hits
Jeg har vært utro

 • 11.04.2015 kl.13:37  • Jeg har vært utro. Verden stopper opp for hver person som hører det! Er det greit å være utro? Eller har det blitt så normalt, at ingen bryr seg om de mister tiliten til hverandre, eller faktisk mister hverandre? Hva er det som får en person til å være utro, er det spenningen, er det følelsen av å være en drittsekk, eller faktsisk se hvor mye man kan gjøre før man ødelegger et forhold?

   Nå er det så utrolig enkelt å være utro også. Vi har facebook, instagram, twitter, snapchat, vine, tinder, hot or not, mange forskjellige steder man kan treffe andre, se og snakke med de. Er det sosiale medier som gjør at folk vil være utro? At det er så lett å få andre? Det er jo selvfølgelig enklere for partneren å finne ut av utroskapet pga sosiale medier. Men var det slik at ingen var utro før i tiden, eller er det bare sånn at de blir lettere tatt nå, fordi de ikke sletter alle sporene sine på sosiale medier? At ryktene sprer seg fortere nå? Det er alltid en som kjenner en, som kjenner en. Det er en stor sjanse for at du møter de på byen og de sprekker (selv opplevd det)

    

   Jeg tror at en eller annen gang i livet, vil man være utro mot partneren sin. Fristelser, gruppepress, svake øyeblikk, sex med en ex, ferier (der man ikke tror noen finner ut av det), jobbreiser, ja listen er lang! Det er mange steder man kan være utro - men er det fortsatt greit? Er det greit, fordi partneren aldri fant det ut, eller du tror h*n aldri finner u av det?

    

   Én gang utro, alltid utro"    

   Skal man tilgi hvis noen er utro? Det er uendelig mange som sitter med akkurat den tanken, " jeg vil ikke tilgi h*n for at h*n var utro, men jeg vil ikke miste h*n heller" 

   Ja, jeg har tilgitt noen etter de har vært utro, men jeg glemte det ikke - Noe jeg angrer på var jeg jeg faktisk tilga det! Jeg burde forlatt forholdet med en gang (noe jeg alltid trodde jeg kom til å gjøre hvis noen gjorde det mot meg). Tenk deg gjerne 100 ganger om før du faktisk tilgir noen og går tilbake til de igjen etter de har vært utro.. Det er en stor sjanse for at de gjør det igjen, du vil miste mye av selvtilitten din og tilitten i forholdet vil være ødelagt og kastet langt vekk. Det er en liten sjanse for at dere får den tilbake igjen, uansett hvor mye dere prøver, vil og jobber for det!

    

    

   Alle kan komme med sine egene tips og meninger om utroskap, så kan jeg dele det på bloggen! Dermed samler vi alles meninger og opplevelser på et sted, så man kan lese, lære, og se hva som har skjedd med andre.

   Fortell gjerne din histore, så jeg kan dele den med alle dere leserne her på bloggen <3

    

   Har du noen gang vært utro?

   Ha en fin dag alle søte <3

    

   • 147 kommentarer

   147 kommentarer

   annonym

   11.04.2015 kl.13:54

   såå, helt erlig syns jeg at utroskap er noe man ikke kan si er greit eller ikke, for vell det høres kansje usannsynelig ut for mange, men det er mange nå til dags som vil ha et forhold, men at det er "åpent" så de "har lov" å ligge rundt med andre.. personelig så stusser jeg meg over dette fennomenet men jeg dømmer ikke, en hver person har rett til å leve slik de vil så lenge andre ikke rammes. men det jeg prøver å si er vell at om man skulle oppleve at noen er utro at det derifra er et valg når du finner det ut, er ikke sjangse lengre til at personen ikke finner det ut tilslutt lengre, men valget er vell om du skal tilgi personen om dere vil bare være med hverandre å det er ingen gale valg i en sånn sitvasjon, for om man skal ha et seriøst forhold er utroskap et stort brudd.. men om du klarer å tilgi h*n kansje dere burde snakke om det fennomenet jeg nevnet, iværtfall snakk sammen å finn ut hva dere begge vil og bli enig om noe, eller prøve å finne et midtpungt.

   jenny

   11.04.2015 kl.13:58

   Utroskap er absolutt ikke greit!:p

   Leah Victoria Forsberg

   11.04.2015 kl.14:02

   Så fin innlegg, Ja jeg kjenner meg litt igjen.. Men jeg vet ikke om man kan kalle det Utro, For med meg å min parter, går det opp å ned.. det blir slutt, så er vi sammen så er det slutt igjen.. Han mener jeg vær det å jeg mener jeg ikke var det, pga det hadde vært slutt i 3 mnd.. vi hadde ikke snakket på 1 mnd.. Så fant jeg en annen, Så begynte vi å snakke sammen, så ble vi sammen igjen... så fant han det ut ettervært så ble det slutt igjen, men jeg gjordet det når vi ikke var sammen... å mine venner mener at jeg ikke var det, men hans sine venner mener jeg var det.. :P Men kjempe fin blogg :)

   frøken

   11.04.2015 kl.14:02

   Du kan ikke sitte her å si at akkurat sånn er det. Det blir for dumt! For det er ikke sånn, det er forskjellig i hver eneste forhold. Det at du tilga , å angra på at du tilga, sier jo bare at du kanskje ikke ville være med h*n alikevel, eller at du ikke var sikker på forholdet. Å være utro er ikke greit! Ikke i det hele tatt!

   Men selve situasjonen kan varieres, for det er en forskjell når partneren sier ifra at h*n har vært utro enn at man finner det ut. Sier man ifra å viser at man er lei seg for det så er det noe annet en og ikke si ifra og at man finner det ut.

   Men det å være utro er ikke greit uansett. Men som sagt, det er forksjellig både på hva man tolker som utro og hva partneren har gjort.

   Men greit er det ikke.

   LT

   11.04.2015 kl.14:16

   Jeg mener at er man utro så er det pågrunn av man søker noe man ikke får i forholdet man er. Noe som mangler, elr at partneren ikke klarer å få frem nok de følelsene man ønsker å ha der.

   lise lindblom

   11.04.2015 kl.14:17

   Kjenner meg igjen, gjort det selv, og har blitt gjort det i mot. Jeg ville ikke bli tilgitt for det jeg hadde gjort, men da noen gjorde det mot meg - så ville jeg tilgi. Vanskelig er det, så åpent som det viser seg å være i dag!

   Sasha

   11.04.2015 kl.14:20

   YOLO KARIANNE, YOLO!

   stine Eline

   11.04.2015 kl.14:35

   Man skal ikke tilgi utroskap. H*n som har vært utro kan aldri i verden være glad i partneren sin om de er det! Eksen min hadde sex med en annen i hele forholdet vårt, og jeg kommer aldri til å tilgi han for det. Han brukte meg for kun å få seg noe, og jeg hadde såpass dårlig selvtillit at jeg "godtok" det hvis jeg skal si det på den måten. Jeg var glad i han selv om jeg egentlig visste hva han tenkte på. Glad den tiden er over. Nå der i mot kan ingen gutter hersje med meg. :-) Bra tema å ta opp.

   Men er jo lettere å være utro nå som tinder, og alt annet sosiale mediaer finnes.. Hadde kjæresten min vært utro Mot meg, hadde han mistet meg på flekken ;)

   Camilla

   11.04.2015 kl.14:43

   veldig bra skreve, men eg e ikke enige i at alle komme te å ver utro en gang i livet. "sex med ex, ferie, jobbreiser"

   e du imot utroskap så e du imot utroskap, og då vil du ikke utsetta partneren din for noge du aldri ville opplevd.

   Folk som bare tenke på seg sjøl he storsansynlighet for å ver utro. men uansett kor lett d e å ver d, så e du ikkje utro bare for du blir utsatt for fristelser, hvis du he ein samvittighet og partner du virkeli elske ;-)

   Chris.

   11.04.2015 kl.14:46

   Hvis man virkelig elsker personen kan man fort gi tilgivelse. Men det skal være en som stoler mye på deg. Fleste blir fly forbanna og slår opp. Kanskje det var den store kjærligheten man ga opp eller enda en idiot som leker med følelser... Fleste gutter er mye mer kaldblodige. Og kan fort være cocky.. men er det lik kjærlighet mellom begge og man driter seg ut, men man er ærlig og sier ifra det man haar gjort burde det gå bra. Skjuler man det i lang tid og utroskapet varer over lang tid. Er det tut og kjør. Man tar ikke vare på noen som leker med andres jenter/gutters følelser.

   Ble nettopp brukt og utnytta i 2 uker. Viste seg at jenta allerede likte en annen også. Og ble knust da hu ditcha meg. Man må tenke seg godt om før man tar valget om tilgivelse.

   Kortsagt: utro skap er ikke greit, du vil tenke på det i etter tid med skyldfølelse. Men har man en partner som du vil leve fult ut med kan det bygges opp igjen. Bare det ikke skjer flere ganger.

   11.04.2015 kl.14:56

   Jeg har vert utro, og ble tilgitt. Jeg tror ikke jeg hadde tilgitt noen, å jeg tror heller ikke jeg hadde klart å være utro igjen. Jeg var utro fordi jeg hadde begynt å miste følelsene for typen min, og det visste han egt om så han lot meg gjøre alt bare fordi han ville beholde meg.

   Anonym

   11.04.2015 kl.15:06

   Utroskap er så absolutt ikke greit i det hele tatt! Synes det er helt for jævlig at noen faktisk kan gjøre noe sånt! Og man kan så absolutt ikke godta det..

   Fru Zwartjes

   11.04.2015 kl.15:09

   Om man sammenligner dagens samfunn med det som var for 50år siden, så vil jeg våge å påstå at langt flere velger å være utro. Uansett hvilken unnskyldning man enn måte bruke når partneren finner ut av det, rettferdiggjør lite. Å være utro er et bevisst valg man tar som kan og bør få alvorlige følger i ettertid. Når det kommer til å tilgi den som har gjort dette, så er jeg en tilhenger av å gi en ny sjanse. Men denne ene sjansen er også make it or break it. Jeg tilgir mest for at jeg skal kunne starte tillitsbyggingen igjen og gå fremover, men jeg tilgir også partneren slik at han får et verdig grunnlag for å bevise sin anger. I gamledager kjempet man for det som betydde noe, selv om det virket utilgivelig. Jeg liker å tro at kampen for kjærlighet enda eksisterer. Misforstå meg rett i denne kommentaren - jeg aksepterer på ingen måte utroskap, men når noen bevisst gjennomfører en slik handling, så er det som regel noe som skurrer i forholdet. Finn ut hva det er og fiks det. Går ikke det, gi slipp og gå videre.

   K

   11.04.2015 kl.15:18

   Det er ikke bare hvor mye det sårer der og da når noen er utro mot deg, men også følelsen av å ikke være god nok. Jeg hadde en partner som var utro mot meg i flere måneder - noe jeg fant ut etter at HAN slo opp med meg. Selv om dette begynner å bli noen år siden, irriterer jeg meg fortsatt over at det ikke var jeg som slo opp med han.

   Som du skrev i innlegget, at du tror alle en eller annen gang vil være utro mot partneren sin, kan jeg ikke si meg enig i. Selvfølgelig - alle opplever fristelser, men det er stor forskjell på fristelser og utførelse. Om man har opplevd at noen har vært utro mot deg, kan jeg nesten garantere at man ikke vil unne noen andre den følelsen, spesielt ikke dem man bryr seg mest om (slik føler vertfall jeg det). Og om man ønsker å være utro, betyr ikke forholdet nok for deg til å opprettholdes og tas vare på.

   Utroskap er aldri greit, det er urettferdig, egoistisk og generelt en forferdelig ting å gjøre!

   kariannevilde

   11.04.2015 kl.15:22

   K: jeg skjønner godt hva du mener! Selvom det er lenge siden føler jeg veldig på det selv, at jeg ikke så det tidligere..

   Det med at alle kommer til å være utro, var litt mer metaforisk! Litt sånn at det virker som om alle må gjøre det en eller annen gang, siden det er så vanlig! Ikke det at jeg støtter det eller kommer til å gjøre det noen gang selv da! Men masse lykke til! Håper du finner deg en som tar godt vare på deg.

   11.04.2015 kl.15:25

   Et utroskap kan ha mange grunner. Det er sjeldent så svart/hvitt.. Det kommer veldig an på situasjonen om man skal tilgi eller ikke. Jeg har selv vært utro en gang og jeg har opplevd at min partner har vært utro. Det er ALDRI greit å være utro, uansett. Jeg står for det jeg har gjort og jeg har lagt meg helt flat. Dette var et engangstilfelle for mange år siden der jeg ikke var fysisk med personen. Jeg møtte ikke personen en gang. Mange vil si at man da ikke er utro, men jeg mener det er utroskap så lenge man må skjule noe for partneren sin. Det er utrolig lett å tråkke i salaten... Om man har sex, kysser osv er det ikke noe man skal tilgi spør du meg. Det er ikke et "uhell" der du bare detter oppå den andre. Men om det er over meldinger, er jeg faktisk litt mer usikker. Det kan starte som noe uskyldig før den ene parten plutselig sender en upassende melding. Du sier ifra om at det ikke er greit, det går lang tid også skjer det igjen.. Om du da har kranglet heftig med din kjæreste er det enkelt å bare "slenge seg på". Svare tilbake. Du synes det er spennende, så du fortsetter bare litt til. Jeg valgte å avslutte det etter kort tid, jeg sa selv ifra til min kjæreste, jeg var bare 15 år ganmel, jeg hadde ikke møtt personen, min kjæreste hadde også tråkket i salaten tidligere. Vi sitter her sammen nå etter 5 år og ingen av oss har vært utro igjen. Man kan faktisk lære av en feil. "Alle" kan tråkke i salaten en gang i livet.. Da lurer jeg på om man skal gå fra hverandre for en engangshendelse som skjedde da du gikk på ungdomskolen, som du da har lært av? Der du selv la deg flat ovenfor alle og du avsluttet det med en gang? I mine øyne er det ikke så svart/hvitt.

   Marisel

   11.04.2015 kl.15:34

   Det finnes forskjellige nivåer på utroskap, og slik mange sier her så er det relativt. Men det jeg selv mener er det viktigste, er å kunne klare å tilgi. Jeg personlig går ikke tilbake til et forhold der partneren har hatt sex med annen person. Og tilgi er noe av det vanskeligste å gjøre. Samtidig er det så godt å gjøre det. Det er bedre for deg selv, du lar det ligge og går videre. Ordene "jeg tilgir deg" er noe av det sterkeste som finnes, det betyr ikke at du er svak, det betyr ikke at du vil/skal/må tilbake til forholdet igjen. Tilgivelse fører til frihet, hvem er det som ikke vil ha det? Jeg vet hva jeg snakker om her, tok meg tre år å tilgi en person som såret meg noe enormt. Men så fort jeg bestemte meg for at nok var nok, ble det så mye lettere. Så Karianne, ikke angre på at du tilgav ham, synes det er bra gjort av deg å ha klart det i det hele tatt.

   Henriette

   11.04.2015 kl.15:35

   Jeg har aldri gjot det mot noen, og jeg håper at jeg holder meg til det. Har blitt gjort det mot og greide ikke tiigi den personen, jeg syntes det var for vanskelig. Likevel beundrer jeg de som greier det, snakk om å være en sterk person og hvis man kommer igjennom det som et par så er man definitivt glad i hverandre.

   11.04.2015 kl.16:03

   min mening om utroskap er,ja hva kan

   jeg si. Har egentlig ikke noe mening i dette

   for jeg har opplevd å være utro.

   Men samtidig så kan man ikke noe for at man

   Er utro med en annen. Det kommer ann på

   grunnen eller hvilken unnskyldning man har

   For å ha gjort det mot en annen.

   Det fins mange grunner for hvorfor man er utro.

   Min grunn til hvorfor jeg var utro mot min mann som jeg

   er gift med er det at : jeg trengte trøst å han var

   ikke tilstede når jeg trengte han mest.

   En god venn av familien som er rundt på min alder var der hos meg

   å jeg fikk prata om problemene.

   Han vet om hva dette dreide seg om.

   Så da ble det slik at jeg ble utro med han.

   Får å si det slik så angrer jeg ikke på noe og min mann vet

   ikke om dette.

   E

   11.04.2015 kl.16:11

   Utroskap er ikke greit. Fant ut at min kjæreste hadde flørtet, sendt nakenbilder og fått følelser for ei. Jeg fant det ut, og ble utrolig lei meg. Følte meg ubrukelig, stygg og trodde jeg betydde null. De møttes aldri, var bare Skype. Jeg tilga fordi jeg hadde vært utro i mitt forrige forhold. Flørting på nett, klining og sex, jeg var 16-18 ( føler meg rimelig dum og er rett og slett flau over hvordan jeg var mot ex).. nå 2 år senere er jeg fortsatt med han og vi har blitt samboere og forlovet. Jeg angrer ikke på at jeg tilga. Men jeg tilgir ikke igjen, særlig ikke hvis det er sex. Før utroskapen kranglet vi hver dag, nå meget sjeldent.

   Var en periode det gikk helt fint. Før hora sendte meg melding om hvor lei seg hun var. Før hun skulle skryte på seg at hun hadde gjort forholdet vårt bedre. Og hvor lykkelig hun var. Hun hadde visst forlovet seg og gravid. Ble så forbannet at jeg skrev: Lykke til med livet , håper det blir jævelig. Og blokkerte henne. Det river i hjerteroten noen ganger. Men sjeldent.

   Caroline

   11.04.2015 kl.16:12

   Min type var utro mot meg for ca 4 år siden. Jeg var helt knust når jeg fant dette ut.

   Vi var fra hverandre noen mnd. Jeg hatet han, men så ja ville ikke miste han. Såå jeg ble sammen med han og jobbet veldig med å stole på han igjen.

   Tilliten kom aldri. Når man har vært utro en gang. Er det veldig lett å være utro igjen. Du vet hva du må gjøre i den verden.

   11.04.2015 kl.16:14

   Utroskap er forferdelig. Men går ikke og si "en gang utro alltid utro." folk kan forandre seg. Jeg har vert utro, jeg har forandret meg helt og det er så godt å vite at det jeg gjorde da er ikke meg lenger. Jeg kan ikke forandre fortiden, men jeg kan gjør fremtiden bedre.

   11.04.2015 kl.16:25

   Altså, det anonym over meg skrev, skremmer meg litt.. "jeg angrer ikke på noe og min mann vet ikke om dette"... det blir drøyt i mine øyne. Er du tøff nok til å være utro, uansett grunn, burde du være tøff nok til å si det til han også... Det at du ikke angrer på det synes jeg er litt drøyt. kanskje du skal komme deg ut av ekteskapet ?:)

   11.04.2015 kl.16:28

   jeg var sammen med en som skulle være min første kjæreste. og man skulle jo tru alt var romantisk og slikt, på tross av at ingen egentlig ikke fikk vite hva som egentlig foregikk. Perfekt var det iallefall ikke. Kanskje den første måneden? Men tilbake til poenget, eksen min er den typen som gjerne er utro of ligger rundt, vet ikke hvorfor han gjør det egt??? Og jeg visste overhodet ikke at han var sånn når jeg møtte han, alle fortalte jo hvor snill han var. Forholdet varte ikke lenge, noe som jeg den dag i dag er utrolig glad for. Men det skulle ikke ende dit allikevel. Litt etter bruddet kom det rykter om at han hadde vært utro, ikke bare med en, men med mange flere. Han hadde altså hatt sex med mange forskjellige personer i forholdet, og jeg visste ingenting. Og det er egentlig noe jeg sterkt klandrer meg selv for. Hva gjorde jeg galt? Var jeg ikke bra nok for han? Ikke nok med det. Etter forholdet var det veldig ustabilt mellom meg og han, for jeg visste jo ikke noe og ville ha han tilbake. Det aller verste er egentlig at jeg spurte han om han hadde vært utro, eller på en måte hintet til hva jeg hadde hørt. Og han så meg rett inn i øynene og sa at han aldri kunne ha vært det. Jeg husker en gang etter bruddet at jeg møtte han, og han fortalte at han angret på at han slo opp, og at det var så utrolig vondt for han å innrømme at jeg ikke var jenta hans mer. Likevel presterte han med å ligge rundt som om det ikke betydde noe. Her så hadde han sett meg rett i øynene og fortalt dette. Og det noe av det siste han forteller meg før jeg virkelig blir kvitt meg med han, er at han aldri har kommet over meg. Aldri. Og jeg husker jeg fortalte han ''hvordan skal jeg tru deg etter hvordan du oppfører deg? Jeg er bare en av dukkene dine.''.

   Det er ikke over enda. Liksom, jeg har ikke noe med han å gjøre sånn sett. Men etter at jeg fikk meg ny kjæreste så forteller folk meg at han var utro mot meg med den og den personen og hva de gjorde. Ikke at jeg blir såra nå over det for nå vet jeg det, men det er jævlig irriterende fordi jeg føler jeg sitter i det samme hullet uansett hvor hardt jeg prøver å komme meg videre.

   Det som aller mest er sårende, er at han aldri turte å fortalte meg. At det var så mange flere enn bare en. At det ikke var et engangstilfelle. At han manipulerte meg til å tru at han var en bra person når han gang på gang knuste meg. Føler jeg sitter i min egen boble for jeg har ikke sånn sett snakket med noen andre om dette. Jeg vet ikke hva jeg skal fortelle mer.

   Men mine meninger om utroskap er egentlig når du velger å utføre selve handlingen, som å kysse, ha sex med en annen person å lignende. Ser ikke bare det å snakke som utro av en eller annen grunn, mener mer direkte handlinger har noe å si.

   sindre

   11.04.2015 kl.16:32

   Utroskap bør straffes med å kutte av ørene og nesen ifølge de kristene i serien Vikings! Og eg føler eg må si meg ganske så enig med de :)

   mrCalvin

   11.04.2015 kl.16:34

   Utrolig sexy bilde da! Jeg leste forsiden av Nettavisen og åpnet to artikler i nye faner. En av dem var denne siden og den andre var en artikkel om fotball:

   http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tror-han-har-scoret-arets-mal-sa-kommer-beskjeden/3422773962.html

   hehe :)

   Victoria

   11.04.2015 kl.16:41

   Har vært utro selv 1 gang, og det er noe jeg angrer så utrolig jævlig på at jeg ikke klarte å være i det forholdet mere, og det var helt jævlig å måtte slå opp med han pga det. Men det var på fylla hos en venninne av meg, og da var det en person der som jeg har drivi på med før... Selvom man har vært utro 1 gang, betyr ikke det at man er det 1 gang til. Jeg har lært den leksa. Og nekter å være utro en gang til .. Har selv opplevd det, med en jeg var sammen med i 1år og 10 dager.. Men det var forholdet før jeg selv var utro..

   Jobber enda med å bli tilgitt, og det var i april 2014 jeg var utro ..😰

   11.04.2015 kl.17:31

   Jeg har vært utro men kommer ALDRI til å gjøre det igjen og påføre en person sånn type smerte og bedrag igjen!

   Så vil ikke si at "en gang utro alltid utro" stemmer når det kommer til meg.

   anti feminist

   11.04.2015 kl.17:34

   Helt motbydelig å betale for dere løse kvinner som skal rundt å seg med alt og alle. Det er det som skjer når der blir litt eldre og får barn, så må vi som står på betale mye I skatt for at dere skal ha mat på bordet som alenemødrer som hopper rundt fra mann til mann med barna på slep...dere endre med å også ødelegge mange barne live for at det brenner I underlivet deres etter andre enn den dere har barn med. Piss lei av å betale mye I skatt for dere ubrukelige kvinner....

   betaler mye heller for ekte prostuerte, i det minste er noen av de vakre i motsetning til snitte i alenemødrer..

   Stine

   11.04.2015 kl.17:36

   En venn av meg, som jeg har hatt sex med flere ganger, har kjæreste. Jeg vet at han er med flere enn kjæresten og tenker ofte at kjæresten hans burde skjønne det selv. Han har alltid vært med mange, og jeg skjønner ikke hvorfor hun beholder han. Om hun vet om alle han har vært med, det vet jeg ikke. Men jeg ville aldri ha beholdt en som han. Går tifeldigvis på samme skole som kjæresten hans, og hver gang jeg ser henne lurer jeg på om jeg skal si noe, men så vil jeg jo ikke ødelegge forholdet hennes heller. Jeg vil jo ikke ha et kjæreste-forhold til han, slik som hun har.

   kariannevilde

   11.04.2015 kl.17:38

   anti feminist: Tror nok du har misforstått hele innlegget :) Snakker ikke om at jeg har vært utro, eller at det er greit å ligge rundt! Men at jeg har selv opplevd at noen har vært utro mot meg, også vil jeg at andre skal fortelle sin mening om utroskap, slik at jeg kan poste det på bloggen :) Ha en fin dag!

   Purvis

   11.04.2015 kl.17:42

   Nei, det er absolutt ikke greit å være utro. Da er man i kategorien "dårlig menneske".

   David

   11.04.2015 kl.17:45

   Digger bildet ditt, det ser ut som at du er skapt for pulings så da er greit at du er utro

   Kenneth

   11.04.2015 kl.17:48

   Fant ut at dama hadde vært utro! Jeg tok hevn og hadde sex med morra hennes og banka han fyren hun hadde sex med. Payback is a bitch!!

   kai birger aka pimp nordlænning

   11.04.2015 kl.17:50

   æ har vært utro fordi at dama mi ikke var stramm nok nedentil lengar, så da flyr æ rundt som en kanin å pule alt med puls. deal with it. hilsen pimp nordlænning

   Pulesveis

   11.04.2015 kl.17:59

   Helt greit det da! Jeg som kvinne må jo passe mine beste interesser! I tillegg til at jeg får anerkjennelsen, og all oppmerksomheten jeg har bruk for.

   11.04.2015 kl.18:16

   Jeg lurer veldig på når man definerer det som utroskap! Gjerne spør bloggleserne om det! Når er man utro? Selv har jeg opplevt at kjæresten min lot eksen din sitte i fanget på han, men jeg ser ikke på det som utroskap! Det er ikke greit, men man er ikke utro. Så hvor går grensen for hva som ikke er greit og hva som er utroskap? Noen mener en melding som inneholdet et hjerte er utroskap. Mens noen sier at de må ha sex dør de er utroe. Hva mener du? Du trenger ikke å svare, men når du sier at din kjæreste var utro, hva gjorde han? Et kyss eller ligg?

   marie

   11.04.2015 kl.18:24

   Utroskap er utrolig dårlig gjort mot parteren sin.. jeg tenker de som er utro ser etter noe i en annen som en ikke finner hos partneren sin som også er tidligere nevn tror jeg. "Er man en gang utro så er man det flere ganger" dette er noe veldig mange sier og jeg tror det er sånn. Når man da har tråkket over den grensa så tror jeg det er lettere å gjøre det igjen, desverre..

   Jeg har vært borti en gutt som var utro mot meg jeg ble totalt knust og mistet selvtilliten man tenker automatisk at man ikke er god nok for partneren. Jeg møtte en annen som ikke var noe god for meg. Jeg mistet all selvtillit og tillit til nye mennesker jeg møtte. Et år senere tok han første kjæresten (han som var utro) kontakt med meg igjen og så svak som jeg var på dette tidspunktet ga jeg ham en ny sjanse jeg. Han hadde blitt eldre og var voksen han imponerte meg virkelig! Vi gikk sakte frem og ble tilslutt sammen igjen etter at jeg bygget opp tilliten til han. En gang fikk venninnen min snap av han. Det var en annen som hadde tatt bilde av at han kysset en annen på fest. Det gravde så hardt i meg og jeg ble helt stiv jeg tok opp tlf og ringte han og kjeftet.. En gang utro alltid utro skal ikke ta alle under en kappe men, tror det er sånn for de fleste.. godt det er slutt nå..

   Tommy

   11.04.2015 kl.18:33

   De fleste norske damer er billige, og uten både selvtillit og selvrespekt. Kvinner fra Sør-Europa som Frankrike, Italia og Spania har selvrespekt og legger seg ikke på rygg. Ville ikke tatt i en "kvinne" fra Norge med ildtang en gang.

   Cecilie

   11.04.2015 kl.18:36

   Utroskap betyr at man ikke elsker den man er med. Enklet å greit.

   Utroskap er for umodne mennesker. Slå opp med kjæresten hvis du ikke har det bra i forholdet da, kan umulig være så vanskelig?

   Ærlig talt, sykt mange som støtter utroskap. Jaja. Da fortjener de hverandre :)

   Kornelius

   11.04.2015 kl.18:55

   Har blitt utsatt for utroskap å tilgitt, men angrer innerst inne pga det ligger der i bakhodet når hun å venninene planlegger neste "husmorferie"...

   Har hele livet sagt at er det utroskap i bildet er det over å ut..

   Men når man kom opp i det selv ble det andre perspektiv som ble vurdert da..

   Vi bor enda sammen, men følelsene er borte fra min side og jeg ser på det som et vennskapsforhold.. Så egentlig tror jeg at jeg venter på neste mulighet å sende ho på døra

   11.04.2015 kl.18:57

   hei, jeg liker når kona har hatt sex med andre menn, og at man kjenner det på smaken når man kommer hjem av nattskift at hun har hatt andre menn i seg.

   Rhd

   11.04.2015 kl.19:12

   Jeg lå med en annen bak eksen sin rygg, fikk han til å betale leiligheten min, og når kontrakten var skrevet under kastet jeg han ut. Så kunne den nye bo med meg og hunden min :)

   11.04.2015 kl.19:26

   Idiotisk innlegg, utroskap er ikke greit

   Nils Pils

   11.04.2015 kl.19:27

   Ingen bryr seg om ei etnisk norsk bimbo kjører rodeo. Hadde du vært noe annet derimot, hadde pisken gjort ræva di blodrød. Hilsen Nils fra Skien

   Emma

   11.04.2015 kl.19:37

   Skrev om det samme temaet på bloggen min! Sjekk det gjerne ut!

   Camilla

   11.04.2015 kl.19:45

   Hei, dette var et tema som traff meg veldig pga jeg har en type som har vært utro.

   jeg og min kjæreste har vært sammen nå i 1 1/2 år. De første 3 månedene av forholdet vår løy han til meg. Han hadde vært utro første helgen i forholde vårt og skyldte på at de hadde en fortid sammen og at han ikke var gira på henne. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, og til den dagen idag hater jeg han for det. Jeg har alltid en tanke om at han går bak ryggen min hele tiden. Han lyver stadig vekk. Han mener alkohol er viktigere enn forholde vårt (det er hvertfall det han sier når han er full) jeg har alltid hatt tanken på å ta hevn og være like dritt. Men jeg har da aldri gjort det, hvem er det som vil synke ned på samme nivå som den som såret deg. Jeg har mye tanker på om jeg burde bare dra og la gutten sitte alene. Men det er jo ikke noe jeg vil, fordi jeg er ikke en person som liker å såre andre mennesker... kanskje jeg burde tenke litt mer på meg selv, enn en dust som velger å kaste meg vekk for å få fitte en kveld.

   Balle Klorin

   11.04.2015 kl.20:01

   Forskjellige nivåer på utroskap ?

   Er vel omtrent som å si at man er litt homofil.

   Skjerp deg.

   Andreas

   11.04.2015 kl.20:16

   er dama utro så er det ikke noe du vil ha barn med, men kan jo ha det gøy et par år til mens hu er ung og på.

   Nils Pils

   11.04.2015 kl.20:35

   Har lyst å rævpule alle på kommentarfeltet med negerkølla mi.

   snuppa

   11.04.2015 kl.20:41

   Da lurer jeg på hva du legger i ordet "utroskap"? Utroskap kan være så mangt, og folk har forskjellige definisjoner på utroskap. Det virker som du mener at utroskap er å ha samleie med en person som ikke er din partner.

   ekkelt

   11.04.2015 kl.21:19

   du uttrykker deg som en løs hore, så er ikke overraskende å lese at du har utro.

   kariannevilde

   11.04.2015 kl.21:25

   ekkelt: har aldri skrevet at jeg har vært utro da ;)

   <3 Marielle

   11.04.2015 kl.21:57

   Jeg har lest mange av kommentarene og kan si meg enig i noen av dem. Ett av dem er jo at noe som regel mangler i forholdet, det andre er at utroskap varierer fra person til person. For meg går streken til utroskap når du skjuler noe for partneren din.

   Kjæresten min var utro mot meg for 4 mnd siden og hun kontaktet meg på facebook og lurte på om jeg var dama hans - da kom hele sannheten frem. Hun visste aldri om meg, jeg visste aldri om henne. Men alt han pleide og fortelle meg hadde han såklart fortalt henne. Han mener at det ikke er utroskap og flørte, gå inn i ett forhold "online" og si jeg elsker deg til en annen, for meg er det helt absurd. Jeg kunne aldri funnet på og gjort det mot han, og i dette tilfellet var det egentlig ingenting som manglet. Han fikk alt av kjærlighet som fantes i meg, alt av energi, omsorg og trygghet. Jeg var med på det meste han ville enten det var en drittfilm jeg ikke likte, eller å henge med noen av vennene hans. Så sånnsett ser ikke jeg noen grunn til hvorfor.

   Likevel så mistet jeg uendelig mye selvtiillit, og jeg mistet troen nok en gang på at gutter klarer å være trofast. Han visste veldig godt fra starten av forholdet at jeg hadde store tillitsproblemer, men likevel har han løyet flere ganger, og vært utro. Jeg tilga han ikke, men jeg prøver fordi jeg vil ikke miste han - selvom han har gitt meg mange grunner til at han egentlig ikke er noe særlig å miste. Men når kjærligheten fra den ene siden er så sterk, så er det vanskelig og gi slipp. Jeg kunne bare ønske at alle de som var utro så hele bilde av det - ikke bare den delen hvor man gråter, er sint og lei. Men også det som kommer etter.. Følelsen av å ikke være god nok, selvtillit som går til bunns, tillitsproblemer i fremtidige forhold eller ovenfor gutter/jenter generelt, det såret som aldri helt gror igjen. Det er ingen som tenker på det, vi tenker bare på hvor vondt den personen får NÅR de finner utav det. Ikke hvor mye av det som fortsetter igjennom månedvis/årevis i ettertid..

   Sterk mann

   11.04.2015 kl.22:52

   Kona mi kom hjem 0500 en natt for noen uker siden.

   Hun fortalte at hun hadde hatt sex med en annen mann.

   Jeg ble bare veldig kåt av det hun fortalte.

   Det var deilig å slikke henne.

   Kommer nok til å skje igjen.

   Kristine

   11.04.2015 kl.23:06

   Til den anonyme som skrev:

   min mening om utroskap er,ja hva kan

   jeg si. Har egentlig ikke noe mening i dette

   for jeg har opplevd å være utro.

   Men samtidig så kan man ikke noe for at man

   Er utro med en annen. Det kommer ann på

   grunnen eller hvilken unnskyldning man har

   For å ha gjort det mot en annen.

   At man ikke KAN NOE FOR AT MAN ER UTRO? Da kan man jo si det om det meste. Jeg kan ikke noe for at jeg stjeler, at jeg slår eller dreper noen, for eksempel? Nei, ærlig talt!

   For en merkelig ting å si. Jeg håper du tar til fornuft og forteller din mann om dette. At du viser ham såpass respekt. Holdningen din er skremmende, og jeg nekter å tro at du ville godta det dersom han gjorde det samme mot deg.

   Kjell

   11.04.2015 kl.23:18

   Utroskap er absolutt ikke greit.Har blitt bedratt og det var veldig sårende. Elsket henne og hadde aldri i verden vært utro mot henne ,men det ødela hun ved å være utro på en ferie. Nå er forholdet over.

   Mads

   11.04.2015 kl.23:26

   Kunne skrevet mye om dritt om dere som har vært utro, men dere tilhører en gruppe som er så svake mentalt at det er ikke verdt og diskutere det med dere en gang. Poenget er at dere ikke klarer og tenke dere om og det eneste dere ender opp med er og ta elendige valg som skader og sårer andre, men det spiller jo ingen rolle for dere siden dere er egoister som bare tenker på deres eget beste.

   Jeg blir bare flau på deres vegne, men ønsker dere fortsatt en fin utro lørdagskveld som dere vil benytte til og synke ennå lavere enn den hyggelige mannen i gata trodde var mulig og klare.

   Muslimen

   11.04.2015 kl.23:29

   "No man is alone with a woman but the Shaitan is the third one present." prophet Muhammed

   Beste måte å hindre å havne i et situasjon der man kan være utro, er at man ikke er alene med det motsatte kjønn. Er man alene, dvs sammen på café, hotell, reise så øker sjansen dramatisk.

   Elisabeth

   11.04.2015 kl.23:30

   Høye leser tall på bloggen!

   Til dere som har høye lesertall på bloggen, Litt spørsmål til dere :) Vi er nok mange som lurere :)

   *Hva gjør du for å få høye leser tall på din blogg?

   *Hvor lenge har du blogget?

   *Hva liker du å lese om på blogger?

   *Har du sponsore til din blogg? Evt hva gjorde du for å få det?

   *Hva skriver du mest om på din blogg?

   *Har du konkurranser på bloggen din? Evt hvordan konkurranser?

   *Kommenterer du mye på andres blogger? om ikke gjorde du det før?

   *Hvordan kamera har du til å ta bilder med?

   *Er du privat eller legger du ut alt om ditt liv?

   *Har du hatt gjesteblogger på bloggen din? Evt hvem og hvordan fikk du han/henne til

   å skrive for din blogg?

   *Tjener du penger på bloggen din? Kan du leve av den?

   *Kunne du tenke deg å vært gjesteblogger hos meg feks?

   Ha en fin kveld :)

   Klem

   Anonym

   12.04.2015 kl.00:29

   jeg kjenner et par der kona var utro med bestekameraten Pga mangel på kos og intimitet i forholdet og nå har de verdt i lag i 20 år . Så man kan tilgi jeg sier ikke at utroskap er greit for det er det ikke men man kan faktisk gjøre feil her i livet og vist du vet at du er sammen med den du vil leve med resten av livet så kan man tilgi og komme delvis over det . Man glemmer det selfølgelig ikke men man kan leve med det . Men da må man jobbe for det.

   .

   12.04.2015 kl.00:42

   Sjanse* :)

   veldig skuffet

   12.04.2015 kl.00:56

   en gang utro alltid utro stemmer ganske godt. ei jente var utro mot typen sin med meg. ble sammen med henne i 4 år så gjorde hun det slutt med meg(fant ut at hun hadde vært utro mot meg i noen måneder før hun gjorde det slutt). den typiske "det er ikke noe med deg det er noe med meg" stemte ganske godt.

   eddie

   12.04.2015 kl.01:07

   Etter å ha opplevd begge sider av saken, så kan jeg bare si en ting: Det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort! Om du har vært utro, så sørg i allefall å holde kjeft om det. Ja, også bør du holde deg unna familie og partnerens venner. Det er jo ikke sikkert at de holder kjeft.

   Aller helst bør man være enige om spillereglene. Hvor går grensa? Jeg elsker at dama får komplimenter og blir sjekket opp, det betyr jo bare at jeg har valgt riktig, spesielt siden det alltid er meg hun kommer hjem til!

   Men klart, jeg vil jo ikke at hun skal være utro. Hvordan kan jeg egentlig bestemme hva hun vil med livet sitt? Hun trenger jo bare være flinkere til å skjule, si nei når spørsmålet kommer og gå videre i livet. Det er er jo egentlig en privatsak, hvem man har sex med.

   Karl Fridnes

   12.04.2015 kl.01:31

   Jeg antar at majoriteten av de som kommenterer her er relativt unge, og jeg tilhører nok den eldre garde. Først og fremst kan jeg meddele at jeg har vært gift med min kone i snart 20 år, og da vi hadde vært gift i tre år hadde hun et forhold til en kollega av seg. Det varte i noen uker før samvittigheten spiste henne opp. Jeg ser at flere legger ned en påstand om at all form for utroskap er galt, og jeg er prinsipielt enig i det - men det er sjeldent så enkelt i livet. Jeg var aldri i tvil om at min kone og jeg elsket hverandre, men når man har vært sammen i en årrekke, fått barn, etablert seg, så kan 'magien' svinne hen. Det finnes forskjell på mennesker som er notorisk utro, og andre - du og jeg - som blir forhekset av det å føle seg ønsket og lystet på.

   Vi valgte å være sammen, og det tok tid før tilliten var tilbake. Jeg er overbevist om at hun aldri ville gjort det igjen, men det finnes ingen garantier i livet. Alikevel tror jeg at jeg gjorde det riktige. For barna våre, henne, meg, og generelt familie og venner rundt oss. Det er klart at for mange vil nok ikke 2-3 år med arbeid være aktuelt når noe slikt skjer, men det er ikke alltid så lett å peke fingre i utroskap. Selvfølgelig gjorde hun synden, men det var alikevel meg som ikke gav henne nok oppmerksomhet eller tok meg ordentlig tid til henne. Så hvis det er ett råd jeg ønsker å gi dere unge mennesker, så er det å aldri ta noen for gitt. Tro meg når jeg sier at man vet ikke hva man hadde før det er for sent, og du vil aldri havne på den siden av gjerdet.

   Leni

   12.04.2015 kl.07:59

   Hvis man åpner et forhold med utroskap, så er det bevist - at det er bortimot 97% sikkert at det ender i utroskap. Har selv vært mye utro i mine yngre og mer naive dager, men nå kunne jeg aldri sett det for meg at jeg skulle klart noe slikt. Jeg har lært hvor mye det kan ødelegge, på den harde måten. Alt kan endres.

   Remi

   12.04.2015 kl.09:38

   Hva er det for ett spørsmål? Det vil aldri være greit å være utro mot sin partner. Det vil alltid være en forbanna egoistisk handling. Du er feig om du går bak din partner sin rygg og holder noe sånn som det skjult, og burde ikke vært i ett forhold.

   Det finnes ingen unnskyldninger som gjør opp for at man velger å være utro, det er en bevisst handling som en tar helt selv. Respektløst. Hvis man føler at ett ekteskap eller ett forhold mangler noe viktig, så tar man det opp med personen som man har valgt å dele perioden i livet sitt med. En dolker ikke noen i ryggen på den måten, det finnes ingenting greit med det.

   Sandra

   12.04.2015 kl.10:09

   Jeg leser dette innlegget, og ser litt på kommentarene og forstår lite. Om du ikke er ordentlig glad i partneren din, hvorfor er dere sammen da? Hvis du mener at dere er ordentlig glad i hverandre, hvorfor tror du det er greit å være utro? Hvorfor vil du såre noen som du er glad i? Jeg har aldri vært utro, kommer heller aldri til å være det. Jeg skriver ikke dette for at dere skal ta det negativt opp, men jeg håper dere ser hva jeg mener?

   Jeg personlig ser på utroskap som uakseptabelt, om du er villig til å såre noen du liksom skal være så ekstremt glad i, fortjener du egentlig ikke en ny sjanse. Beklager at jeg sier det slik, men du selv nevnte det i innlegget at du angret på at du tilga den personen som var utro med deg.

   Alex

   12.04.2015 kl.11:24

   Vel, det var rimelig synd.

   Julie Marlén

   12.04.2015 kl.13:01

   Jeg tror overhode ikke at man i løpet av livet vill være utro, for meg er det en helt absurd tankegang. Jeg har hatt en kjæreste som var utro mot meg og det var så utrolig vondt å jeg kunne aldri utsette noen jeg var glad i for det samme. Uansett om h*n ikke finner det ut så sier det ekstremt mye om en person om h*n kan leve livet i forholdet videre og late som ingenting hadde skjedd. Jeg hadde nok blitt spist opp innvendig av dårlig samvittighet og derfor har jeg aldri vært utro og jeg har tenkt å holde det slik til den dagen jeg dør. Dessverre virker det som det er ekstremt mange som har alt for lett for å være utro og ser på det som no big deal så lenge kjæresten ikke finner det ut. Jeg skjønner ikke at de klarer og leve med seg selv og mener at om ikke partneren er nok så burde man ikke være sammen, og ingen som er utro fortjener partneren sin.

   Viktoria

   12.04.2015 kl.13:36

   Jeg synes at det ligger noen årsaker til utroskap. Både edru og fulle årsaker. Fulle årsaker vi vet alle sammen det at man drakk seg helt fullt på en fest og ligget med tilfeldig jente/gutt uten å være i klar stand å gjøre rede for sin oppførsel.

   Edru årsaker kan ligge i det at man er misfornøyd totalt med partneren sin. Du kan være stygg i fjeset, ha en stygg flekk på rompa men hvis du er ikke velstelt gutt/jente ingen partner vil være med deg lenger. Hvis h*n ser at du er idiot og h*n blir flau på vegne av deg så kan det være årsak til utroskap. Utroskap har også en personlighetsforklaring, at man har sånn personlighet og vil tilfredstille seg selv gjennom sex hvis h*n kunne ikke være best i noen andre aspekter i livet. Det finnes uendelig mye forklaringer men disse er mer typiske. Jeg vært aldri utro, fordi jeg elsker personen jeg er med og vil aldri gjøre noe dårlig mot den. Utroskap er noe utenfor respekt og kjærlighet. Hvis man er utro betyr det da at man mistet helt respekt for h*n.

   12.04.2015 kl.13:37

   syns folk kan droppe å gå inni et forhold , hvis folk ikke kan holde seg til en

   GB

   12.04.2015 kl.14:09

   Hehe.. Shit hapens. Med den shortsen der er det ikke lenge til du er det neste gang ;-)

   12.04.2015 kl.15:08

   Selvfølgelig er ikke utro greit!! Og hvorfor tror du at folk en eller annen gang kommer til å være utro? Jeg elsker kjæresten min over alt, og kunne aldri tenkt meg å ligge med en annen. Den dagen jeg føler på den følelsen, da har jeg nok ikke nok følelser for kjæresten min og slår heller opp med han.

   Emmmmmhma

   12.04.2015 kl.15:36

   Man må jo prøve å se på saken fra begge sider? Hvis man elsker en annen men ikke vil såre den man egentlig er sammen med for eksempel? Utroskap er ikke greit, men bare ha det i bakhodet at noen har sine grunner.

   Kaja

   12.04.2015 kl.15:54

   Har så sterke meninger om dette temaet så skal prøve å begrense meg og passe språkbruken. Men nei, det finnes intet senario hvor utroskap er greit! Det skal heller ikke tilgis, hvis man har noe som helst selvrespekt. Det er bare patetiske små skadedyr som gjør slikt, og de fortjener ingen tilgivelse og heller inter godt i livet. Det er en ufyselig og utilgivelig handling! Og slikt jeg ser det (selv om mange nok er uenig) så har du aldri elsket eller brydd deg om en person du er utro mot. Man gjør bare ikke sånt mot en person som betyr eller har betydd masse for deg og som du er glad i og elsker. Så den lange talen med at "Jeg elsker deg! Det var en stor feil! Alle kan vel gjøre feil? Det er deg jeg vil ha!" Det er intet annet en en stor løgn! Utro folk burde ikke få formere seg, så sterkt hater jeg det. De eier ikke moral, eier ikke respekt og eier ikke empati. Dette er såklart bare min mening, men håper jo det er flere som ser det på samme måte :)

   12.04.2015 kl.16:10

   Bitch!

   cake or death

   12.04.2015 kl.16:24

   Har vært utro en gang for mange år siden. Hu fant det aldri ut, og til dags dato er det fortsatt bare vi to som vet. Og ja, en angrer.

   Har også vært personen en annen har vært utro med. Var ikke høy i hatten når jeg så typen hennes kan en si.

   Har en ganske flørtende personlighet, så flørter en del uten og mene det. Så mange mente det er å være utro med, så er vel utro der i di øyne.

   Vi er enige i at regelen vårt forhold går ved taffsing og kyssing. Hun vet hvordan jeg er og at en ikke mener noe med flørtingen. Min far og morfar er like dann, men ingen av dem har vært utro mot deres koner, og ikke blitt skillt.

   CUtroskap er ikke greit mot sin partner, ikke være den som ei / en er utro med heller. Ødelegger for den personens "bedre" halvdel med. Jeg visste ikke da det skjedde, og ville ikke gjort det igjen.

   Anonym

   12.04.2015 kl.16:40

   Jeg syns det har blitt mye mer snakk om utroskap i media den siste stunden, enten det er i blogg, nyheter eller sladreblader. Utroskap handler mye om egne verdier og moraler, noe som varierer fra person til person, og virker som et fenomen som har blitt mer vanlig nå enn før, eller mer tydelig nå enn før.(selvom det kanskje er sosiale medier som gjør dette mer åpent nå enn før). Etter min mening og mine moraler og verdier så er utroskap tabu. Det handler rett og slett om ren egoisme og lite eller ingen respekt for din partner. Det er rett og slett en stygg og slem handling som uansett hva IKKE kan tilgis. Dette er det største sviket man kan gjøre, og noe jeg har totalt nulltoleranse for. Men som sagt, mine verdier og min min moral, andre personer har kanskje ikke den samme meningen som meg.

   Emilie

   12.04.2015 kl.16:46

   jeg kan ikke si meg enig med " en gang utro, alltid utro" for min første kjæreste var jeg utro mot, men det er den verste følelelsen som finnes. Den kjæresten jeg har nå kunne jeg ALDRI vært utro mot.. Jeg ville aldri såret han på samme måte som jeg gjorde med den forje.. Jeg har aldri følt meg så ussel og stygg før.. Ingen fortjener en kjæreste som har vært utro, og hvertfall hvis en person er utro sånn som jeg var så fortjener de og leve livet videre i skyldfølelse og ufattelig dårlig samvittighet! 💔

   Caroline

   12.04.2015 kl.17:20

   Har vært utro én gang, og det var første og siste gangen det skjer noen gang igjen. Han tilga meg, og vi var sammen en liten stund etter det, men jeg gjorde det slutt fordi jeg ikke klarte å være sammen med noen jeg hadde såret så stygt. Vi er i dag venner, men på en måte ikke; vill heller kalle det bekjent av meg. I ettertid har han faktisk sagt han vil ha meg tilbake, men jeg vet at jeg ikke vil glemme hva jeg har gjort tidligere imot han. Har vært i to forhold etter det, og ikke vært utro. Så jo, folk kan forandre seg! Så ikke si at "en gang utro, alltid utro" stemmer. Folk kan ta dumme valg som sårer andre, men til slutt innser man at man må gjøre noe med det.

   ...

   12.04.2015 kl.18:30

   Ex-partneren min var utro, og sa ifra. jeg sa jeg ville ta en pause og kjenne på det. De skrek etter å få hun tilbake, men jeg skjønte at dette er ikke en person som er stabil i hodet og har faktisk noen mentale problemer de må jobbe med. Skal man oppføre seg sånn kan man like gjerne være singel og fortjener man ikke at noen som helst tillit gjenoppstår. Om folk gjorde det før i tiden, javel, da er det huleboer oppførsel. Faktisk er det motbydelig og en latterlig primitiv måte å få oppmerksomhet på. Krøll i forholdet? Du må uttale deg, si noe og ikke være ei/en svak sjel som ikke greier å få frem en mening. Det er ikke folk man vil ha i livet sitt. Min mening, liker du den ikke har du antageligvis vært utro og karma vil ta deg for det.

   Bra innlegg men få meninger og mye ubesvarte spørsmål.

   Epsen Balestrand

   12.04.2015 kl.18:52

   Di dumme hora

   Lise

   12.04.2015 kl.18:54

   Hei. Synes dette var et flott innlegg! Jeg synes det er skummelt hvor "vanlig" det er blitt å være utro. Mange har ikke respekt for sin partner og sitt forhold. Med alle de sosiale mediene vi har idag, så har man større mulighet til å være utro. Har tatt min kjærste i å ha sexteksta og sendt dirty snap til andre damer. Han har ikke vært fysisk utro, men jeg synes det han har gjort er uakseptabelt. Jeg synes det er feil å sextekste, sende slike bilder til andre når du er i et forhold. Jeg personlig synes det går under i å være "utro". Hvorfor må man gjøre det? Selv om man har mulighet så kan man ta seg sammen. Om forholde blir kjedelig en gang i blandt, så er det vanlig, man må jobbe for å holde forholdet i sjakk. Og man gjør ikke ting enklere for seg selv eller partneren vis man pusher grensene slik. Jeg blir utrolig lei meg når jeg ser han skriver med andre damer og så sletter han det like fort som han har sendt det. Hvorfor kan man ikke holde seg til en person. Kudos til de forholdene som holder, og der de er trofaste 100% med hverandre, det er de som fortjener respekt, det er de som jobber for å holde på sin partner. Skulle ønske alle kunne være slik. Går man på vg, dagbladet ect. så er det BESTANDIG en eller annen artikkel om utroskap. Så ofte skjer det, så vanlig er det, hvem som er mest utro osv. Det er trist at det har blitt slik.

   12.04.2015 kl.19:10

   Opplevde utroskap i dag, men klarer ikke å gå fra han...

   12.04.2015 kl.20:20

   Frøken: du kan ikke si at det ikke er greit å være utro! Der er mange andre som syns at det er helt greit, og du kan desverre ikke snakke for alle...

   Jens

   12.04.2015 kl.20:51

   Alle har vel sine svake øyeblikk. Ja, det er ingen unnskyldning for at man har vært utro, men det kommer vel an på hvordan utro man er. Et kyss kan skje fordi en annen person bare tar tak i en annen person og kysser, mens sex blir noe helt annet, ettersom dette ikke skjer bare under et sekund. Vet ikke om det er sterkt av en person å tilgi noen for å ha hatt sex med noen andre, eller svakt. Kommer vel an på hvordan man ser på det. Vet ikke om du tror at alle vil være utro en gang, isåfall syntes jeg dette er veldig teit av deg å tro. Greit, en kan være så naiv at man tror at bare noen få gjør det, men legg heller ved at du tror de fleste eller en del folk kommer til å være utro :)

   Espen

   12.04.2015 kl.21:18

   Å være utro er redpektløst ovenfor partneren din! Da er det mye bedre å gjøre det slutt om spenningen i forholdet er borte!

   12.04.2015 kl.21:26

   Du kan ikke si at alle kommer til å være utro en gang? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri kommer til å være utro, for utroskap er ikke greit i det hele tatt. Man kan slå opp viss man absolutt skal hore rundt med noen andre

   mr nice guy

   12.04.2015 kl.21:30

   Hei.

   Nå har ikke jeg lest gjennom alle kommentarene her og vet ikke om dette har blitt nevnt før men jeg kan iallefall fortelle min mening om akkuratt dette. Jeg synes det er viktig å ha fokus på dette området fordi det er så utrolig viktig. Utroskap er nulltoleranse fra min side. Så kommer igjen spørsmålet. Hvor går grensen? Sex? Kyssing? Dating med andre? Det er mange forskjellige meninger på dette men spør deg selv dette spørsmålet. Hva hadde du synes var værst? At din partner for en natt hadde hatt sex med en annen i ett mørkt rom der man ikke ante hvem var eller hvordan så ut? Eller at partneren din gjentatte ganger gikk ut med en annen, fant på ting, spiste sammen, utviklet ett slags følelsesmessig forhold men IKKE rørte hverandre? Svaret er veldig individuelt men spørsmålet og poenget med det er det samme. Det handler om hva man tolererer og ikke. Utroskap kan tolkes på flere måter men i alle former IKKE akseptabelt i det hele tatt. Man har ingen grunn eller unnskyldning for å være utro mot noen. Derfor har jeg selv absolutt nulltoleranse for det. Kan komme å si hva du vil at det skyldes spenning, ikke bra nok med partneren av ulike grunner osv. men ikke kom å fortell at utroskap er greit. Hadde aldri tilgitt om noen hadde vært det med meg. Jeg tror at utroskap i hovedsak skyldes at man mangler noe som partneren ikke klarer å tilfredstille. Da er det bedre å fikse det med partneren eller gå videre istedet for å såre eller ødelegge noe. Mye kan ordnes men spørsmålet er bare hvor langt man er villig til å gå. Det er det som definerer ett bra forhold. Evnen og viljen til å vise at man virkelig vil.

   mvh mr nice guy

   Gutt

   12.04.2015 kl.21:42

   Jeg som gutt har hatt sex med flere jenter mens jeg har visst at de er i et forhold, spesielt i den ene episoden så angrer jeg selv på hvordan jeg løste det for det "blåste" alle muligheter for at det kunne bli oss. Det er langt i fra optimalt å ha sex med som har kjæreste om man selv vil bli sammen med vedkomne. Neste gang må jeg være sterke å si at hun må slå opp før vi har oss, om vi ikke er så fulle at alle hemninger går ut av vinduet. Har iallefall tatt lærdom av det.

   Nå skal det sies at ansvaret kun er på den parten som er i et forhold sine skuldre. Det er ingen gutter som sier nei til å dyppe litt fordi en jente er i et forhold. For jenter er det kanskje annerledes? De fleste menn har en rå kjønnsdrift, men etter å ha lest her så forstår jeg jo at jenter på ingenmåte er små søte og uskyldige.

   Jeg hadde møtt en søt jente som ble med hjem og hun fortalte at hun hadde kjæreste når vi lå i sammen sengen.. Da tenkte jeg jo at det var merkelig å bli med noen andre hjem, nå skal det sies at hun synes dette var helt normalt og at kjæresten synes det var helt greit. Faresignal?! Ja!

   Vi hadde ikke sex den kvelden, men hun gjorde det enkelt å finne på noe hver gang vi pratet sammen så etter noen dager hvor begge var ganske berust. Hun fortalte litt om forholdet og at jeg var så mye bedre enn han på alle mulige måter, bedre kysser, bedre menneske alle mulige teknikker for å legitimere at det hun gjorde var greit.

   Nå synes jeg litt synd på hennes daværende kjæreste for han hadde ikke rukket å sex fordi de var kristne og skulle vente til giftemål, trodde alle prøvekjørte vi lever jo tross alt i 2015.

   Vi holder på i en periode før hun gjør noen ting som jeg synes var veldig onskapsfullt mot sin ex. Hun sa blant annet til ex-en sin at hun hadde hatt sex med en annen for å få han til å gjøre slutt på forholdet, hvilket han ikke gjorde. Dette gjorde hun fordi hun ikke "klarte" å gjøre det selv, før hun etterhvert så seg nødt til å gjøre det. Det virker bare veldig standard at jenter er utro når et forhold ebber ut, det har skjedd så mange ganger at jeg nesten begynner å lure på om det er utroskap. Men for all del, har du sex med noen andre mens du omtaler en annen som din kjæreste så er du utro....

   Avslutt forholdet før dere har sex med en ny mann eller kvinne. Slå heller opp og la vær og være utro.

   Kristine

   12.04.2015 kl.21:49

   Jeg var sammen med en gutt i nesten 2 år. Han var utro i begynnelsen av forholdet mens jeg var hjemme i påskeferien. Han fortalte det med en gang jeg kom tilbake igjen, men det knuste meg helt. Jeg fortsatte å være med han likevel, men hadde aldri den samme tilliten igjen.. Jeg var ufattelig sjalu og sint hele tiden for det han hadde gjort. Den dag idag er jeg sammen med en fantastisk gutt som jeg faktisk stoler 110% på og jeg er mye lykkeligere nå enn jeg noen gang har vært! Utroskap er noe av det verste jeg vet! Ser ikke vits å gå inn i et forhold for så å kaste det vekk og såre den man er sammen med. Da er det like greit å bare være singel

   Anonym jente 18

   12.04.2015 kl.22:01

   Kjæresten min var utro. Jeg fant ut han hadde hatt sex med 14 andre i vårt forhold. Det er grusomt.

   Førstegang jeg fikk vite set. En person. Så tilgang jeg set. Ikke fordi jeg glemte det. Men fordi han prøvde så hardt. Å tanken på at noen gjør alt for å få deg tilbake er tiltrekkende.

   Men jeg angret. Han forandret seg ikke. Å gjorde det igjen.

   Det værste året i mitt liv. Værste opplevelse. Men jeg lærte også. Aldri tilgi noen som har rr utro. Har han gjort det en gang. Skjer det igjen. Å selv om det ikke skjer. Så vet du at han har gjort det før. Å du kan aldri vite heelt 100% om det han sier er sant.

   Av egen erfaring. Resultert med depresjon å hjertesorg. Ikke bli så avhengig av en person at du alltid faller tilbake.

   Jeg kom meg vekk. Politi måtte bli innblandet. Å nå. 1/2 år etter Bjarne jeg det bedre enn noen gang.

   Anonym

   12.04.2015 kl.22:03

   Jeg har også vært utro..

   Og nei jeg syntes ikke det er greit i det hele tatt.. Og selvom dette hørets teit ut så var jeg utro for og ta igjen på partneren min som var utro mot meg-og han ikke visste at jeg visste det..

   Men jeg angrer på det, det hadde vært bedre og faktisk gjøre det slutt den dagen jeg fant det ut at han hadde vært utro, isteden for og ta igjen. For det gjør meg til samme person:(

   12.04.2015 kl.22:36

   Utroskap e ikje greit uansett ka! E du sammen me någen så e d ein grunn for d å om d ikje e nokk me den kjærligheten du får av partneren din så slå opp å finn ein person du får nokk kjærlighet av! Ex-en min va utro mot meg flerne ganger mn eg fikk bare hørra om den 1 gangen, eg gotok at han hadde vert utro fordi eg aldri hadde hatt ein type å viste ikje koss eg sko reagera fordi eg ikje ville mista han... Mn sefølgeligt e d jo sånn, EIN GANG UTRO, ALLTID UTRO!

   SS

   12.04.2015 kl.22:54

   Eg har aldri vært utro og aldri gjort noe som svekket tilliten til min partner. Men alle Eg har vært ilag med har vært utro mot meg. Har vært sammen med min nåværende partner 3 år. Han var utro mot meg flere ganger i begynnelsen av forholdet å det sliter Eg med enda. Eg er konstant redd for at han kommer til å være utro. Eg har ingen respekt for folk som er utro. Hadde det Ikke vært for at eg er så glad i han hadde Eg aldri vært ilag med han den dag i dag..

   Madelen

   13.04.2015 kl.01:53

   For det første, det du sier om at alle en eller annen gang i livet vil være utro mot partneren sin er FEIL. Har du virkelige følelser og virkelig er glad i kjæresten din, så bør det ikke falle deg inn en gang å være utro, tross fristelser, gruppepress og andre ting du nevner! Det vil selvfølgelig være helt uaktuelt for vedkommende hvis han/hun virkelig bryr seg og er glad i partneren sin. Utroskap er IKKE greit, og det er ikke noe man tilgir og går tilbake til! Hvor svake er dere egentlig? Stå opp for dere selv og ha litt selvrespekt!! Og hva i all verden er greia med å ha kjæreste hvis dere vil være i et åpent forhold? Når du tydeligvis bryr deg så lite om KJÆRESTen (det kjæreste du har) din at du vil kline og ligge rundt med andre, hva er så poenget med å være i et forhold? Hvor idioter er dere? Kjenner jeg blir skikkelig sint og provosert av å lese kommentarene ovenfor. Tenk at slik har dagens samfunn blitt. Jeg skal vedde på at besteforeldrene/oldeforeldrene til de aller fleste av dere fortsatt er gift og sammen. Har jeg rett? Det er nemlig fordi de kommer fra en helt annen generasjon der det ikke fantes slike sosiale medier som dagens latterlige og ekle mennesker bruker for å være ulojal/utro ovenfor partneren sin. Synes det er helt sykt. Ingenting er unnskyldning god nok for utroskap, og heller ikke dere som godtar det og lever i troen om at det ikke vil gjenta seg. Han/hun sier jo tross alt at h*n "elsker deg" og at det "aldri vil skje igjen". Hallo, ser dere ikke hvor motstridende det er? VÅKN OPP, h*n elsker deg ikke, ellers ville h*n aldri vært utro mot deg! Det eneste du viser ved å tilgi vedkommendes utroskap er hvor svak og uselvstendig du er, og at det er greit at det skjer igjen. Du vil jo tilgi h*n uansett? Det er i hvert fall det du gir inntrykk for. Dere må virkelig få dere litt selvrespekt og ikke minst et bedre selvbilde, noe de fleste åpenbart ikke har. Synes det er veldig synd, virkelig. Forlat vedkommende, ingen nåde uansett hvor vanskelig det vil være med det første!

   Begynn å forstå betydningen av å ha kjæreste og hvilke forpliktelser det innebærer. Hvis du tror du ikke klarer å la være å være utro, så bør du heller aldri være i et forhold! Da får du heller hore deg rundt og se om det er igjen noen til slutt som vil ha en hore som deg. Til opplysning så er det IKKE creds og heller ingenting å skryte av. Det er bare skikkelig ekkelt og sier ganske mye om deg, og det gjelder både for gutter og jenter. Æsj, skjerp dere!!!

   Frøken Ledahl

   13.04.2015 kl.02:03

   Utroskap er aldri greit. Er du utro mot partneren din, så spytter du bokstavelig talt på forholdet, og du er rett og slett så respektløs mot partneren din som det går ann å bli. I ett forhold er det å ha respekt for hverandre så utrolig mye mer viktig enn flest folk tror... Det er en annen sak visst partneren gjør en feil, er utro å kommer å forteller deg dette. - men det gjør det heller ikke greit.

   Personlig jeg, hadde min samboer komt til meg å sagt at han var utro, hadde jeg sittet pris på ærligheten hannes, for da hadde han vist meg litt respekt ihvertfall. - og jeg vil ikke si jeg hadde tilgitt han med det første, men jeg hadde lukket døren til det forholdet med det samme. Fordi jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde klart å vært sammen med han, samt. hatt i tankene hva han hadde gjort... Det hadde ødelagt meg, og tatt knekken på forholdet til slutt. - Men så er dette HELT individuelt hvordan person til person takler noe sånt.

   Men så bare for å understreke det, så er utroskap ALDRI greit. Og er partneren din utro, så mener jeg at det paret ikke er "ment for each other" ... Jeg tror ikke visst du virkelig elsker en person, og er forelsket i en person, å du har respekt for en person, da kunne du aldri funnet på å vært utro, du hadde aldri havnet i en situasjon hvor du var utro.

   Basta

   Henning

   13.04.2015 kl.02:56

   Hei, er ikke stort av en blogg leser, men fikk øye på det her på face..

   Det har skjedd meg, og jeg må si det er faktisk noe av det vondeste jeg har opplevd

   Det kan ikke helt beskrives den følelsen av usikkerhet, svik, sorg...

   Jeg sliter veldig med det fortsatt. enda det er lenge siden det forholde endte.

   Jeg har ikke fått meg selv til å stole nokk på noen til å kunne ha et seriøst forhold,

   Jeg tenker ofte på, det går utrolig ut over selvsikkerheten min.

   Det blir ofte til at jeg "ødelegger" forholdet før det blir for seriøst så jeg slipper å bli såra i ettertid.

   Det er kanskje litt feil og ikke ta sjansen, men den følelsen vil jeg aldri oppleve igjenn!

   Mitt råd: vær trofast, eller i allefall ha guts til å avslutte forholdet med verdighet...

   Ikke lek med andre sine følelser.. Blir generelt skuffa over at det blir tatt så lett på!

   lord lyon

   13.04.2015 kl.03:25

   Ex min var utro. Jeg pakka bagen å sa opp leilighe vi bodde i lag i. så dro jeg på jobb/havet. Snakket bare ein gang med ho etter det å ho var så lei seg å alt det. Men Er du utro så greie ikkje jeg å unngå og tenke på det nor jeg er på jobb. Så da kommer ikkje forholdt til å funke uansett. Ælska jenta jeg men. Jeg var aldri utro å eg hadde nok av sjanser til å være det.

   Hjelp

   13.04.2015 kl.06:03

   Hei. Typen min var utro mot meg i går og han hadde skjult dette i noen måneder. Han hadde hatt sex med ei annen,men da han fortalte det var han så knust at han ikke kunne stå på beina.. Han hadde nesten tatt sitt eget liv, men tørte ikke å si noe siden han "kunne se en framtid med meg".. Helt ærlig så kan jeg se en framtid med han å, men smerten er stor og jeg føler meg tom. Likevel har jeg gitt han en sjanse til for å bevise noe og jeg satser på å falle for han igjen .. Vi har vært sammen i over 1 år og jeg klarer ikke å gi slipp.. Er det dumt av meg å ikke gå fra han? Eller er det greit å gi en siste sjanse? For ødelegger han dette så er han borte for evig.. Men jeg vet jeg aldri kommer til å ha tillitt til han igjen.. Men så tenker jeg på foreldrene miner hvor det samme har skjedd, og de er nå lykkelig gift i over 20år..

   Meg c:

   13.04.2015 kl.09:14

   Du kan ikke si at alle i et forhold kommer til å ha lyst til å være utro eller er det. Det er mange forhold som har det helt fantastisk, og kanskje funnet den perfekte. Det er ikke ofte, men NOEN har et sunt, sterkt forhold. Tror nå i alleffall jeg.

   Ellen

   13.04.2015 kl.09:24

   Utroskap er ikke greit altså. I mine øyne er det bare en utrolig trassen måte å fortelle partneren at forholdet dør fra din side. Da er det heller bedre å gjøre det slutt først.

   Sunniva

   13.04.2015 kl.09:27

   vet at typen min slo opp med exen fordi han ferska henne i seng med en annen, og han har nulltoleranse😊 jeg orker ikke tanken å være utro mot ham, mest fordi jeg elsker ham og ikke vil miste ham❤️

   Anna Maria S

   13.04.2015 kl.09:36

   Hvor går din grense når det kommer til utroskap.. Det er noe jeg setter større spørsmålstegn ved. Vi er alle individuelle individer og vi har alle forskjellige synspunkter. Utroskap er jo ett brudd på alt det intime i ett forhold og det bryter også all tillitt. Det er opp til hver enkelt hvordan en velger å takle det. Men vær åpen med partneren din hele veien så sparer man begge for en masse sorg og skuffelser. Utroskap bør ikke være ett one night stand hvis det oppstår. Det burde være ett menneske som den ene parten har hatt ett godt øye til over lengere tid og den andre parten skal være klar over det. Hele situasjonen burde heller ikke havne der hvor det har gått til utroskap, forholdet burde allerede ha en pause eller være over.

   13.04.2015 kl.09:45

   Jeg mener at alt må vurderes for seg. Alle har forskjellige situasjoner, om hvor seriøs forholdet er, hvor mye du har lyst å satse på hverandre. I mitt forhold har vi begge opplevd at den andre har kysset det motsatte kjønn på fest. Han gjorde det tidlig i forholdet, jeg tilgav. Han klare faen meg å vise at han elsket meg også. Jeg kysset også en ett år senere på fest. Angret meg i hjel. Det var liksom ikke vits? Et kyss som varte i underkant av 2 minutter. Ble bare dratt med i in the moment. Og jeg visse da, at det var utrolig lett å være utro med å kysse noen andre. Det vil kanskje være det letteste du kan gjøre. Å være utro på nett, da er det ikke noe "in the moment", da har man god tid å tenke over hva du sier osv. Selv om det kanskje ikke virker så sleipt som ett kyss, så hadde jeg aldri godtatt at noen hadde et forhold på nettet med noen og snakket upassende. Det pleier også å være litt mer bak det/vare en periode. Og jeg hadde ihvertfall aldri godtatt at noen var utro med å knulle noen andre, fordi da er du helt bevisst på hva du gjør, da er det ikke lengre en liten feil, men heller noe du er heilt sikker på at du gjør

   Vi er heldigvis samboere i dag, og begge to har opplevd å vært utro og blitt utro mot. Og ingen av oss kommer til å gjøre det igjen, det lover jeg livet mitt på.

   anonym

   13.04.2015 kl.09:53

   Hun sier jo ganske klart her at hun er svak for fristelser, som vil si at denne jenta her kommer til å være utro igjen, ganske sikkert.

   Jeg generelt hater utroskap. Har det slått deg at det kanskje er deg selv det er problemet med i forholdet? At du har ødelagt forholdet langt før du er utro, men så er du utro og ødelegger vennskapet til personen også? Folk er så jævlig dumme.

   Irene

   13.04.2015 kl.10:08

   Det å være utro er ikke greit. Hvordan klarer et menneske å såre en man er i et forhold med, så mye? Hvis man vil ha seg med andre enn sin kjæreste, så får man heller gjøre det slutt..

   Jeg har opplevd utroskap.. Kjæresten min gjennom 2 år, var på chatroulette og møtte en der, i edru tilstand! Han sa han elsket meg, og skjønte ikke helt hva han drev med, men i mine øyne så kan han ikke ha gjort det når kan klarer p gjøre det når han kjører et stykke for å ha seg med en annen jente!

   Droppa gutten på flekken!

   Synes det er bra at du kommer med disse meningene, for jeg har akkurat samme syn på utroskap som seg! Det er ikke greit!

   Thea M.

   13.04.2015 kl.10:15

   Alle som har vært utro burde seriøst skamme seg. ALLE mennesker har vett nok til å vite at man ikke skal være utro. Om du er utro, så har du så forferdelig lite respekt og omtanke for andre mennesker at det et helt tragisk. Det er sinnsykt vanskelig å stole på en person om man vet at h*n vært utro før. Man gjør det bare ikke?! Ahh, kjenner jeg blir frustrert. Du fortjener å være alene om du er utro, så kan du rote rundt på egenhånd. Og for Guds skyld - IKKE prøv deg på noen som du VET har kjæreste!!!! Skam dere. Virkelig.

   xx

   13.04.2015 kl.10:42

   Jeg hadde et avstandsforhold som varte i over to år. Vi var kjempe forelsket i hverandre begge to. Trodde jallefall jeg. For når det nærmest var gått 1 og et halvt år, åpnet han seg med å fortelle om alle de andre jentene han hadde kost seg med mens jeg var hjemme. Jeg ble helt sjokkert av å høre det og ba om litt tid for meg selv og tenke over det på. Jeg konstruerte en liste opp mot hverandre med positive og negative ting om han, hvor det negative slo an mest. Jeg overså det. Og det gjorde bare ferden på vårt forhold enda værre. Jeg var sjalu og usikker på han hele tiden. Og jeg følte at avstanden ble bare lengre og lengre. Vi hadde fellesvenner i område jeg bor i, og en av hans kompiser tok kontakt med meg og infomerte meg om ting han sa og hadde gjort da jeg ikke var til stede. Da jeg allerede var så usikker som jeg var utnyttet han denne muligheten. Og jeg så på dette som noe jeg kunne slå tilbake med. Dette forholde hadde rotet helt til tankene mine, jeg visste ikke lengre hva som var rett og galt. Hele forholdet var mer et spill i elsk og hat. Føltes det der og da. Men det varte ikke lenge. Jeg har alltid slitt med å hatt dårlig samvittighet om jeg har gjort noe galt, så selvfølgelig så sto jeg opp og fortalte han hva jeg hadde gjort. Han reagerte kraftig og unngikk meg i flere måneder.... Faktisk noe av det beste som kunne skje meg, for nå er jeg lykkelig med verdens beste kjæreste. Jeg føler jeg har tankene på plass igjen. Jeg er åpen med han om feilene mine jeg hadde med min eks kjæreste, og det setter han stor pris på. Han er også utrolig flink til å få meg til å glemme det, noe jeg egentlig setter pris på, for utro skap er ikke noe jeg ville ha tenkt tanken på med han en gang.

   Men det som siest er at de fleste gangene der guttene er utro, er det for spenning og variasjon i sexlivet, men når det er en kvinne som er utro, er det for å dekke behovene og oppmerksomheten hun ikke får i det forholdet...

   Så jeg vil si at utroskap er greit dersom det er rette grunnen til det.

   Ida

   13.04.2015 kl.10:51

   Utroskap er IKKE greit. Det ødelegger alt hva dere noen gang har hatt, din eller hans selvtillit og selvrespekt, mange år fremover. Ekte menn/kvinner som virkelig elsker sin parter ville ikke bevisst gjort noe for å såre dem på verst tenkelige vis. Les linken under;

   http://elitedaily.com/dating/gentlemen/8-reasons-real-men-dont-cheat/708215/

   (Dette gjelden selvfølgelig også for kvinner.)

   Anonym

   13.04.2015 kl.11:02

   Jeg er usikker på hvor langt det går før det faktksk er utro! Jeg har opplevd å bli skuffet å litt knust av min kjæreste. Han lagte seg en fake profil på snapchat og sendte nakenbilder til ei som han var pulevenn med før vi ble sammen og hun sendte selfølgeligt nakenbilder tilbake, å dette fant jeg ut av selv, og dom som jeg var tilgidde an gang på gang.. Men hvor langt går det før det faktisk er utroskap?

   anonym

   13.04.2015 kl.11:11

   Jeg har selv vært utro som jente. Mannen forsvant i militæret og jeg ønsket ikke å slå opp før han var hjemme på perm. Uheldigvis hadde jeg Vært ferdig med det forholdet så lenge mentalt at jeg følte ingen romantiske følelser overhode og følte meg singel. Jeg endte opp å være utro flere ganger på en uke før jeg kalte daværende kjæreste hjem til meg for en prat.. før permen. Jeg fortalte alt men han ville kun ha en pause. Jeg syns det var en dårlig løsning men gikk med på det siden vi hadde Vært sammen i kun 1-1.5 år. Vi var sammen tilsammen 5.5 år. Det burde aldri Vært noe mer forhold etter den samtalen. Det ble aldri det samme og jeg fryktet at han tok igjen på meg og jeg fikk sjalusi tendenser selv fordi jeg visste hvor lett dette kunne Være.

   Før jeg ble sammen med nåværende kjæreste så fortalte jeg han om fortiden. Dette fordi jeg ønsket full åpenhet fra starten. Og det kunne vært en fare for at han hadde fått vite det via venner senere. Vi brukte lang tid på dating fordi han var usikker på om han turte å bli sammen med meg. Jeg har lovt han hele veien at hvis jeg skal bli så ulykkelig i forholdet vårt at jeg klarer å være utro med en annen.. så skal jeg si ifra før det går så langt. Så bryter vi forholdet. Fordi jeg er overbevist at hvis du kan være utro. . Så er det noe som mangler av følelser ovenfor partneren din = ikke et forhold som betyr noe for deg = du kommer til å gjøre det igjen hvis du ikke bryter forholdet.

   Jeg har ikke Vært utro siden 2006. Så en gang utro alltid utro.. Ja, hvis du fortsetter i samme forhold tror jeg det garantert skjer igjen.. Denne gangen enda mer skjult.. og med all sosial media idag .. Så er det kjempelett å komme unna med!

   Jeg hadde aldri gitt en utro person en ny sjanse i samme forhold. I et nytt forhold bør alle få en sjanse så lenge man er åpen om det fra dag en og gjør seg fortjent til tilliten og viser tydelig at fortiden ikke har noe å si for nåtiden.😊

   Eline

   13.04.2015 kl.11:11

   Er d sant fy deg ;)

   theholyninjapanda

   13.04.2015 kl.12:16

   U tell a guy u love him but then u cheat on him with his best friend.

   I died inside when i got to know it but, i hope the best for her

   I also hope he can give her what I couldnt

   13.04.2015 kl.12:33

   Nei! Det er ikke greit. Vet selv om en historie om typen som var utro, hun tilga det og han var utro mange ganger til med forskjellige jenter. Dette parret fikk barn sammen, og etterhvert fant hun (Og han) ut at han hadde en unge fra før med ei som han var utro med. Utrolig..

   Michael t

   13.04.2015 kl.12:35

   Dårlig sexliv = utroskap.. Hva med å ha et spennede sexliv? Kanskje med andre, partnerbytte etc.. Filming med andre gutter/jenter..

   13.04.2015 kl.12:45

   Vist man velger å være utro så betyr jo det at den personen vi er ilag med mangler noe.. Så hvorfor ikke bare ende forholde isteden for å såre personen brutalt. Det er en kjempe smerte jeg har selv opplevd det at eksen min var utro mot meg i mitt tilfelle følte jeg meg dom at alt var min feil men det vi må huske på jenter er at vi er ikke feilen di er!

   Anynom

   13.04.2015 kl.12:49

   Her var det mange skrivefeil. Se gjerne over innleggene dine før du poster de, så man klarer å forstå hva du prøver å si.

   Logopeden

   13.04.2015 kl.14:26

   Sjangse?? Skrives Sjanse!! Du er jo sikkert kapabel til å skrive Shangsje også...

   Så vet du det!

   frumamma90

   13.04.2015 kl.14:30

   Jeg tror dersom det er første gang man er utro så kan det være et engangstilfele som man aldri gjentar seg. akkurat som mange andre ting man kansje gjør dumt i et forhold... Mennesker kan forandre seg dersom de vil forandre seg men det står jo såklart på viljen. Det finnes mennesker som ikke bryr seg og når spenningen og romansen begynner og gå litt vekk i et forhold så starter de med og oppsøke spenning en annen plass med noen andre.

   Så i noen tilfeller vil jeg si at begge deler stemmer at noen er utro alltid uansett mens noen lærer av det og gjør aldri samme feilen ijen.

   Martine B.

   13.04.2015 kl.14:32

   Jeg syns det er forskjellige stadier man kan være utro på. Om man skal tilgi eller ikke syns jeg kommer helt ann på hvordan situasjonen er! Jeg har aldri vært utro sånn sett hvor jeg har møtt en person i hemmelighet eller ligget med, men har vært i en situasjon en gang hvor det har vært flørting og beføling. Jeg ble tilgitt av kjæresten og det kommer aldri til å skje igjen. Men det værste var at det var det som var min "oppvekker". Nå vet jeg at kjæresten min er han som betyr alt for meg og at gutter er og forblir mine venner:)

   Ina

   13.04.2015 kl.14:45

   Det var fullt av utroskap før i tiden også, tror neppe det er noe mer av det i dag. Det som er forskjell er at folk blir ferska enklere, og det er mindre godtatt i dag for mange enn det det var før. Før i tiden var det som oftest menn som var utro, og kona fant sjeldent det ut, for hun var bare hjemme i huset og stelte. Så det som har endret seg er at flere kvinner er utro. Jeg skal ikke si at dette er fakta, men jeg tror, og mener i alle fall det. Og om det er greit å være utro mot partneren sin er helt opp til akkurat det forholde å bestemme. Er begge enige i at å ha sex med andre er greit, da er det greit, men hvis den ene parten ikke syns det er greit, så er det ikke ok at den andre er utro mot partneren sin og holder det skjult! Det er verre å aldri fortelle partneren sin om det i det hele tatt. Om det fungerer å tilgi? Det er vell opp til hver enkelt.

   13.04.2015 kl.15:15

   om du faktisk har tanker på å være utro så er det et ganske stort tegn på at du ikke har truffet den rette.

   Anonym1

   13.04.2015 kl.15:15

   Per definisjon har jeg vært "utro" men jeg ser på meg selv som den mest lojale jenta. Grunnen? Enkel. Vold. Makt. Frykt. Jeg ville ut av forholdet, men turte ikke si ifra. Falt for fyren som fikk meg på bena igjen og fikk meg til å avslutte forholdet. Det endte jo ikke så "bra", men det ble til slutt over mellom meg og eksen. I 2 år har jeg vært lojal mot han andre, selv om vi aldri har vært sammen og han har hatt kjæreste i mellomtiden. Jeg oppfører meg som om jeg er opptatt, selv om vi ikke er noe. Det er vanskelig når man har blitt sviktet og såret så mye av noen man har vært glad i. Tanken på at de kan gjøre grufulle ting mot deg vil sitte i og påvirke alle fremtidige forhold. Noen ting kan man bare ikke forutsi. Og noen ting er kanskje ment å føles, men ikke bli reelt. Får jeg en fremtidig sønn kommer han til å få navnet til gutten som hjalp meg ut. Jeg angrer ikke akkurat på den "utro-seansen".

   kariannevilde

   13.04.2015 kl.16:32

   Logopeden: gammel vane vond å vende!

   Erik

   13.04.2015 kl.16:51

   Det høres kanskje ut som om det skjer oftere nå enn det det gjorde før, men om det er sant eller ei skal ikke jeg si noe om. Det får forskere gjøre.

   Etter min mening er utroskap aldri greit. Og hvis man velger å prøve å tilgi det tror jeg man er for naiv og godtroende overfor personen som har vært utro med en gang. Etter min erfaring funker det ikke, svare tvert imot blir det verre. Har selv aldri vært utro og kommer heller aldri til å være det, av den grunn at jeg har vært på den siden som har mottatt beskjeden. Den var ikke til meg direkte, men når det var moren min som fikk beskjeden gjør det allikevel helt for j*****g vondt. Det ødelegger for så mange flere enn bare de to som er direkte involvert, det er tross alt venner og annen familie som har kjent begge parter i flere år. De har det ikke lett, og allikevel så blir de kanskje tvunget til å ta et valg muligens i større grad enn andre.

   Vet ikke om dette er forståelig for andre, fordi jeg forstår ikle utroskap selv, men faktum er at jeg dessverre er en av de som sier én gang utro, alltid utro- rett og slett fordi jeg har sett at å prøve å tilgi er klin umulig.

   forvirra jente

   13.04.2015 kl.17:24

   Jeg har også vært utro, 2 ganger.. Men begge gangene så var det ikke jeg som starta det. For eksempel med den siste jeg var sammen med nå, så var han sykt vanskelig å være sammen med siden han sjeldent kontakta meg først og nesten aldri snakka med meg og bare Skyvde meg unna. Dermed fikk jeg greit venneforhold med en kompis og han begynte gradvis å tvinge følelsene ut av meg. Uansett hvor mange ganger jeg sa nei, så ga han seg ikke. Skal jeg ha all skylda for at det skjedde da? Hadde meg aldri med kompisen min.

   13.04.2015 kl.17:56

   x min var utro mot meg ein gong, og eg angrer sykt på at eg tilga han for det... det verste av alt var at han var utro mot bestevenninen min som eg he kjent i over 12 år.

   han var ein dritekk, selv om det snart er eit år siden så klarer eg forsatt ikkje å skjøne kofor han gjorde det mot meg... eg synest ikkje at utroskap er nokke greit! hater alle som gjør sant

   Lars

   13.04.2015 kl.18:10

   Det er oppmerksomhetssyke jenter som deg som gjør livet liksom litt mindre verdt å leve :)

   Hilsen Lars

   Lars

   13.04.2015 kl.18:10

   Og kommentaren må godkjennes så du kan luke ut de du ikke vil vise... Herlig

   2Chainz

   13.04.2015 kl.19:22

   Dunka nettopp på side-bitchen min, dama finner det aldri ut. Må bare gjemme spora dine godt ;)

   Einar

   13.04.2015 kl.20:09

   Så, hvis min dame hadde vært utro hadde jeg gått fra henne, jeg har vært sammen henne mer enn et år nå og vi elsker hverandre som dagen en. Jeg megselv hadde aldri kunne vært utro, jeg klarer ikke tenke på megselv med andre!

   13.04.2015 kl.22:09

   Har ikke så mye med innlegget å gjøre, men..

   Synes han som skrev at han ikke ville tatt i norske jenter med ildtang fordi vi legger oss ned med alt og alle var litt drøy. Jeg er norsk. Jeg er 19 år og har hatt sex med én person, og vi er kjærester, vært det en god stund.

   Det er ikke fordi jeg er stygg, feit eller noen annen unnskyldning ekle folk i kommentarfeltet ville kommet med, men fordi det var et valg. Og ja, jeg har hatt muligheten.

   Uansett har jeg ikke noe i mot jenter som legger seg ned med fler enn meg, venninnene mine gjør det, kompiser har pult fler enn jeg tror jeg kommer til å gjøre før jeg dør. Uansett er det ikke et problem så lenge man beskytter seg og ikke gjør noe som skader eller sårer noen.

   kariannevilde

   13.04.2015 kl.23:15

   Anonym: flott skrevet av deg :)

   gunn

   14.04.2015 kl.00:41

   Hei!

   Jeg har aldri vært utro selv, men har hatt to partnere som har vært det. Jeg føler meg dum og svak når jeg forteller om det, men vet at til syvene og sis, har det gjort meg sterkere.

   Den første var jeg sammen med i 1 måned, da han ringte mens han var på fest og fortalte at han hadde kysset en jente han hadde drevet på med før meg. Samvittigheten og naiviteten tok overhånd, han sa at han aldri skulle gjøre det igjen - jeg tilga. 2-3 måneder senere, fikk jeg vite at han flørtet med ei venninnebak min rygg. Jeg snakket med henne. Hun hadde vært avvisende, han fortalte at han heller ville ha henne osv. Jeg gjorde det slutt, og så sint og knust har jeg aldri vært før. bestemte meg for å aldri tilgi utroskap igjen..

   Den andre hadde jeg vært sammen med i 2 mnd. Vi var på en campingplass hvor det var et arrangement den helgen. Jeg ville ikke være dramaqeen,sjalu eller kontrollerende da jeg så han snakket med andre jenter. Lot det fare forbi. Etterhvert ble disse jentene med på nach på hytta vi hadde leid.. Jeg hilste på dem. Dem var hyggelige. Helt til jeg skulle sjekke mobilen, som lå på et rom, kom ut igjen og så alle var gått ut. Jeg gikk også ut.. der sto han og kysset en av jentene, rett foran ansiktet mitt. Jeg løp. Uten sko, uten mål eller mening og knuste telefonen min i tusen biter. Da gjorde vi det slutt i en måned, før samvittigheten, savnet og naviteten tok over. Alle Hans søte meldinger og unnskyldninger hadde gått innover meg.. vi prøvde igjen, og jeg fikk vite at i løpet av den neste måneden, hadde han ligget med 3 stykker. Denne gangen var jeg ikke knust, men sint. Både på meg selv og han. At jeg i det hele tatt kunne være så naiv, så dum..

   I dag har jeg verdens beste kjæreste. Han også har opplevd lignende, noe som kan være en trygghet. Da vet vi begge hvor jævlig det føles og at man ikke vil noen så vondt. Hører jeg om utroskap i dag, blir jeg ordentlig sint og kvalm. Jeg forstår ikke at noen vil noen så vondt, ei heller hvordan man kan gjøre noe sånt i det hele tatt. Jeg tenker at, elsker man virkelig den man er sammen med, skal det ikke falle deg inn å kysse en annen.. I dag, skal jeg aldri tilgi noen flere som er utroe mot meg, jeg vil ikke meg selv så vondt igjen.

   Martin

   14.04.2015 kl.08:16

   H*n < han/henne

   14.04.2015 kl.09:26

   Min første kjæreste var utro mot meg, med min bestevenn, i huset vi alle befant oss i. Da var jeg fjorten og vi hadde bare vært sammen i fire måneder og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg tilgitte han, men dagen etterpå klarte jeg ikke mer da alt jeg tenkte på var det han hadde gjort. Jeg dumpa og bestevenninna mi den dagen. Han er nå forlovet og har en kid med sin nye dame etter mange år. Han tror jeg er den eneste som ikke tilhører "Utro en gang, utro alltid".

   Nå er jeg 22 år og lykkelig med min kjæreste som jeg har vært sammen med i over 1 år. Han har også opplevd å blitt utro mot, så vi begge vet hvordan det er. Det får meg til å føle meg trygg, trygg på at det aldri kommer til å skje i vårt forhold da vi begge ikke kan fordra utroskap. Vi stoler såpass mye på hverandre. Det første året vi var sammen, var avstandsforhold, og vi så hverandre ett par ganger det året, men vi stolte på hverandre såpass at vi var trygge.

   Camilla F.J

   15.04.2015 kl.01:17

   Jeg har ikke vært utro, men eksen min var det mot meg. Jeg fant ut i september at han og ei jente hadde snakket litt i overkant av bare venner. Dette hadde skjedd mens jeg var i syden i sommerferien og jeg fant ut at dem to hadde skrevet på facebook og snappet litt. Men dem begge påsto at dem bare hadde snappet om "hva skjer" og helt generelle venneting. Heldigvis har dem aldri møttes og dem skrev dirty ting bare på facebook og snapchat. Jeg fikk jo selvfølgelig sjekket loggen hans, men der var det ikke noe tegn på dirtysnakking da ha bare ved et klikk hadde slettet hele samtalen til jeg kom hjem igjen. Jeg spurte også hun jenta fordi hun hadde sendt meld til eksen min når jeg var til stede og skrev "du snakker aldri med meg når hun drittkjerringa di er med deg" og jeg skjønte ingenting, men dem begge klarte å overbevise meg med at det bare var vennesnakk som gjaldt. Men i september så skrev hun jenta til meg og fortalte alt, at han skulle gjøre det slutt med meg for å bli sammen med hun og puppene hennes var så deilige og alt mulig. Jeg fikk også se noe av samtalen fordi hun ikke hadde slettet den. Jeg ble totalt helt knust og hadde trodd at alt var bra fra juni til september. Så kom det en annen dag, det var halloween, han dro på fest mens jeg var hjemme. Da hadde han pult eksen sin 5 ganger, både edru og full. Han hadde sovet hos ei sammen med eksen sin og dro ikke hjem igjen før dagen etter klokka 20:00. jeg visste ingenting fordi han hadde skrudd av tlf sin og ingen ville fortelle meg hvor han var så jeg var helt knust. Eksen til eksen min har alltid hatet meg siden den gangen jeg og han ble sammen, hun truet med å banke meg og skrev dritt om meg på nettet. Eksen til eksen min var utro mot han og var sikkelig dritt som han selv har sagt, men likevel så havnet han i seng med hun hele fem ganger. Grunnen hans for at det skjedde mer enn bare en gang var fordi at når han først hadde gjort det en gang, så spilte det ingen rolle at han gjorde det flere ganger. Jeg var fortsatt glad i han og ville ikke miste han så det ble ikke slutt. Men i desember gjorde han det slutt helt plutselig på en fredag. Samme kveld dro han på fest og havnet hos eksen sin seng og ble der til dagen etterpå.. Mens han var der så savnet han meg så sykt og sa det ikke skjedde noe mellom dem, men det gjorde det selvfølgelig. Etter noen dager da jeg fikk tenkt litt så tok jeg han tilbake. Alt var kjempefint helt frem til midten av februar. Da gjorde han det slutt, men vi snappet litt av og til og skulle bli såkalte "fuckfriends". I vinterferien en dag skrev han til meg " jeg tror vi kan bli sammen, men jeg trenger bare litt tid", så dagen etterpå hadde han invitert eksen sin og dem hadde sex. Jeg ble så utrolig lei meg når han skriver ting til meg at det skal bli bra og alt, og dagen etterpå skal han ha besøk av eksen sin. Jeg og han er nå bare venner og kan være med hverandre, men jeg kommer alltid til å ha i bakhodet at han er i stand til å gjøre sånne ting.. Det er mye jeg angrer på, at jeg tok han tilbake såpass mange ganger og selvtilliten min er lik 0. Utroskap var noe av det verste han visste siden hans eks hadde vært det mot han, men han gjør det alikevel selv det trodde jeg virkelig ikke om han.. Utroskap var og er noe av det verste jeg vet og jeg vet at med meg selv at jeg kommer aldri til å være utro mot noen uansett hvor mye den personen sårer meg.. En ting kan jeg stolt gjøre og det er å gå ut av forholdet med hevet hodet og si at jeg viste han respekt og tillit.

   Til Tommy

   29.05.2015 kl.08:25

   Damera fra søreuropa har selvrespekt, osv. og norske kvinner er billige..

   Vel, jeg har en elskerinne som er fra søramerika. Hun er helt herlig.

   ola

   14.08.2016 kl.15:43

   DU ER DEILIG!!! FLOTT BILDE;)

   Mann

   22.09.2016 kl.08:39

   Datt innpå fra Drm24.no

   Er dette ekte, eller noe fra Drm24?

   Hvis dette er ekte, vet jeg ikke om jeg skal le eller grine. Jeg er 40 år, og har kanskje litt mer livserfaring enn gjennomsnittlig kommentatorer her, men her var det mye svada psykologi.

   Hele artikkelen høres ut som et veldig ungt menneske, 13-14 år som stiller spørsmål til foreldre/foresatte.

   Silje88

   05.10.2016 kl.00:47

   Jeg trodde jeg hadde funnet drømmemannen for meg, vi har virkelig hatt det så fint og flott sammen, ett utrolig godt forhold! Der han er Utadvendt, selvsikker og sosial mann som alle liker! Vi har vært sammen og gift i over 7 år! Men.... en dag fikk jeg en utrolig dårlig magefølelse, og jeg snoket på mobilen hans og fant nakenbilder av damer og han selv sendt til en ukjent Mail! Jeg konfronterte han med engang og han skylde på at mailen hans var hacket og spilte på det! Desverre tok jeg ikke han på ordet og klarte å hacket meg inn på den ukjente mailen, fant nakenbilder av damer og han selv som forventet, grisesnakk på match bla og samtale mellom en spesifikk kvinne, der det var oppgitt ett tlf nr! Ip adressen var lett å sjekke så jeg vet at ting har blitt sendt hjemmefra! Jeg bestemte meg for å gå inn på de 2 andre mailene og Facebook og fant enda mer desverre! Han har prøvd å snakke seg rundt det og ville ikke innrømme hva han hadde gjort! Så jeg fikk mye kjeft og ble kalt mye stygt og at jeg trengte hjelp! Alt for å skyve problemet over på at det er jeg som er syk i hodet! Jeg var knust, tråkket på og ingen selvtillit og følte jeg ikke hadde noen å snakke med, fordi jeg ville ikke noen skulle tenke noe stygt om mannen min selvom jeg var så langt nede at jeg nesten ikke orket å leve! Men barna holdt meg gående, jeg hadde jo en på 18 mnd og en på 6 mnd som trengte meg 24/7 så jeg lagret alt av "bevis" snap samtaler, Facebook samtaler, inloggelser med ip adresse! Bilder u name it, han har jo kalt noen av de for venninder, men som jeg har sett i ettertid har kun har vært der pga han liker å sende snap av tissen sin bla! Ettersom jeg har fått Tak i disse og de har vært så snille å hjulpet meg! Sex snap også har de fått og jeg spekulerer i om ikke han fsktisk har sendt når vi har hatt sex, fordi at han har brukt tlf ett par ganger før og jeg har sagt ifra at det ikke er greit! i mellomtiden sendte jeg SMS til folk som hadde vært i kontakt med mannen på den ukjente mailen, men ingen av de hadde sett bilde av han så det kan godt være det var ett annet bilde han brukte for ikke å bruke sitt eget! Det tok meg ca 1 mnd og få ordnet slik at jeg fikk se hvem som Eide tlf og jaggu var det ikke mannen min som var eier av dette! Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre, jeg var paralysert og selvom jeg ville han skulle dra til helvete klarte jeg ikke si ett eneste ord! Jeg ringte til svigerfar og han kom å snakket med han og han beklaget seg for første gang etter 6 uker der jeg har fått høre så mye stygt om meg selv og hvor syk i hodet jeg er, selvom det var jeg som hadde rett heletiden! Eneste personen i livet mitt som har sviktet meg så mye, den skulderen jeg kunne gråte på var borte og jeg har gråtet så mange ganger alene hver kveld i flere mnd i strekk, pga sviktet, løynene og den manipulative måten han prøvde seg på! I mellomtiden valgte vi og ikke si noe til svigermor eller noen andre og i 4-5 mnd kom han med stikkere om at, Silje stoler ikke på meg! Bare fordi han vet jeg holder mitt ord og sier ingenting! Så hun ble så overrasket over d, fordi ALLE kan jo stole på han, som i grunnen er sant men ikke i mitt tilfelle! Jeg prøvde i mellom alt dette og være en perfekt kone, mye sex, være glad fordi han ikke ville jeg skulle være lei meg) stole på han og gjøre som jeg pleier! Så gråt jeg heller meg i søvne på kvelden, akkurat som en sorg jeg har i hjerte mitt over st mitt fantastiske forhold til mannen min var en bløff! Vi ble overrasket med at vi ventet en nr 3 langt ute i svangerskapet og jeg tok en alvorsprat om st hvis han skal oppføre seg sånn igjen orker jeg virkelig ikke mer! Og han lovet på sine foreldres grav st han skal oppføre seg og vise meg mannen han egentlig er! vel en kveld i desember igjen så fikk jeg en dårlig magefølelse og fant igjen damer og samtaler på tlf ikke minst at samme dagen han kjøpte min nye diamantring så chattet han med en annen dame igjen på Facebook og snap! Og hver gang jeg konfronterte han er han like overrasket over at jeg har funnet noe, men visa tar en annen vending når jeg legger frem bevis! Hva skal man si å gjøre når dette skjer igjen? Jeg satt hos svigers og bare gråt og klarte ikke noenting! Men jeg dro hjem med han igjen! I dag er det snart 2 år siden jeg fant ut alt dette! Jeg gråter fortsatt flere ganger i uka, jeg hater han og elsker han samtidig og det gjør så vondt noen ganger at jeg har sagt til meg selv st hvis jeg sovner nå og ikke våkner igjen. Red helt greit! Men med små barn på 3 år, 2 år og 6 mnd så holder jeg ut hverdagene med dem, og er glad når mannen er på jobb for da er han ihvertfall ikke hjemme eller driver med andre ting! Jeg har ikke tilgitt noen ting! Og kommer aldri til å gjøre d heller, denne nye sjangen han har fått er pga foreldrene hans og for barna og ingenting annet! så ja, hva mer kan en si etter å ha opplevd noe sånt?

   Linolino

   05.10.2016 kl.01:25

   Jeg mener utroskap kommer fra at man føler at man ikke får den oppmerksomheten man behøver. Personlig ville jeg aldrig vært utro, men tanken har vært der fordi noen har verdsatt mine verdier bedre enn den jeg er sammen med. Kommer jeg til å være utro, aldri, fordi jeg har eksremt mye empati, men forstår jeg om andre er det? JA!! Jeg skjønner det

   og dømmer aldri noen, men for min del er det ikke engang et alternativ.

   Oppgitt

   05.10.2016 kl.06:48

   Jeg tror og mener det er mange fler som er utro idag enn det var før i tiden. Å væte utro tærer på samvittigheten og det vil komme frem til slutt uansett. Det som er annerledes idag, er at single prøver seg på folk som allerede har en partner. Jeg har selv opplevd både jenter og gutter som skryter av at de fikk seg ligg med en som allerede hadde partner. Altså å få en til å være utro er status?!?! Nå er det altså begge sin feil at utroskap skjer. De som er i et forhold holder det ikke skjult at de ikke er single, og derfor er sannsynligheten stor for at den som har seg ons (eller gjentatte ganger) med denne opptatte partneren er like skitten og ufyselig spør du meg. Man er ikke skyldfri fordi man ikke har partner selv, du ødlegger jo et annet forhold. Ingen toleranse for utroskap. Og heller ingen toleranse for de utenfor forholdet som utfordrer til utroskap.

   kariannevilde

   10.10.2016 kl.15:55

   Oppgitt: Jeg er veldig enig med deg om dette! Jeg har vært borti flere av disse som nyter at de har ødelagt et forhold. Begge er like skyldige når de vet at den andre parten har kjæreste/samboer eller er gift!

   Anonym

   05.10.2016 kl.09:27

   Jeg har selv opplevd at kjæresten min har vært utro, opptil flere ganger. Det verste med utroskap for min del er at alt av tillit blir ødelagt, ikke bare med den ene personen, men man mister tillit til personer man går inn i er nytt forhold med. Man går og ser etter tegn, føler seg paranoid og føler seg aldri bra nok for noen.

   Jeg var har vært sammen med en gutt i 3 år, i noe man kan beskrive som et turbulent forhold fordi jeg har problemer med å innse fra før at noen vil ha meg, med tanke på at pappa forlot meg da jeg var 15. Kjæresten min var i begynnelsen verdens søteste, han kom med blomster hver måned vi hadde "jubileum", fortalte alltid hvor bra jeg var og sa alltid at han elsket meg. Plutselig begynte han å bli mer påpasselig på telefonen sin, hadde rare avtaler med kompiser osv... jeg prøvde å stole på han, så ga det litt tid og valgte å ikke sjekke telefonen hans. Etterhvert etter å ha prata med venninner om det, valgte jeg å sjekke telefonen hans, da hadde det gått et år... jeg angrer fortsatt den dag idag på at jeg lot meg selv se alt han hadde skrevet til disse jentene, og alle bildene av deres perfekte kropper og hvordan han enten nektet for å ha kjæreste eller forklarte at jeg hadde vært så mye utro (noe som ikke stemte) at han snart skulle dumpe meg uansett. Jeg kontaktet hun ene jenta som fortalte meg at de var i et forhold og at han hadde forklart at jeg bare var innpåsliten hver gang han hadde fått meldinger av meg. Han var medlem av hundrevis av datingapper (noe som også forklarte alle jentene som "bare hadde lagt han til" på snap uten at han visste hvorfor). Han nektet også for alt når jeg konfronterte han med det. Hvordan kan man tilgi utroskap? Det er aldri greit å være utro uansett! Tenk på det neste gang tanken slår deg, at du ødelegger den personen du faktisk er utro mot!

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde