hits
Hvordan få speilvendte bilder

 • 11.07.2015 kl.16:48  • Det er utrolig mange som har spurt meg hvordan jeg får bildene mine til å bli speilvendt, og hvordan jeg får satt de sammen. Det er faktisk utrolig enkelt når man først vet hvordan. Jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan. Men hvis det er noe dere lurer på eller ikke forstår, så må dere bare spørre :) Skal forklare til hver eneste bilde, så hvis dere følger bildene og teksten skal det gå bra.   Først går du inn på PIXLR EXPRESS - Deretter trykker du på browse og velger det bildet du vil skal bli speilvendt.

    

    


   Når du har gjort det kommer det opp en meny nederst, da trykker du '' adjustment ''

       Etter det trykker du på rotate..

       Deretter velger du de pilene som står fra hverandre. De jeg har markert med blått på bildet. Nå som du har snudd bildet, må du lagre det. Husk å endre navnet på bildet, slik at du får to bilder. Deretter trykker du på close, for å komme til forsiden igjen. Da trykker du på Collage... 

       Etter dette går du inn på layout, og velger det bildet som er markert på bildet. Deretter velger du de to bildene du skal bruke.

   For å fjerne mellomrommet mellom bildene endrer du tallet som er ved Spacing. Der står det 5, endrer du det til 0 så vil det ikke være en linje og bildene vil gli sammen! Deretter kan du stille på proportions for å velge hvilken høyde eller bredde du skal ha.

    

   Det er litt forskjellig fra bilde til bilde hvilken proportions man vil eller trenger. Men det er bare til å finne frem til hva du selv liker. Da håper jeg dette var bra nok forklart for de fleste av dere. Hvis du fortsatt ikke skjønte så kan du bare skrive en kommentar, så skal jeg hjelpe deg.

    

   Ha en fin sommerdag videre.

   <3KV

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   altduvil

   11.07.2015 kl.17:41

   Det er jo dritenkelt. Kan gjøre det i paint.

   slankerinna

   11.07.2015 kl.18:59

   Så bra forklart. Jeg bruker samme programmet men viste ikke hvordan gjøre slike bilder. Takk :)

   Flott bilde forresten, har akkurat samme bikini selv. Kjempefin :)

   kariannevilde

   11.07.2015 kl.21:49

   slankerinna: bare hyggelig og tusen takk :)

   kariannevilde

   11.07.2015 kl.21:50

   altduvil: da gjør du det :-)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem