hits
Bloggere burde bøtelegges

 • 13.06.2015 kl.13:12  • Diskusjoner, diskusjoner, diskusjoner.. Det er meg i et nøtteskall. Enkelte ting klarer jeg bare ikke la gå utenom å måtte bli med i en diskusjon først. Bloggere burde bøtelegges fordi vi ikke markerer "sponset" produkter godt nok. Eller som de skriver om i denne artikkelen "ta imot gaver fra venninnes nye design, utenom å skrive det inn som #ad er det samme som å bryte loven?" Kjære alle sammen... En gave fra venninnene skal ikke merkes som reklame bare fordi vi blogger. Med mindre man ikke får 10.000,- av venninnen din for å skrive om den. Vi er jornalister/bloggere. Vi kan skrive om hva vi vil og når vi vil. Vil vi gjøre venninnen/vennen vår en tjeneste gratis, for å støtte h*n så gjør vi det. Bare siden vi er bloggere skal dere ikke kunne bestemme for oss hva som er jobb og hva som er privat. 

       Det faller ikke deg inn at du må betale for en gave du har fått? Nei.. Nå må folk roe seg ned 500 hakk. Hvorfor klage over bloggere som noen ganger glemmer å markere produktene sine med #ad eller #reklame, bare fordi barna deres ikke klarer å forstå forskjellen på reklame eller hva man har kjøpt selv? Hvorfor hakke ned på noen som jobber hardt hver eneste dag, finne feil med de for så å kunne ha noe å klage på? Hvorfor setter du bare ikke ræva de i gir selv, og bruker den tiden du bruker på å klage på alle andre til å jobbe hardere selv.

   Hva skiller en blogger og en "kjendis" som får ting? Du ser ikke de får hets fordi de ikke går rundt med et skilt rundt halsen om at de har fått den ene kjolen gratis, eller skriver det under bildet sitt på instagram. Eller store moteblader f.eks? Ser du de skrive at det er reklame når de har fått ting de skal skrive om? Nei! 

    

   Dette innlegget er IKKE reklame for de som ikke har skjønt det..

    

   Men ellers hadde jeg en fantastisk kveld ute i går. Og jeg håper dere får en fantastisk lørsdag videre.

   -KV

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Mathias Folke Nordby

   13.06.2015 kl.13:27

   Enig det du skriver !! :) Liker bloggen din utrolig godt og ha en utrolig fin helg og kos deg masse :D <3.

   jeg Har verken sponsing eller reklamering på min jeg :D.

   Hege Landsvik

   13.06.2015 kl.15:11

   Helt enig!

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde