hits
Hvordan jeg renser huden min

 • 10.04.2015 kl.20:50  •  

   Jeg elsker virkelig produktene til REN clean skincare. Jeg har forskjellige rens til div ting: makeup-removeren bruker jeg til å fjerne øynesminke, den lyseblå cleansing gel'en bruker jeg når jeg står i dusjen, mens den grønne bruker jeg når jeg skal rense annsiktet, sammen med toneren.

    

   Jeg bare elsker denne annsiktsmasken fra REN Glycolactic maske! Her ligger jeg med den i 10 minutter mens jeg tar selfies. Som man kan se på bildet så "shiner" den som honning når man tar den på annsiktet! 

   Du skal rense annsiktet ditt før du bruker denne. Den fjerner døde hudceller og gir deg en ny glød.

   P.S er fruktsyre i den

   Jeg bruker også en leirmaske som reduserer porer og hudormer! Elsker den. 

   Jeg bruker selfølgelig ikke to annsiktsmasker på èn dag, (så ikke tro dere må det) Husk at du alltid må ta vare på huden din, rens den både morgen og kveld, brun annsiktsmaske hver 3 dag også må du bruke annsiktskrem hver eneste dag!

    

   Snakk om bad luck på med i det siste forresten! Mens jeg var i Åre, ble laderen til mac'en min ødelagt. Deretter knuser jeg mobilen min i 1000 biter #thatfeeling - jeg kjøper ny mobil med en gang jeg lander, for å kunne blogge igjen, også fikk jeg ny lader like etter faktisk. MEN nå viser det seg at kamera mitt ikke vil slå seg på?!? Det er faktisk helt krise.. Håper det dukker opp en ridene engel med et nytt kamera til meg på døren, haha!

   Kjøpte faktisk selfie-stang på flyplassen, men det går jo faen ikke ann å ta bilder med stangen? Hva er vitsen med den i det hele tatt da? Vi brukte den til alt mellom himmel og jord i påsken, utenom å ta bilder med den da "selvfølgelig" - Neste gang, si ifra at det bare er en stang, ikke en selfie-stang.

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   10.04.2015 kl.21:14

   Haha genialt :D får håpe du har bedre flaks fremover!

   Funker den blå bra forresten?

   Linn Isabel

   10.04.2015 kl.21:23

   Takk for gode tips! Du er så vakker!!

   Anonym fordi det er flaut...

   11.04.2015 kl.00:39

   Hadde jeg bare vært like gammel som deg og kjent deg! Du er såutrolig nydelig og du virker som en utrolig rettferdig og ett god sinnet menneske! <3

   Helge

   11.04.2015 kl.09:19

   Huden er det viktig at man tar vare på, haugevis av produkter i så måte som virker bra bare man husker på det. Leste først hunden - men så var det huden som du renser.

   Men viktig med hundestell innimellom.... God helg.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem