 kl.11:41

   Cecilie: Sender det videre til de jeg. Det beste er den online bookingen på nettsiden dems :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem