hits
Få 3600,- i rabatt på hvite tenner

 • 23.07.2015 kl.00:04  • Nå har jeg et suuuupert tilbud til alle leserne mine! I dag tok jeg tannblekning hos cosmobeauty, jeg har ordnet en utrolig bra deal for dere, der dere får tannbleking til en verdi av 4800,- for KUN 1200,- kun ved å bruke karianne vilde som kodeord. Blekingen tar kun 20 minutter, og man får et utrolig fint resultat. For ikke å snakke om et deilig smil. Jeg gleder meg også til å prøve all den fine sminken jeg fikk fra cosmo beauty i dag også, så kan jeg fortelle dere om hva jeg syntes om det. 

   Men dere burde gripe dette tilbudet mens dere enda kan! Dere sparer 3600, på å gjøre det nå. Så har dere fine og hvite tenner resten av sommeren + det varer i 3 år. 

   Jeg trodde jeg egentlig ikke hadde gule tenner.. Men etter jeg tok tannblekingen, så jeg tydelige resultater!! Også har jeg et lite tips hvis du er en person som ikke klarer å ligge stille i 20 minutter, ta gjerne med noen venner eller ha et spill på mobilen f.eks som får tiden til å gå fortere. Nå hadde jeg jo med meg to gutter som skravlet over meg, mens jeg lå med munnen oppe da. Men tiden går faktisk veldig fort, + det er kun 20 minutter. 


    

   Her får lille Marius sin behandling. Vi er begge strålende fornøyd med resultatet vårt.

    

   Kontakt: 

   tlf: 98403827

   mail: post@cosmobeauty.no

   www.cosmobeauty.no

   Bygdøy allè 63, Oslo

    

    

   Jeg skal fikse et bedre etterbilde til dere i morgen jeg. Nå er det natta fra meg!

   Har du bleket tennene dine før? Har du lyst til å prøve?

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Kristina's hverdag

   24.07.2015 kl.22:30

   oi, så bra det ble!! :-) Har veldig lyst til å ta tannbleking en gang selv!

   (Jeg har forresten sendt deg en mail, sier i fra her tilfelle den skulle havnet i søppelpost, så hadde blitt kjempe glad om du tar deg tid til å sjekke)

   Ha en fin kveld :-)

   kariannevilde

   06.08.2015 kl.21:42

   Kristina's hverdag: Takk for det! Jeg er utorlig fornøyd med resultatet :) Skal få sjekket det!

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde