hits
(No)r(way)

 • 04.03.2015 kl.23:07  • Hej alla i hopat! Håper dere alle har hatt en strålende dag. Jeg slenger med litt bildedryss fra roadtrippen min til og fra jobb i dag. Norge er jo så utrolig vakkert nå, hvertfall på sørkanten. Jeg stoppet hvert femte min for å knipse bilder, selvfølgelig tok jeg ikke med stativet, noe som gikk utover outfit bildene mine (se lenger ned.) Jeg angrer så sykt for at jeg ikke tok meg bedre tid til å reise til det ene stedet jeg dro til i dag, for der var det minst 3 steder som hadde vært helt perfekt å tatt bilder av. Men nå skal jeg reise rundt i hele Norge med kamera mitt, så flere bilder blir det. Forresten, så stemmer det at jeg tok det første bildet mens jeg kjørte, haha! Satt som en tulling alene i bilen med kamera i den ene hånden og rattet i det andre.. #doitforthablog

   Nå skal jeg få tatt meg tid til å gjøre "en hemmelig ting" den siste timen før jeg legger meg. (missforstå meg rett, haha) Jeg har jo fortalt dere at jeg har så mye jeg vil fortelle dere, som jeg ikke kan fortelle om helt enda. Uansett, vi snakkes snart <3 good night


   Her kan man se hvor fail det ble å ta selvutløseren fra bilen.. Typisk at jeg glemte å ta med meg stativet i dag og kamera mitt i går..

    Hva har du gjort i dag?

   • 5 kommentarer

   5 kommentarer

   Ingvild

   05.03.2015 kl.00:11

   Kan du skrive et innlegg om jobben din?

   Helge

   05.03.2015 kl.06:26

   Pene bilder, regner med at du legger ut flere bilder. Norge er vakkert, ta f.eks Helgelandskysten, Lofoten, Risør og ikke minst Ålesund. Mange steder venter på ditt budskap i embets medfør.

   Iselin Renée

   05.03.2015 kl.08:41

   kjempe fine bilder :)

   Gossip girl

   05.03.2015 kl.11:32

   Hei! Veldig fin blogg! Vi har lagt ut bilde av deg på www.norgesmestsexy.blogg.no

   Håper dette er greit for deg! Sjekk ut bloggen. Hadde satt stor pris på om du kunne skrevet et innlegg om hva du syntes! Ha en fin dag karianne!

   RebeccaHasselgard

   05.03.2015 kl.12:52

   Norge er vakkert! Flere ganger jeg tenker på Norge da jeg bor i utlandet :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem