hits
Alt skal bort!

 • 29.06.2015 kl.02:31  • God kveld natt alle vakre skapninger! Som mange sikkert har fått med seg, skal 3 andre bloggere + meg selge nesten alt vi har 4 juli. Du kan sjekke ut bloggen til de andre jentene jeg skal ha det med: Annijor / Carina/ Anette - Vi selger alt fra xs til large i strs. Sko fra strs 36 - 40 // smykker, vesker, jakker, altså alt mellom himmel og jord er å finne på vår bloppis. Vi skal bli kvitt så utrolig mye ting og klær til en billig penge. Vi er alle sammen veldig for gjennbruk, og føler det er feil at så mye av det vi har bare skal bli støvet ned. Bloppisen starter kl 12, og vi skal være sentralt i Oslo. Hvilket lokale vi skal være på, skal vi fortelle dere veldig snart.

   Jeg hadde egentlig en plan om å ta et lite teaser bilde for dere om hva dere kan forvente å kunne kjøpe. Men jeg har allerede pakket ned 6 stappfulle søpplesekker, (flere skal det bli) noe som gjør at det blir vanskelig å styre med å henge det opp igjen for å ta bilder.. Men jeg kan garantere deg at du vil finne mye du vil like!

    

   Spre gjerne ordet, tagg venner du har lyst til å ha med deg. Håper på å se deg der <3    

   Min kjære gode venn Alex Eriksson aka Hartzon har sluppet en ny låt. See you tonight // Jeg håper alle sammen legger den til i listene sine og setter den på replay.

   Den passer perfekt til alle de som har en sommerflørt denne sommeren.    Kommer du til lørdag? (4 juli) Hva syntes du om sangen til Hartzon? 

    

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Kos deg masse på Bloppis!

   kariannevilde

   29.06.2015 kl.20:09

   Maren Helgemo: Takk :))

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem