hits
Sick b*tch

 • 13.02.2015 kl.14:37  • Hei alle søte! Jeg har faktisk ikke hatt noe tid til å blogge denne uken. Jeg har vært på kontoret fra 09-17 hver dag, samtidig som jeg har ordnet med reiselister og presentasjoner med en gang jeg har kommet hjem. For å si det sånn, så har jeg ikke vært så veldig sosial..

   Det er 1000 ting jeg skal få gjort, på så kort tid - det er akkurat det jeg har sagt tidligere, hvis jeg ikke har noen ting å gjøre, så er det ingenting jeg skal få gjort, men har jeg veldig mye jeg skal gjøre, så skjer ALT! (det er nok sikkert ikke bare meg som har det sånn heller, kan jeg tenkte meg)

   Men kjapt om hva som har skjedd i det spennende livet mitt, så har jeg blitt fridd til + drukket 142 kopper med kaffe. 

    

   Nei men fra spøk til alvor, så skal jeg få skjerpet meg litt med å oppdatere.. Jeg har funnet mange kule lokations til å ta bilder, så det er bare for meg å huske å drasse med meg speilrefleksen, samtidig som jeg må finne noen som vil ta bilder + får bildene slik jeg vil ha de. 

   I morgen så er det gardeballet allerede - æh? Jeg fikk en liste med hva som skulle skje og om hva vi skulle gjøre! Jeg kan ikke selskapsdanser? Noen ganger, så lurer jeg på hvorfor jeg blir med på så mye rart, men det er jo den eneste måten å skaffe minner på.

    

   Flere har også spurt om hvordan kjolen min ser ut, men jeg kommer ikke til å vise den før i morgen. Noen har også spurt meg om hva daten min heter, og han heter Matias - dere får nok sett han på bloggen hvis vi får noen bra bilder. 

   Ellers så sminket jeg en jente før skoleballet hennes i går, etter jobb - mens i dag skal jeg endelig få fikset neglene mine (overtid som alltid)

    

    

    

   Hva skal du i dag? Hva skal du på valentine's day?

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Frknondal

   13.02.2015 kl.14:50

   Idag skal eg sitta på jobb til 9, og rett heim å sova. Sov 3 tima inatt.. Hjelpe ikkje på med 9 tima framfor pcskjerm på jobb da...

   Og valentines day ska eg tilbringa på kino med besteveninna mi! :)

   Helge

   13.02.2015 kl.15:57

   Travel tider for deg skjønner jeg - håper alt går i boks. Ha en fin opplevelse på gardeballet.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem