hits
Overfladisk bitch

 • 25.06.2015 kl.15:52  • Jeg smiler ikke til fremmede på gata. Jeg ler for mye. Jeg sier ikke "et bra nok hei" til andre jeg ikke kjenner når jeg møter de. Altså, man kan ikke huske alle man møter eller hilser på. Man kan ikke alltid ha smilet på topp hver gang man går ut av døren. Det er aldri noe vondt mot ovenfor dere eller noen andre, men det vil ikke si at jeg er en overfladisk bitch. Tvert imot.. Jeg er en utorlig imøtekommende person, jeg tar meg tid til hver og en som kommer bort for å prate. Jeg syntes også det er bedre at dere spørr om dere kan ta bilde, eller ikke prøver å skjule at dere tar bildet. Så har jeg en mulighet til å pose litt, utenom at bildet skal bli helt krise. haha. Det er selvfølgelig koselig at dere vil ta bilder ogsånt. Men hvis dere prøver å skjule at dere tar bilder, ender det opp med at jeg går eller prøver å ikke vise annsiktet mitt. Det er selvfølgelig ikke fordi jeg er overfladisk, som mange da mener. Men jeg kan ikke pose i løse luften, eller bare stå der. Anyways. Bare husk hvis dere syntes jeg er en overfladisk bitch som ikke hilser på dere. Gå heller bort til meg og si hei. Jeg lover jeg ikke er så ille som mange tror, noe dere skjønner med en gang jeg åpner munnen min.

    

    

   Neste gang dere ser en dere vet hvem er som ikke smiler til dere. Tenk dere litt om, smiler dere rundt til alle rundt dere? Det er ikke alltid like lett å være gledesspreder hver eneste dag. Men det aller viktigste dere må forstå, er at det ikke handler om dere. Noen ganger kan jeg ha en tøff dag, da dere hjelper meg med å komme bort!

   _________________________________________________________________________________________________________________________

   Nå tror jeg også klessalget til Carina og meg er i boks. Jeg har så sinnsykt mye klær, smykker og forskjellige ting jeg trenger å bli kvitt! Det er bare til å glede dere. Skal selge nesten alt jeg har.


   Playsuit fra Ivyrevel // Breckelle`s sko // Mulberry veske // Chanel solbriller //


   Vi 'hilses neste gang, - <3kv

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   25.06.2015 kl.16:14

   Du er sikkert veldig hyggelig, Karianne. Det mener jeg. Men når du har vært på vors hos meg (du kjenner kompisene til typen min) så gidder du ikke hilse på meg engang. Alle tre gangene du har vært hos oss. Det gir dessverre ikke et veldig godt inntrykk :(

   Harald

   25.06.2015 kl.16:31

   Ta seg tid til å prate med alle som kommer bort og å spørre deg om å ta bilde? Fått for deg at du er kjendis nå eller?

   Mina

   25.06.2015 kl.17:34

   Jeg syntes du alltid ser hyggelig ut hver gang jeg ser deg :)

   Madde K.K

   25.06.2015 kl.17:44

   Får ofte høre det samme om meg, men det er nesten ikke noe vits å bry seg om. Selv om det er jævlig irriterende at folk tar seg så nær av ting, når man egentlig ikke mener det på den måten. Personer er forskjellige og er ikke like "superhappy" hverdag :)

   Ønsker deg en herlig uke :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem