hits
Nå får dere vite det

 • 24.07.2015 kl.11:47  • Goood morgen babes! Jeg vet dere har mange spørsmål om forskjellige ting. Det er også flere av dere som spør meg om de samme tingene, så derfor tenkte jeg å svare på flere av de i dette innlegget her. Først av alt er det mange av de spørsmålene som dere har spurt under spørsmålsruden (dere kan fortsatt spørre om ting på innlegget HER, hvis dere føler det er noe jeg ikke har svart på her). Dere som har spurt om jeg kan svare på spørsmålsrunden med video, ja det skal jeg. Jeg skal teste ut det nye kamera jeg kjøpte i går. Så til dere som lurte på hvilket kamera jeg kjøpte, så var det  Canon EOS 7D, Objektiv Canon 24-105 mm IS Ultrasonic + UV filter, Flash Speedlite 430 EX II, Objektiv EX Sigma DG HSM 50 mm og Håndtak BG-E7 med ekstra batteri. ++ For dere som følger meg på snap @kariannevilde, fikk dere kanskje med dere det bilde jeg la ut der. Jeg skulle gjerne tatt bilder av alt sammen til dere, men det ble sendt på første fly til Tomorrowland i sted. Derfor får dere heller se det når jeg får det tilbake igjen. 

   Dere som lurer på når jeg skal legge ut video, så kommer ikke kamera tilbake før til mandag. Så om jeg evt får tid til å lage videoen på kvelden, skal jeg få gjort det. Men jeg skal reise bort på tirsdag, noe som kan gjøre ting litt hektisk. Men jeg skal prøve å få blogget så mye som mulig mens jeg er på "oppdraget". Jeg gleder meg masse til å fortelle dere hva det er, men i mellomtiden kan dere få litt sneak peek fra mystoryen min.

   Det er også mange som lurer på om jeg markerer reklame, Ja gjør jeg det. Det vil si at dette innlegget er ikke sponset! Jeg har kjøpt alt selv. (OBS, det jeg har skrevet om tennene er ærlig reklame). Det er også noen som lurer på om jeg skriver om ting jeg ikke liker, bare fordi jeg får penger for det. Det stemmer ikke. Jeg skriver kun om ting jeg selv liker, så jeg tester det alltid først. Eller hvis jeg skriver om et produkt første gang jeg bruker det, så forteller jeg dere min ærlige mening om hvordan jeg syntes det var.

   Hvite Tenner: Når det kommer til blekingen av tennene mine, og hvordan jeg syntes det ble. Så er jeg strålende fornøyd! Nå lurer jeg  bare på hvorfor jeg ikke har gjort dette tidligere. Jeg skrev jo også at dere fikk et supert tilbud av å bruke navnet mitt som rabattkode. Der dere får 3600,- i rabatt. Ordinærpris er 4800,- men dere får det for kun 1200,- ved å enten ringe: 98403827 for å bestille time og bruke navnet mitt "kariannevilde" som rabattkode. Eller sende de en mail: post@cosmobeauty.no 

   Jeg fikk også med en tannkrem og en whitening penn som hjelper med å opprettholde hvitheten til tennene.

   Håper dere har forstått hvordan dere skal gjøre det da? Ellers er det bare til å skrive en kommentar under dette innlegget, så jeg kan hjelpe dere. Det blir litt vanskelig å skulle svare mange forskjellige som spørr meg privat og på forskjellige steder. Skriver dere under her, skal dere få svarene ganske raskt.

   Jakke og bukse er vintage // birkenstock sko // Brandy Meville topp //

    

   Til dere som lurer på huden min, kan jeg lage et eget innlegg kun for dette. Jeg skal også prøve ut et nytt produkt jeg gleder meg masse til å teste, men jeg må bare få meg tid til å starte med det. Siden det er en to ukers kur. Men jeg tror dere kommer til å like den. Dette kommer jeg selvfølgelig nærmere til. 

    

   Håper dere er fornøyd med svarene.

    

   XOXO

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   24.07.2015 kl.12:19

   Er du sammen med Simen igjen?
   Åh så flotte bilder!

   kariannevilde

   06.08.2015 kl.21:41

   Tanja Höglund Pettersen: Takk for det :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem