hits
Takk for alt

 • 28.05.2015 kl.12:56  • Tusen takk for alt. Takk for alle som var der og gjorde dagen min bra og feiret det 21 år gamle hjertet. Allerede etter 17 mai dro jeg på hytten min for å slappe av i et par dager før bursdagen min den 22 mai. Jeg sov i 2/3 dager i stekk etter bursdagen min der jeg ble vekt to ganger fordi jeg måtte få i meg litt mat og drikke, men ellers sov jeg videre. Det var nok fordi kroppen min måtte ta igjen all den søvnen jeg har mistet i løpet av dette året her.. Eller bare at kroppen min har blitt for gammel nå som jeg har blitt 21  år. Noe må det være hvertfall.. Men det er faktisk så utrolig deilig at jeg lader opp til findings her i Stavanger. Anniken og jeg koser oss veldig mye her nede, selvom det REGNER hele tiden! 

   Forresten er det noen som vet hvordan man får fjernet virus fra mac? Litt krise her i gården når jeg plutselig fikk virus i går kveld.. Tips meg gjerne i kommentarfeltet. 

       Ha en fin dag videre :)

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Daniel Miller

   28.05.2015 kl.15:03

   Ser ut som dere har kost dere masse :) ha en flott dag.

   Cathrine L.

   28.05.2015 kl.19:09

   For meg funket det å gå på; logg -> utvidelser (google chrome), og dermed huke av "aktivisert" på de programmene som var virus

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem