hits
Hacke seg selv tilbake

 • 17.03.2015 kl.12:03  • Hva er vitsen med å hacke noen? Hva får den personen som hacker ut av det? Det er ikke så veldig lenge siden jeg ble hacket over alt, så jeg måtte hacke tilbake mine egene brukere. Men nå har jeg tydeligvis blitt hacket igjen!? Planen var egentlig at jeg skulle dra til Haugesund i sted, men når jeg fant ut at jeg hadde blitt hacket flere steder igjen, ble det til at jeg måtte dra tilbake til hotellet for å få kontroll over alle brukerne mine! Grunnen til at jeg fant ut at jeg hadde blitt hacket, var fordi jeg fikk en mail 5 ganger på forskjellige dager om at de ikke kunne bytte passord fordi jeg hadde svart feil for mange ganger! Jeg byttet jo passord der, for å være på den sikkre siden, men det skulle vise seg at de fikk kommet seg inn på mailen min istedenfor, slik at jeg ikke så om jeg fikk nye meldinger.  Shame on you! Du som sitter der som en hacker, må være rimelig syk i hodet eller noe? Tenk å bruke så mye tid på å prøve å ta over kontoene til noen andre? Noen du kanskje ikke kjenner engang?

   Jeg syntes faktisk det skulle blitt litt bedre sikkerhet på internett, at ikke hvilken som helst mac, pc, mobil eller iPad kan bytte passordet til mailen f.eks! Det burde vært sånn at man må godkjenne fra to forkjellige steder for at det skal kunne gå. Jeg husker sist gang jeg ble hacket, så tok de jo faktisk kontroll over absolutt alt! Mobilen, macen, facebooken, instagrammen min. Jeg kunne ikke engang skrive melding fra mobilen min, alle samtalene mine ble tatt opp - altså hva ville den/de personene som gjorde det frem til. Jeg satt inne på rommet mitt i 2 dager i strekk for å hacke meg selv tilbake til mine egene brukere. Jeg måtte faktisk ringe til USA for å prøve å få hjelp fra de.. Det viser faktisk hvor latterlig dårlig sikkerhet det er rundt, når den personen som har blitt hacket, nesten ikke klarer å få tilbake brukerne sine..

   Jeg er nesten spent på å vite hva de som hacker er ute etter? Leve livet til den personen de hacker? haha, nei det blir for dumt. Hold dere til deres egene brukere, pass på deres egene ting og tanker.    Annonselenke: BH finner du HER // Truse HER // Sokker HER

   • 12 kommentarer

   12 kommentarer

   Thomas

   17.03.2015 kl.12:22

   Er kjedelig å bli hacket, men med noen steg så kan du unngå dette.

   1. Få deg to-veis godkjenning både gjennom facebook og gmail hvis du har dette. Det gjør at du MÅ bruke telefonen din til å logge på, enten gjennom facebook appen eller en sms.

   2. Bruk et passord som er langt, tilfeldige tegn og unngå ord som har med deg å gjøre.

   3. Hemmelig spørsmål, ikke svar på disse. Skriv heller ned her også et lengre passord, som du skriver ned for hånd og lagrer et sted du ikke vil miste det, eller andre har tilgang.
   La oss bare ha en ting helt klart her; korrekt terminologi når man skriver i offentligheten, er veldig viktig. Ordet hacking er definitivt malplassert her. Skal vi se mer korrekt på det, så vil det være cracking eller forcebruting, men utifra hva du beskriver er det en skid som bare har gått seg gjennom og klikket på glemt passord for püre faen.

   Videre; du spør hva som er morsomt med å hacke brukere. Hva er vitsen med å legge ut sminkevideoer eller andre videoer av deg som gjør noe? Sist jeg sjekket, så ønsker de fleste å vise til kunnskapene sine. 'Hackere' (nei, please) er som regel ute etter en test, og da er det spesielt morsomt å gå etter kjente mennesker. Nå er vel ikke det den korrekt definisjon her, men det er nå så.

   Sikkerhet på forskjellige PCer? Hva er det du snakker om? De fleste større nettsteder har allerede toveisgodkjenning gjennom mobiltelefonen. Da tenker jeg på Facebooks code generator, hvor du må ha appen eller mobiltelefonen din for å godkjenne innloggingen. Det samme har Google, for eksempel. Benytt deg av systemer som allerede eksisterer. En annen idé er jo for eksempel å kryptere passordene dine, og ikke lagre dem i et tekstdokument på PCen. At du måtte ringe til USA understreker vel bare at det faktisk er bra sikkerhet. Det skal mer til å bryte seg gjennom SALT kryptografi enn bare det å tilbakestille passordet ditt. Som regel er det et HASHMAP for å hente ut passordet ditt. Hvor du da trenger en nøkkel i systemet i tillegg til passordet ditt. Hvis nøkkelen ikke stemmer, blir du ikke logget inn.

   Det tar forøvrig ikke mer enn 10 sekunder å starte et program som leter seg gjennom passordene dine for å finne frem til det. Man trenger ikke gjøre mer enn å klikke på en knapp.

   PS. Hva faen har bildet med bloggposten å gjøre?

   PPS. Jeg kjører VPN fra en IP i USA, så good luck med å "hack'e" den.

   Med vennlig hilsen

   Nettrollet fra Westerdals.

   OK?

   Svar til han fra Wsterdals

   17.03.2015 kl.13:10

   Til fyren fra Westerdals;

   Det virker som du har noe kunnskap om dette feltet, men likevel fremstår d som en naiv idiot.

   "Jeg bruker VPN så lykke til med å hacke meg"..

   Det er ingenting som er _umulig_. Men man kan gjøre ting vanskeligere.

   f.eks tyskernes kryptering Enigma under verdenskrigen var datidens en sterk kryptering, men ble knekt 50 år før det ble kjent at myndigheter hadde knekt den.

   Og hei! Hvorfor klage på ei heit jente legge ut chillern bildet? vær fornøyd med det du får se haha. Folk må chille ned litt og leve livet mer

   kariannevilde

   17.03.2015 kl.13:18

   Fakultetet for teknologi @ Westerdals: tydelig at jeg traff et punkt hos deg ja! ;) er det okei å hacke meg, bare fordi jeg blogger?

   kariannevilde

   17.03.2015 kl.13:20

   Fakultetet for teknologi @ Westerdals: grunnen til at jeg måtte ringe til USA, var jo fordi de som hadde hacket meg hadde tatt kontroll over alt da. Også er ikke akkurat jeg en super hacker eller en person som bryr meg om det, så da måtte jeg få hjelp fra USA
   Svar til han fra Wsterdals: Er det mulig.

   Det er helt tydelig at du misforstår poenget vårt. Hvem av oss som er naiv kunne vi vel diskutert opp og ned i mente, men på akkurat dette temaet tror vi vi har litt mer kunnskap enn deg. Ikke bare litt heller. Kremt kremt. Hovedpoenget vårt var at vi gjerne skulle se deg komme frem til ekstern-IPen vår bak VPNen i USA. Det var her jeg mente good luck. Ikke overraskende at du ikke skjønte det.

   Det vi finner spesielt overraskende er det at du faktisk drar opp Enigma som kodemaskin. Spørsmålet er jo da hvor mange ganger du har sett The Immitation Game. Og videre er vel spørsmålet om hvor mye annet enn akkurat dette kan du om datamaskiner.

   Kariannevilde: Du traff ikke særlig til punkt, for å være ærlig. Vi ønsket bare å opplyse deg, og svare på de komiske spørsmålene du stiller i innlegget om IT. Vi kan godt linke deg videre til noen sider hvor du kan få litt mer informasjon om temaet. Grunnen til at du måtte ringe til USA er at support sitter der, og du kommer deg ikke utenom dem. Ingen annen grunn enn det. Vi har aldri sagt at det var greit å hack'e deg, men du spurte hvorfor noen gjør det, og vi ga deg en enkel løsning på din egenstilte oppgave.

   Don't bullshit a bullshiter. Slik prokastinerer man eksamen.

   OK?

   Celina

   17.03.2015 kl.15:13

   Fakultetet for teknologi @ Westerdals;

   Bestem deg. Er det "dere" eller bare "du"? Please.

   Svar til han fra Wsterdals

   17.03.2015 kl.16:15

   Lykke til videre på skolebenken når du benekter sannheter...

   Du vet ingenting om min karriere ei eller utdanning, likevel påstår du at jeg muligens ikke kan mer om datamaskiner enn hva som fremkommer i en film du nevner? Igjen, lykke til videre på skolebenken...

   Det at du er påkoblet server i USA sier vel litt om din tekniske kompetanse, regner med du har veldig lite pakketak derfra, for å ikke nevne personvernrettighetene i landet serveren du er tilkoblet befinner seg i...

   Du uttaler seg som entall og flertall. Kan jeg spørre deg om hvordan du har det?

   Helge

   17.03.2015 kl.16:16

   Kjipe saker og oppleve slikt. Men det er alltid de som digger og lage digital guffe for andre. Sikkerhet rundt nett er dårlig, alt man skrives kan kopieres(ulovlig) og spores opp. Men slikt er en vekker og er noe man bør tenke på hvis m,an er mye på nette.

   Håper du fikk fikset det fort og at det ikke skjer igjen.

   joakim

   17.03.2015 kl.19:32

   Hackere er vel bare ute etter å gjøre livet surt for andre. Liker ikke hackere.

   spidy

   17.03.2015 kl.21:43

   det kan fort skje! :) ..

   Sog

   20.03.2015 kl.11:30

   Er nok heller snakk om script kidies her ;)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem