hits
Just my luck

 • 25.03.2015 kl.21:28  • Snakk om å ha flaks med kofferter.. Hvordan er det mulig at bare JEG mister kofferten min igjen!? Jeg var den eneste på flyet som mister den i tillegg.. Cray - Nå sitter jeg på ferja over til Svolvær fra Stokmarknes! Grunnen til det er jo fordi det var storm så vi kunne ikke lande i Svolvær, også stengte de alle de andre flyplassene i nærheten pga stormen. Flyturen tok jo uendelig lang tid, siden vi måtte fly rundt og rundt for å finne en flyplass som vi kunne lande på. De sa ingen ting med en gang, men jeg merket jeg begynte å bli skikkelig svimmel, 3 minutter senere sier piloten at han kjører rundt i sirkler for vi ikke kan lande noen steder.. (Ja, jeg blir svimmel bare av å kjøre 3 ganger rundt rundkjøringer, med andre ord så tar ikke jeg karuseller)

   Trodde det lille propellflyet skulle styrte flere ganger pga all turbulensen, mistet høyde og den ristet som bare det!
   Jeg som også hater båter, må ta denne ferjen som gynger frem og tilbake siden det er storm ute på havet. Må si jeg gleder meg til å endelig få skaffet meg en ny leiebil og få kommet meg til hotellet mitt i Lofoten nå!
   Krysser fingrene for at jeg får igjen kofferten denne gangen, for pengene for den andre kofferten jeg mistet på vei til Miami så jeg aldri til. Som jeg har skrevet på bloggen tidligere, så sa jeg at denne gangen så det endelig ut som om jeg skulle få igjen de 50.000 kr forsikringsselskapet mitt skylder meg (50.000 kr for det er tydeligvis max grensen dems) Men neidaaaa.. de ber meg sende inn enda mer og enda mer hver gang, selvom de lover at det er det siste de ber meg om når jeg snakker med de på telefonen. De er vel glad de har meg som kunde, der det bare er jeg som gir de penger, men de gir ikke noe tilbake da jeg først mister noe! (Hola @ me hvis dere er flinke med forsikringsselskap-saker)
   Nå får jeg ringe de enda en gang og fortelle de at jeg har mistet enda en koffert på under 1 år
   C yah   • Én kommentar

   Én kommentar

   Helge

   26.03.2015 kl.05:13

   Norge er vakkert. Værgudene kan være tøffe som ingen fly kan temme. Kjipt med kofforten din men håper den dukker opp igjen. Ha en fin dag.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem