hits
Vi skal alle dø, bare ikke nå..

 • 15.06.2015 kl.16:00  • Selv om jeg nesten ikke skulle trodd at ting sjokkerte meg lenger, har jeg faktisk blitt sjokkert over dette. Hvordan verden er det vi lever i? Tenk at noen klarer å ta et annet liv. Tenk at noen klarer å ville gjøre et annet menneske noe så vondt. Ikke bare det mennesket, men også alle andre rundt. Vi har alle sammen fått med oss saken om Lisa Holm. Den 17 år gamle jenta fra Sverige som aldri kom hjem igjen etter jobb. Hva som virkelig skjedde alle de 5 dagene hun var borte, er enda uvist. Men hun hadde hele livet sitt forran seg, og at noen har tatt fra henne den muligheten er helt ubeskrivelig å tenke på. De som gjør ting som dette fortjener dødsstraff. De fortjener ikke at de skal få en sjanse til å leve som de vil etter noen år. De fortjener ikke å sitte i et fancy fengsel med playstation og flatskjerm. De fortjener ikke en dritt! 

    

   Selv om man ikke kjenner henne, kan man fortsatt føle sorgen og sjokket. Hun var kun 17 år gammel. Det kunne vært en i din familie, din venn eller deg. Jeg klarer ikke tenke hvordan følelse hun må ha hatt. Den hjelpesløse tanken om at ingen kan hjelpe deg, tanken om at du kommer til å dø. Stakkars lille jente. Håper hun hviler i fred der hun er nå, og at hun ikke led en pinsom død.   Mine tanker går til Lisa Holm, hennes familie og venner. Ta vare på hverandre mens man enda kan.

   Stopp med å mobbe andre. Ta vare på deg selv og andre mennesker rundt. Alle fortjener å leve livet ut, utenom at noen skal ta det fra deg.

    

   <3KV

    

   #hvilifredlisaholm #lisaholm

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde