hits
SK 2015 = hungersnød?

 • 22.04.2015 kl.20:05  • Heja? Er det ikke det man sier a?

   Nei, men serr, okei, Karianne er min tremening (eller det er vi blitt fortalt hvertfall?). Jeg er altså hun med braidsa på bildene. Ser ut som lillesøsteren til Kari, men sannheten er egentlig at jeg er 1 helt år eldre. Karianne er jo som de fleste av dere vet, bosatt i bilen sin, eller det ser hvertfall sånn ut, fullere bil skal du lete lenge etter (sjekk mystoryen hennes: kariannevilde). Dermed fant hun ut at hun skulle rulle helt ned til Agder, nærmere bestemt Kristiansand, nærmere bestemt MEG, det er jo russetia si :D 

   Jeg kjenner ikke Karianne sånn altfor godt, men jeg kan godt bekrefte at dama er gal og har alltid vært det. Det værste er at jeg er rimelig lik som henne, bare kanskje i en hakke mer uskyldigere pakke. Ikke har jeg silikon, ikke har jeg to chihuahuaer og ikke har jeg fans ( :( ) faen heller... Men når det er sagt så har jeg snart en bachelor i kommunikasjon. haha, satser på at jeg kommer langt med det og.    Jeg er en av de gjøkene som prøver å ta av litt ekstra magefett/valpefett/ nå før sommeren kommer for fullt. Har alltid drømt om en six pack, og jeg er sikker på at den gjemmer seg under der et sted. Jeg er en av de 2,6 millionene som følger Kayla Itsines på Instagram og selvfølgelig alle andre fitspo sider som skinnygirlsmakegraves, bikinifit, fitmotivation osv. Har prøvd meg på godterilov, 5:2 dietten, abs challenge osv. Men faen heller, jeg er altfor glad i mat. Nå er det grillsesong og er det meningen at jeg skal spise en tørr mager kyllingfilet på grillen, med et uskyldig brokkolihode ved siden av? Nei vet du hva, grilling om sommeren for meg betyr kos med gode venner. Det inkluderer chips, brus, øl, burger og en heidundranes stemning. Det må da være lov? Jeg trener en del, sikkert mer enn de fleste, men likevel skjønner jeg ikke hvordan folk orker å gi opp mat for 2 mnd med selfies på stranda. Skal ikke skrive det pisset om at alle må være fornøyd med kroppen de har, men dere må da være enig i at det er slitsomt å tenke på mat 24/7? 

   Selv merket jeg hvertfall at jeg ble sliten av å hele tiden tenke på hva mitt neste måltid måtte innholde. Så da tenker jeg som så at når jeg er med venner kan jeg vel spise alt det de gjør? Kose meg rett og slett! Så får jeg heller ta de tørre knekkebrødene og speltlompene på skolen imorgen. For det skal jo ikke være sånn at mat er alt man tenker på? Appropo sitter nå Karianne ovenfor meg og koser seg med en stor chipspose, og jeg skjønner henne godt. Det er jo sinnsykt nam. (rettelse; posen er straks tom, fikk smake et flak)

   Det holder ikke lenger med rugbrødet til Fedon Lindberg og sit-ups øvelsene på vektklubben til VG. Nå er det powershakes, proteinbarer og supermagre produkter med bare kunstige tilsetningsstoffer som er det som gjelder. Man handler ikke lenger på Kiwi, Ica eller Rimi, men på Iherb, proteinfabrikken osv. Nr.1 det er svin dyrt. Nr.2 det koster ekstra for frakt og nr.3 jeg skjønner ikke hva jeg skal bruke alle de greiene til? Jeg tenker at det er vel en grunn til at det ikke blir solgt på nærbutikken. Det er jo lite tilgjengelig og dyre greier, men jeg skal ikke lyve og si jeg aldri har prøvd proteinpulver. Det har jeg, men var det superdigg, like digg som vanlig sjokolademilkshake fra Tine? Nei, det var det ikke. 

   Jeg merker fort at jeg blir påvirket av det andre sier, gjør og spiser. Blir jo sykt fristet til å se ut som Kayla Itsines, hvem gjør vel ikke det? Men seriøst, det tar for lang tid, og som alle andre fitness folk sier; du må endre konstholdet helt. ALL KUDOS til dere som klarer å gjøre det! Men jeg vet at dere innerst inne drømmer om sjokolade og det å slippe å telle kalorier bare for å få 6 firkanter på velstandsvommen deres. 

   Så jeg foreslår at alle tar seg en real grillings med tidenes fett på grillen og bare har det drit fett med venner og ikke tenker på kalorier, proteiner og guns? Kan alle bare gjøre det en gang i sommer hvertfall? Takk!

   -Mulig dere angrer etterpå, men det håper jeg ikke.

   Nå må jeg kjappe meg og få et chipsflak til, før Karianne heller ned posen på høykant (store farer for at det faktisk skjer). 

    

   God sommerklem fra Julie 

       • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Daniel Miller

   22.04.2015 kl.20:22

   Flotte antrekk, fine bilder :)

   Miller

   22.04.2015 kl.23:33

   Ligger dysleksi i familien?

   Julie

   23.04.2015 kl.00:03

   Svar til Miller: Nei, det gjør det ikke. Hvor er skrivefeilene du vil jeg skal redigere for deg?

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem