hits
âme pure - stikker mikroskopiske hull i huden

 • 18.04.2015 kl.13:37  • Har du arr i annsiktet etter kviser? Har du store porer? Har du dype linjer eller vil du stramme opp huden din?

   Som dere sikkert har fått med dere, så er jeg utrolig opptatt av huden min. Jeg har aldri gjort noe kosmetisk i annsiktet mitt, jeg har bare vært utrolig nøye med å rense huden morgen og kveld, og alltid tatt godt vare på den! Men det vil alltid komme tider der noe i huden blir ødelagt, man får akne-arr fordi man bare må klemme på de, eller porene har blitt store, linjene i huden har blitt dypere. Ja, alt det man ikke vil skal skje med huden, det skjer! Men fortvil ikke for med âme pure sin CIT roller, vil du få en glatt og fin hud igjen!

   CIT rolleren øker kollagenproduksjonen i huden. Man får også kjøpt collagen gelen, som det anbefales å bruke etter behandlingen for å øke resultatet. 

   Hvordan jeg bruker âme pure CIT roller: Man starter med å vaske det stedet man skal bruke rullen på, så jeg vasket og renset ansiktet mitt grundig. Deretter desinfisere jeg både hendene, ansiktet og CIT rolleren med âme pure sanitizer spray.

    


   Vent til huden er tørr, før du bruker CIT rollen i annsiktet.

   Hvordan man skal rulle den:

   5 ganger horizontally

   5 ganger vertically

   5 ganger diagonally to the right

   5 ganger diagonally to the left

   Hva CIT rolleren gjør er at den stikker mikroskopiske hull i huden, som skal da lure huden din til å tro at den er "skadet", og da vil den fornye seg selv.

   Du vil kjenne at det stikker litt når man bruker den, det gjør ikke vondt i det hele tatt, det kjennes bare litt rart ut, også vil du bli litt rød etter behandlingen.

   Jeg var ganske skeptisk til dette med en gang jeg hørte om dette, jeg tenkte "nåler i ansiktet"? Neitakk. Men nå er jeg takknemmelig for at jeg faktisk tok denne sjansen med å prøve dette ut, i og med at jeg er så opptatt av å ha en fin og spenstig hud.

    

   Man avslutter med å påføre Collagen Therapy Gel 

   En full behandling er på to måneder, hvor man skal bruke denne 2-4 ganger i uken, deretter èn uke pause.

   Gjør dette gjerne om kvelden, da man ikke kan bruke sminke før om 12 timer, etter du har brukt nålene.

   Du får kjøpt produktet HER, men jeg anbefaler at man kjøper hele pakken sammen HER da følger det også med den mappen man kan ha tingene til behandlingen i.

    

    

   // Sponset innlegg //

    

   Er det noen som har prøvd dette før, eller vil prøve det ut?

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   19.04.2015 kl.01:44

   Jeg følger deg på instagram, og elsker bildene du legger ut.

   Kan du fortelle hvilket redigeringsprogram du bruker, for å få flere bilder på samme bilde og for å snu deg på bildet slik som dette?

   https://instagram.com/p/z5sDZ5vErc/?taken-by=kariannevilde

   Synes det er så fett :D

   19.04.2015 kl.13:08

   jeg tar ikke sjangs på å kjøpe sånt , tanken på pris , tenk om sånne er dritt dårlige :p uansett mange bloggere skrive mykt om dei , men vet det bare er reklame

   19.04.2015 kl.19:02

   Hvordan har du fått så mange følgere på instagram?

   Tjener du penger på det? :)

   23.04.2015 kl.16:12

   Kan du ikke svare på kommentarene dine?

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem