hits
Brønnøysund

 • 24.03.2015 kl.01:21  • Nå har jeg nesten akkurat ankommet hotellet i Bodø. Jeg er så døgnvill at jeg ikke klarer å sette meg inn i dagene lenger, jeg har dobbeltsjekket at det er mandag i dag nesten 100 ganger! Jeg klarer faktisk ikke koble det eller noe, haha - jeg vet ikke hva grunnen er, men er nok pga jeg flyr så mye.

   Jeg fikk bare èn natt i Drammen, før jeg fløy opp til Nord-Norge, for noen hadde selvfølelig glemt å booke fly, derfor måtte jeg kaste meg på flytoget på søndagen for å rekke flyet til Brønnøysund. WOW, jeg må virkelig si at de menneskene som bor der er UTROLIG koselige og imøtekommende. 

   Selvfølgelig klarte jeg å booke et hotellrom som lå 3 timer unna flyplassen (jeg ble lurt av google) Så fortalte jeg det til han som skulle leie ut en bil til meg, han fortalte at man måtte ta 2 forskjellige ferjer for å komme seg dit, de gikk selfølgelig veldig sjeldent også. Så han kjørte rundt i brønnøysund med meg for å finne et hotell som var ledig, til vi fant Thon hotell, der verdens søteste dame tok meg godt imot. Han som jobber på Hertz bilutleier sendte meg en melding for å høre om alt gikk greit også passet på om jeg kom meg greit på flyet igjen i dag. Gode mennesker gjør virkelig dagen altså. Creds til Thon Hotell & Hertz bilutleie i Brønnøysund,  for ikke å glemme alle de andre søte og gode menneskene jeg møtte som hjalp meg med diverse!

    

   Jeg bytter jo hotellrom og bil hver eneste dag nå, noe som gjør at jeg sliter med å finne hvilken bil som er min - noe de jeg har på snap har fått med seg (kariannevilde)

       anyways, nå må jeg faktisk pakke igjen, siden jeg skal bytte hotellrom igjen i morgen! 

    

   Noen som har vært i Brønnøysund eller Bodø før? 

   (Beklager for lite blogging forresten! Jeg prøver å blogge men pga dårlig nett og mye reising, blir det dårlig tid til å skrive enkelte innlegg) Kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal skrive et innlegg om, så skal jeg få laget det så fort som mulig!

    

   Nattinatt <kv3

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Adrian

   24.03.2015 kl.16:49

   Bodø er en fin by. Takk for et hyggelig besøk hos meg i går.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem