hits
Flash those tittyz

 • 09.07.2015 kl.19:14  • Nå er jo sommeren her. Festivalene står på rekke etter hverandre, og ølen blir kaldere. Hva er vel ikke bedre enn å sprite opp en kjedelig bikini eller kjedelige klær, med litt flash tattooer? De fleste orker ikke bestille, eller så er det noen som ikke vet hvor man får kjøpt det. Men jeg har kjøpt mine HER - og jeg er super fornøyd. Jeg har tenkt til å fortelle dere i dette innlegget, om hvordan man gjør det. Det er flere som har kommet til meg og lurt på hvordan de skal gjøre det, og hva de gjør feil. Det står tydelig forklart under bildet.

       1.Først av alt kjøper dere flash tattoo HER .

   2. Med en gang dere får det i posten, så finner dere den dere har lyst til å ha på deg. Klipp gjerne ut flere hvis du skal ha mange. (PS. ikke ta av plasten mens dere klipper)

   3. Når dere har klippet ut det dere skal ha, så tar du av den gjennomsiktige plasten. Deretter legger du den på der du skal.

   4. Etter du har lagt den på, tar du på en våt klut og trykker den på tattoo'en. Det hvite arket vil skli av på sidene, så du skjønner når du skal ta av papiret.

   5. Da var flash tattooene klare til bruk. Nå er det bare til å ta så mange bilder du vil av de. 

   Hvis du har tatt et fint bilde med flash tattooene og legger det på instagram. Tagg meg gjerne så jeg kan kåre den som la ut det beste bildet.

   Her sovnet Carina på sofaen, så jeg tok på henne litt flash tattoo. Kjøp de i dag for å få de tattooene vi brukte under palmseus (HER)

   Tips for å fjerne flash tattoo er å ta litt olje på de, så sklir de av med en gang.

    

   Hva syntes du om det? Har du brukt det før?

    

   //REKLAME //

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem