hits
Lovely Lofoten

 • 29.03.2015 kl.20:25  • Etter man har vært i Lofoten, blir alt annet rundt deg faktisk utrolig trist og kjedelig! Man har ikke sett alt før man har vært i Lofoten. Litt synd de bare har cubus, lindex og coop extra der.. Hvertfall når jeg mistet kofferten min og måtte kjøpe meg nye klær! Men ellers var det en helt sinnsykt fint sted å være.

   Jeg bodde jo på på Lofoten Suite hotel HER - det er faktisk det beste stedet man kan oppholde seg på hvis man skal reise til Svolvær. Jeg hadde jo en suite der der var plass til 4 personer, og i leiebilen min var det plass til 7 stk i! En demonstrasjon på at jeg reiste alene maybe?

   Etter jeg hadde vært i Loften i noen dager, gikk turen videre til Stockholm. Pga all surret med flyene, måtte vi kjøre dit. Nå er jeg endelig hjemme igjen hos hundene og sengen min igjen.    Jumpsuit fra Cubus // Hårbånd fra Cubus // sko fra Steve Madden // Lace BH fra Cubus


   Grunnen til at jeg har blogget så lite mens jeg har vært på tur, er fordi det ikke har gått ann å laste opp bilder på bloggen, nettet klikket 250 ganger, mac'en klikket.. Ja, alle mulige måter det går ann at noe skal gå galt, så gikk det galt!

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Iselin Renée

   29.03.2015 kl.20:35

   Så fine bilder :)

   Helge

   30.03.2015 kl.07:04

   Kjipt at ikke nette fønka slik som det skulle, flotte bilder men naturen der oppe er et eventyr. Min bestefar jobba en tid som lærer i Lofoten engang for snart 50 år siden.

   Hanne Jordal

   09.04.2015 kl.23:44

   Så utrolig pen du er!!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem