hits
Det er helt sykt!!

 • 22.05.2015 kl.13:36  • Det er helt sykt faktisk! Vi satt oss på toppen av et fjell for å se utover byen vår. Mimret om gamledager og plana nye minner. Det var kun 30 min til jeg hadde bursdag, så det var obligatorisk at jeg skulle stå på en fjelltopp de siste minuttene av det gamle året mitt. Mens vi tittet opp mot himmelen og nøt den fine utsiktet, helt ut av det blå - vi titter på hverandre, like sjokerte - "Ja, vi så stjerneskudd". Hvor tilfeldig var ikke det. Jeg satt der med en av mine beste venninner, hun som bor i NYC. Vi ble utrolig stresset, tittet på hverandre igjen og bare "Hva skal vi ønske oss?" - Hva skal man egentlig ønske seg? Hva skal man faktisk gjøre når man først ser et stjerneskudd? Jeg var uansett takknemmelig for at jeg fikk dele det øyeblikket med Kaja, og at vi fikk tatt vår obligatoriske skål kl 00:00 når noe bra skal skje. Jeg er endelig 21 år!! Jeg elsker virkelig bursdagen min, det er jo noe jeg snakker om i ett år hvert eneste år. Men nå har jeg jo kommet til den alderen man alltid ønsker man er i, men nå kommer rynkene på løpende bånd og "mammakroppen" har allerede kommet... Når du er 21 år må man holde seg unna kalorier og mcdonald`s, man må styre unna fylla men et glass med noe rødt i blir mer vanlig. Da kl 12.15 blir for sent for å legge seg og det å stå opp 06.30 er mer normalt enn å gå med høye hæler. Man prioriterer regninger og fremfor en ny Louis vuitton veske, rødvinsglasset og yndlingsprogrammet blir viktigere enn å ta en bra selfie til instagrammen.

   Neida... Jeg er ikke så gammel enda. Min mentale tilstand varierer fra hva jeg har lyst til, men den ligger mest på den lille drittungen på 16 år som elsker at folk gratulerer henne med dagen og håper fortsatt på at noen skal gi henne en rosa ponny til bursdagen hennes.

   Jeg klapper forsatt i hendene mine når jeg forteller vennene mine at det er kun èn uke igjen til bursdagen min. Jeg elsker å tenkte på at èn dag i året kan jeg elske oppmerksomhet og det er heeelt greit. Jeg elsker at vennenne mine ringer meg for å ønske meg en god dag. Jeg elsker at de skriver lange meldinger og at jeg våkner med gaver på sengen min. Jeg elsker at jeg kan kjøpe hva jeg vil til meg selv med gooood samvittighet.

    
   - Du har hele livet ditt på å være voksen, men kun en kort tid på å være ett barn - 

   Ha en fiiiiiiin 22 mai dag! Den beste dagen i året <3

   - KV -

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Morten Møkk

   23.05.2015 kl.20:58

   Carina Dahl, sykt pulbar, å ja.

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde