hits
Find tomorrow

 • 04.02.2015 kl.07:30  • Hei alle sammen! Jeg vet jeg ikke har oppdatert bloggen den siste uken. Det har gått i ett, jeg fylte virkelig opp hele uken min fra 07.00 -24.00 hver eneste dag // Det var flere venner som jeg hadde lovet jeg skulle møte, samtidlig som jeg hadde flere møter jeg skulle på. Faktisk så lurer jeg på hvordan jeg klarte å rekke alt sammen?

   På lørdag feiret Susanne bursdagen sin - Vi dro først påSchiller´s i Bygdøy Allè, hvor vi fikk servert tapas og vin, før vi dro videre til leiligheten hennes på vors. Deretter gikk turen videre til Nox - solliplass. Det ble en vellykket kveld med jentene! 

    

                                                                                                                                                                                                                                    

   Jeg staret også i jobben denne uken -  vi var på Radisson blu hotel fra 12-22 - det dukket opp 400 stk, så det var veldig spennende. Det ble en lang dag, men tiden går fort i godt selskap. Jeg hadde planer om å dra innover til Oslo igjen i går, men siden jeg har fartet så mye rundt, så ville jeg ha litt tid med hundene mine. Jeg drar jo også fra de i dag siden jeg skal jobbe på gardemoen!
   Jeg må også legge til at REN produktene (og KIMOVI) har vært helt fantastiske, ble faktisk hektet på de med en gang jeg prøvde de. Samtidig så er det bare naturlig ingredienser i de, så det skader ikke huden din, eller er allergifremkallende som veldig mange andre produkter er. Men nå er faktisk mitt største problem, neglene mine..  Veldig typisk meg å gå overtid med de hvis jeg ikke har noen som minner meg på det. Det gjør faktisk vondt å ha de på - Ja, kanskje på tide at jeg drar for å fikse de nå!


   Er det noen som har prøvd REN & KIMOVI før? Forresten, så må du få med deg denne sangen her.. OHMY, man blir faktisk avhenig av den. 
   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Helge

   04.02.2015 kl.16:05

   Du har travle tider skjønner jeg. Flott selskap med gode venenr det der. Du verden du skal holde foredrag foran 400 stk. Man skal være vel skolert på ymse vis når man skal takle det. Da blir det fort lange dager - deilig og komme hjem til dine kjære hunder.

   Geir

   05.04.2015 kl.17:57

   Hei! Geir her igjen.

   Hvem er denna frøkna i den grå-blå hjemmehekla kjolen fra Dag Gundesø´s vaffelpumpe service og kjolemakeri, som drar nedpå noe sjokolade dessær?

   For et videre tilbud innen aluminiums kantsveis, undervanns sveis med spisepinner freset ut av gammal kryssfiner, renneblås og/eller kitting av vinduer. Ta kontakt med oss i det velprofilerte firmaet.

   - Geir Sveis og Faen A/S

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde