hits
Hva drømmer du om?

 • 23.07.2015 kl.17:52  • Vi alle dagdrømmer om alt mulig. Enkelte drømmer om å reise jorden rundt, mens andre drømmer om familie og hus. Det som er det fine med at vi er alle forskjellige, er at ikke hele verden reiser jorden rundt. Eller gjør akkurat de samme tingene, eller mener akkurat det samme som naboen. Livet er egentlig ganske fantastisk, når man først tenker over det? Selvom man ofte har nedganger, som får deg til å føle deg helt jævelig. Så kan vi faktisk gjøre akkurat det vi vil. Det er kun fantasien din som stopper deg i å gjøre det du selv vil, eller hva du drømmer om. Jeg pleier å si til meg selv, hvis ikke veien til min største drøm skremmer meg. Da er den ikke stor nok. Man skal frykte ting, man skal leve og føle tingene rundt seg. Man skal kunne tørre å ta sjanser som kanskje ikke faller i smak hos alle. Man skal kunne gjøre akkurat det du selv ønsker å gjøre. For er ønsket ditt høyt nok vil du kunne klare det. Jeg syntes ingen drømmer, eller håp er dumme. Alle har sin rett til sin egen lykke, så hvis det gjør deg lykkelig å jobbe som gartner så gjør du det. Vil du en dag bli president, så jobber du alt du kan for å oppnå den drømmen. Man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Og jeg tror ikke Barack Obama lot seg stoppe når andre rundt han sa at han aldri kunne bli president, siden han var svart. Eller at han var en fattig mann i sine yngre dager. Selvom det aldri har vært noen som deg som har klart det, betyr det ikke at akkurat du ikke kan klare det heller.

   Aldri la noen stå i veien for dine drømmer. Du vil kanskje endre meningen din etter du har prøvd det, men hvis du aldri har prøvd det ut vil du aldri vite om det var det du ville. SOWHAT om det kanskje ikke var din store drøm alikevell? Du har jo hvertfall følgt drømmen din, og jeg kan garantere deg at du har fått en ny drøm på veien til den andre drømmen. 

   Jeg får jo spørsmål nesten hver eneste dag. Hva drømmer du om? Skal du blogge resten av livet ditt, hva skal du bli når du blir stor?

   Jeg tar en dag av gangen. Jeg liker livet mitt akkurat slik som den er for øyeblikket. Jeg er glad for alle feilene jeg har gjort, for de har formet meg til akkurat den personen jeg er i dag. Man vil aldri lære uten feil, og man vil aldri kjenne på livet uten en nedgang. Livet skjer i dag.

   En av mine største drømmer er å starte min egen suksessfull bedrift/butikk/salong, jobbe beinhardt mens jeg enda er ung. Reise og oppleve livet så mye jeg kan, før jeg skal slå meg til ro.  Da vil jeg ha et stort og fint lake house, et sted som er øde og fredelig med mine to chihuahua'er og en mann. Kanskje 2. Neida, joda, neida...


   Vintage bukse // Topp Bik bok // Steve madden sko // Hatt bik bok

    

   Så fortell meg, hva er din største drøm?

   • 10 kommentarer

   10 kommentarer

   Kristi Pedersen

   23.07.2015 kl.17:56

   for et utrolig fint og meningsfullt innlegg :) jeg dagdrømmer selv om VELDIG mye forskjellig rart, men er veldig stolt over at jeg i fjord turte å gjøre om en av mine største drømmer til realitet, da jeg reiste på utveksling til Australia :D håper du får en tipptopp kveld <3

   Camilla

   23.07.2015 kl.18:20

   Det er bedre å satse og prøve, enn å ikke prøve i det hele tatt og gå hele livet uvitende om det var det rette eller ei. Har man prøvd og man ikke likte det, så har man iallefall prøvd og blitt erfaringer rikere.

   Jeg prøver å si til meg selv hver eneste dag at du blir gamlere for hvert sekund. Det er nå du er ung, det er nå du skal utforske og lære om livet. Dessverre er det fort at all nedturer og bekymringer blir det som blir mest fokus på og at dette ødelegger nettopp det å leve i nuet, smile&være glad, være takknemlig for hver dag man får og sette pris på de rundt seg - snakker kun om meg selv men sikkert noen som kjenner seg igjen.

   I en alder av 25 år så er jeg fortsatt ikke så flink til å nyte hver dag, som jeg skulle ønske, men jeg jeg håper og tror jeg er på riktig vei. Og det er nok det jeg drømmer om også, klare å legge til side hva andre tenker og mener, og heller være meg selv og leve slik jeg selv vil.

   anette

   23.07.2015 kl.19:03

   Tror jeg drømmer om noe så "enkelt" som et A4 liv..:)

   Ha en riktig fin kveld <3

   Kamilla Haaland

   23.07.2015 kl.21:13

   nydelig antrekk! :-)

   kariannevilde

   06.08.2015 kl.21:42

   Kamilla Haaland: Takk :)

   kariannevilde

   06.08.2015 kl.21:43

   anette: Hehe ja, det er bra vi alle er forskjellig da :) Kjipt hvis alle villet det samme!

   kariannevilde

   06.08.2015 kl.21:44

   Kristi Pedersen: Hehe, tusen takk for det :) Kult du turte å følge dine egene drømmer! Stå på videre :)

   kariannevilde

   06.08.2015 kl.21:45

   Camilla: Det er sant det du sier der altså! Det er utorlig viktig å leve her og nå, ta hver dag som kommer. For en dag vil det meste være sent. Men aldri gi opp :) Fortsett med å gripe sjansene dine, for en dag vil du oppnå de! :) Ha en fin dag videre!

   Anne-Marie

   20.12.2015 kl.23:50

   Hei!

   Så fin blogg du har her.

   Ville bare legge igjen en kommentar og invitere deg til min blogg. Jeg blogger om alt mulig

   Håper virkelig du fortsetter å blogge i 2016 også. Jeg kommer til og følge med :-)

   God jul :-)

   Anne-Mari

   01.03.2016 kl.01:19

   Hei!

   Jeg ville bare legge igjen en liten kommentar til deg her å takk for mye fint lesestoff her inne. Jeg er selv blogger og blogger om alt mellom himmel og jord

   ☺ Ta en tur innom en gang da ☺

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem