hits
One night in Bodø

 • 24.03.2015 kl.21:08  • Da var det duket for siste natten i Bodø. Det er så utrolig rart å være i så små byer som det jeg har vært i de siste ukene. Jeg kan jo alle gatene inn og ut, siden det ikke akkurat er så vanskelig å kjenne igjen veiene "hvem skulle trodd det, med den rettningsansen jeg har". Anyways - det er flere som har spurt om hvorfor jeg ikke legger ut bilder av meg selv fra turen, å det er fordi jeg ikke har noen som kan ta bilde av meg. "Ja, jeg kunne spurt om noen randoms på gaten kunne tatt bilde av meg, MEN jeg vet at jeg hadde blitt så missfornøyd at jeg hadde kastet kamera i bakken eller noe.. Når andre skal ta bilde av meg, får de med enten halve kroppen, bare hodet, bare føttene eller kanskje lillefingeren min får sniket seg med på noen av bildene. #thestruggelisreal - Nei, da får jeg bare leve med det at jeg ikke får noe annet en selfies fra turene mine!

   Det ser ut som om hotellrummet mitt har vært med i krigen eller noe.. Nå må jeg få surret meg til å skrive reiselistene og sortere kviteringene mine! Jeg tror faktisk siste frist for å sende det inn er i morgen (?) Ser ut til at jeg faktisk må døgne i natt, i og med at jeg må stå opp utrolig tidlig i morgen, da jeg må jobbe litt før flyet mitt går til Svolvære.


    

   Nå blir det enda en ny bil å ta farvel med i morgen også.. Jeg merker jeg får seperasjonsangst med alt om dagen. Jeg merker spesielt savnet etter hundene mine og min kjære KJ som har flyttet til NYC, dette må gjøres noe med snarest.

    

   Ha en fin kveld videre, hvor enn du befinner deg-

    

    <KV3

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Emilie

   24.03.2015 kl.21:12

   Så mange fine bilder!

   Helge

   25.03.2015 kl.13:13

   Bodø er en fantastisk flott by, hele Helgelandskysten og resten av Norges lengste fylke med. Gled deg til du kommer til Svolvær og Lofoten. Man blir forelsket i landskapet der etter noen timer. Håper foredragene dine går bra. Ha en vakker dag.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem