hits
Tror du på spøkelser?

 • 15.07.2015 kl.22:27  • Spøkelser, eller gjenferd som det gjerne heter. Det er et veldig tabu emne å snakke om. Gutter er pyser hvis de sier de tror på det. De fleste jenter er redde for det meste, så det kommer ikke som et sjokk at de sier de er mørkeredde eller redde for noe. Jeg har jo skrevet tidligere på bloggen at jeg vet det er mer mellom himmel og jord. Mye mer enn de aller fleste vet om, eller man har sett. Jeg har også skrevet at jeg selv har sett og opplevd flere hendelser som man ikke kan kalle normalt.

   Grunnen til at jeg tar dette opp igjen, er fordi jeg opplevde noe i natt. Vi har sovet to dager i telt, før vi dro videre til hytten min. Rundt 3 halv 4 tiden, etter første natten her på hytten. Skrur jeg av tv'en før jeg skal prøve å sove. Jeg legger hodet mitt ned på puten, jeg lytter etter hvor stille det er rundt meg. Jeg hører pusten til personen ved siden av meg puste tungt men stille. Helt til jeg hører noen lyder fra kjøkkenet.. Jeg stusser etter hvor mye lyd det kommer derfra, og hva det kan være? Jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg bare innbiller meg noe. Helt til lyden blir høyere, og jeg hører hva som lager lyden. Det er noen som driver å styrer med primus-kjelene. Primus-kjelene vi hadde brukt på teltuturen den dagen. Jeg vurderer om jeg skal vekke personen som ligger i sin dype søvn ved siden av meg, eller skal jeg bare ligge der å høre på støyet? Kan det være innbrudd? Nei.. Jeg hadde låst alle dørene og vinduene før vi la oss. Vi har én nabo, og hytten min ligger veldig øde. Hadde noen prøvd å bryte seg inn, hadde jeg hørt det. Jeg var jo våken hele tiden, med  en veldig lav lyd på tv'en.. Så det kunne umulig være det.

    

   Helt til jeg hører fotskritt komme nærmere rommet der vi ligger. Da tvinger jeg igjen øynene for å sovne..   Dagen etter forter jeg meg med å fortelle hva jeg hørte. Og da vi gikk inn på kjøkkenet var alle tur-tingene inkl primus-kjelene stablet oppå hverandre på kjøkkenbenken.. Alt annet var urørt og det var heller ikke noe som var borte. Det var kun tur-tingene som hadde blitt flyttet på og stablet oppå hverandre.

   Jeg har gått rundt mitt eget hode 5000 ganger.. Hva kan det bety? Er det noe de prøver å fortelle oss?

   Det irriterer meg så sykt at jeg ikke vet hva grunnen til det er! Jeg vet at halve hytten var med i krigen, og jeg kan kjenne at folk ser på meg mens jeg sitter i stua. Men hvorfor har de stablet tur-utstyrene oppå hverandre..? Hva var det de prøvde å fortelle?

    

    

   Har du opplevd noe lignende før? Hva tror du de prøvde å fortelle? Fortell gjerne din historie, slik at jeg kan publisere den jeg syntes var best den mest skremmende historien på bloggen. 

    

   xoxo

   • 7 kommentarer

   7 kommentarer

   Madeleine

   15.07.2015 kl.22:35

   ja jeg har også opplevd og sett ting så ja jeg tror på det =)

   Sentrumjenta

   15.07.2015 kl.22:40

   Så flott blogg du har:) ha en fin kveld videre!:)

   kariannevilde

   15.07.2015 kl.23:04

   Madeleine: bra jeg ikke er den eneste :)

   kariannevilde

   15.07.2015 kl.23:04

   sentrumjenta: tusen takk! du også :-)

   Lena

   16.07.2015 kl.01:06

   Jeg har også opplevdt ting som jeg ikke har funnet en naturlig forklaring på. Så ja jeg tror på det overnaturlige.

   Anette

   19.07.2015 kl.11:38

   Spøkelser finnes, fordi det finnes et liv etter døden. Enkelt og greit. Dessverre vil nok aldri vitenskapen kunne bevise det med sine krav, men det er likevel dokumentert relativt greit ift folks opplevelser.

   The dead are with us ;)

   kariannevilde

   06.08.2015 kl.21:47

   Anette: Ja! alle kan ikke innbille seg ting heller..

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem