hits
Falt på scenen

 • 23.06.2015 kl.22:03  • Fikk dere med dere VG lista på lørdag? Som jeg skrev tidligere på bloggen, skulle jeg danse for et boy band. Den største frykten vår var at vi skulle tryne på scenen eller få flammene i annsiktet. Siden jeg skulle lede den ene siden, kunne jeg merke flammene komme mot annsiktet mitt. Det er flere som har spurt meg hvordan det føltes å stå forran 100.000 mennesker og danse. Men jeg tenkte faktisk ikke så mye på det, utenom at jeg ikke skulle tryne ned trappen siden jeg skulle løpe ned den først. Noe som gikk helt fint, jeg tror faktisk ingen falt på scenen mens vi opptrådte. Men har hørt noen rykter om at noen andre gjorde det faktisk.    Senere dro jeg videre til en innspilling? æh, ja.. Vet faktisk ikke så mye mer enn det jeg fikk vite der og da. Men det var noe tv3 skulle bruke.

   Ja, jeg har faktisk glemt å fortelle hvordan teltturen min gikk! Det var en utrolig koselig tur. Synd jeg faktisk ikke har brukt naturen mer enn det jeg har gjort.. Vi padlet opp en trang sti? Hvis man kan si det? Til vi fant en "øde øy" for å slå leir. Vi måtte lage en hengekøye av en plastpose, for å teipe fast den ene iPhonen med klister fra en ketshup flaske faktisk. For så å holde iPhonen oppe når vi skulle se på film. Veldig kreativt. (Jeg må alltid se på film for å sovne). Det var jo selvfølgelig utrolig dårlig timing av meg å dra på skogstur dagen før jeg skulle stå på scenen. Jeg måtte jo reise i all hast tilbake igjen til Drammen, for å dusje, fikse meg og finne klærne jeg skulle bruke på scenen. Men alt i alt, så rakk jeg alt jeg skulle de siste dagene. 

   Nå har jeg egentlig bare holdt meg unna all sosiale medier. Det har vært litt mye i det siste, men man må jo tilbake igjen til hverdagen igjen også. Så før jeg åpnet mac'en min for å begynne å blogge igjen og svare på mail. Rakk jeg å rive ned det ene skapet jeg hadde på rommet mitt. Gå igjennom alle klærne mine for å gjøre meg klar til bloppis. Jeg har faktisk snudd hele overetasjen på hodet, kastet halvparten + ommøbelert alt sammen.
   Bildene er så sykt dårlige.. Det er bare noen jeg har fått fra andre som har sendt inn til meg.

   Du kan se klippet fra The Main Level HER

    

   Nå får dere ha en fin kveld alle nære og kjære lesere <3 Jeg har savnet å skrive til dere.

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Ottar Olsen

   23.06.2015 kl.22:12

   Når noen er så snille å sender deg bilder - av deg,

   synes jeg det er respektløst å kalle bildene "sykt dårlige".

   Man bør sette pris på at noen tar seg tid til å bidra til historien,

   og legge mindre vekt på at det tross alt ikke alle som har med seg proffkamera på konsert.

   Ellers kul artikkel :-)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem