hits
Gardeball

 • 15.02.2015 kl.21:10  • S ø n d a g s j a m  - i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av. Jeg skal begynne å lese på fremføringen min og jobbe litt med reiselistene til jobben i kveld også, så jeg rekker ikke se 50 shades of grey i dag heller. MEN nå skal jeg få besvart på alle spørsmålene rundt ballet, til alle de som har spurt etter det.

   Det startet med at vi møtte alle de andre parrene, før vi gikk videre ned. Guttene hadde lynkurs med oss om hva vi jentene skulle gjøre, alt fra hvordan vi skulle hilse, hvem vi skulle hilse på, hvordan vi skulle danse og hvordan man skulle holde de div glassene for om du hadde kald eller varm drikke. - Vi skulle alltid stå på høyre side av gutten, med armen inni guttenes arm. Hver gang man skulle hilse på noen, så skulle den ene starte med å si (ett eller annet, før han sa navnet til den personen han skulle hilse på), før han sa sitt eget navn, deretter sa de - hils på mitt følge Karianne Vilde Wølner, etter begge datene har blitt pressentert, skal først jentene håndhilse skrått ovenfor hverandre, så tar jeg å hilser på den andre Gardisten- haha, det er faktisk veldig vansklig å prøve å forklare dette.

   De kunne heller ikke gå fra daten sin, så om vi skulle på do så måtte de følge oss til døren og vente til vi var ferdig. Hvis de måtte gå på do når vi ikke måtte, eller de måtte gå et sted, måtte de overlate annsvaret til en annen Gardist, som skulle passe på oss. Det er hvertfall noe av hva som vi måtte gjøre der.

    

   Vi hadde en tre retters middag, før vi skulle danse vals og polonese. Det ble holdt taler og militærkorpset spilte musikk. Etter flere timer i ballrommet, dro vi opp til rommene for å skifte til noe mindre formelle klær. Jeg tok på meg en sort kjole fra sheinside - Vi hadde vors på rommet vårt før vi skulle gå ned til utestedet på hotellet. 

   Vi var der kun en times tid, før vi dro tilbake til hotellrommet vårt på nachpiel. Der stappet vi det fullt fra gulvet til taket, vi holdt det faktisk i gang til kl 7 på morning, men siden vi skulle sjekke ut kl 12, måtte vi få ryddet unna og pakket..

    

   Det ble en veldig koselig kveld og valentine. Er det noen som har vært på Gardeball før? Hvordan ble deres Valentine?

   NB! Vi hadde fått beskjed om at det ikke var lov til å ha kjole som var kortere enn til knærne, men kunne ikke bruke hvit eller sort kjole under middagen. (Hvit ville du sett ut som en brud, sort er for begravlse)

    

   • 6 kommentarer

   6 kommentarer

   Madde K.K

   15.02.2015 kl.21:40

   Så koselig! Mange fine kjoler :)

   Frknondal

   15.02.2015 kl.21:57

   så fine dikka va! :) og så kjekt! :)

   Elise Killi

   16.02.2015 kl.10:56

   Det så utrolig koselig ut:-)

   Helge

   16.02.2015 kl.15:42

   Du verden så stilig. Stramme karer, fine uniformer og pene kjoler på vakre damer.

   Skulle ha vært på kaffe hos foreldrene mine lørdag, men ble syk og ble hjemme.

   Celine

   06.12.2015 kl.19:27

   Hvor er kjolen din fra? Den var nydelig! Skal selv på gardeball i april, gleder meg!!

   kariannevilde

   06.12.2015 kl.21:01

   Celine: den er fra Lace faktisk :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem