hits
Snøblind

 • 22.01.2015 kl.17:07  • Hei igjen bloggen <3 Må bare starte med å si "fy faen, så mye det har snødd?". Stakkars hundene mine drukter i snøen.. Det jeg egentlig skulle skrive om, var hvor vondt jeg får i øynene av å være ute? Det er så mye snø, at jeg ikke klarer å se nabohuset engang!

   Outfit bildene ble jo selvfølgelig utrolig mørke og dårlige pga snøen de også! Jeg var jo så snøblind når jeg stod ute, at jeg ikke la merke til hvor mørke bildene ble. Øynene svir og jeg merker migrenen smyger seg på - kanskje ikke så rart når det er over 1 meter med snø utenfor huset mitt.. Når jeg kom hjem fra Hemsedal, var gresset grønt og man kunne ikke se et snev av snø, mens nå trenger man ikke måke engang for å lage en snøhule, man kan bare hoppe ned i snøen og grave seg innover -æh, jeg hater vinteren..

        

   Sminken: har jeg valgt buskete bryn, kraftig lowlight, blanding av lys og mørk leppestift, samt blanding av forskjellige farger og toner på øynene.

   Jeg vet det er mange som har spurt etter flere sminkevideoer, noe jeg selvfølgelig skal lage. Jeg må bare få enda litt mer trening på å redigere en video.

   Nei, det er ikke en heftig skille i annsiktet mitt på bildet over her.. Haha, det er bare lyset som har gjort bildet sånn, jeg er jo langt ifra så brun som det jeg ser ut som på outfit bildene! Det ser man ganske godt, på de øverste bildene.


   Sykt hvor stor Chloè har blitt, samtidig som Chanel har blitt mindre! Ja, jeg har hatt Coco på slanking, så nå har hun blitt slim igjen, haha! 

    

   Hva har du gjort i dag?

   <3KV

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Hilde

   22.01.2015 kl.18:21

   Hvor er de klærne fra? Elsket outfitten!!!

   kariannevilde

   22.01.2015 kl.20:42

   Hilde: Så hyggelig :-) Toppen er fra H&M, mens buksen er faktisk en av mammas gamle, som hun brukte når hun var ung! Derfor den har akkurat den fasongen som den har ! :)

   Helge

   22.01.2015 kl.21:29

   Søte hunder du har og mye snø der du bor. Sjekka i kveld ang skiløyper og endelig har de kjørt opp løyper så i morgen kveld blir det en skitur. Deilig med skiturer, bra trening uansett nivå, men jeg er langt fra de som går fort på ski. Hva slags typer hunder er det? Kunne minne om to hunder her i nabolaget. Ha en fin kveld.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem