hits
Fotballfrue

 • 17.01.2015 kl.14:56  • Caroline meg ditt og Caroline med datt! Uansett hvor jeg leser eller ser, så dukker saken om Caroline "fotballfrue" opp! Jeg skjønner det er deilig for mange å se at "den perfekte" bloggeren har "jukset". At livet hennes ikke er så perfekt som hun skulle ha det til?

   Jeg skjønner også at folk blir skuffet over henne, fordi dere føler at hun har jugd til dere, kanskje dere føler at alt hun har sagt har vært en løgn. Aviser som endelig kan skrive dritt om little miss perfect. Ja, har man gjort noe galt, så skal man stå for det - man skal legge seg flat, man skal si unnskyld. Men da skal da fader meg ikke andre mennekser jakte videre på henne, finne flere feil de kan bruke mot henne? Jeg forsvarer henne ikke, men jeg forstår hennes side. Jeg forstår hvordan det er når alle skal jakte etter feilene dine, blusse opp små ting du har gjort. Jeg skrev om dette med redigering av bilder, ingen er perfekte uansett hvor mye vi prøver å fremstille oss selv det, både her på bloggen og ute blandt andre. LES INNLEGGET HER - 

   Hadde jeg kunne klart å redigere bilder, bruke photoshop f.eks, så skal jeg ikke nekte for at jeg ikke ville ha brukt det? Når man legger ut flere bilder av seg selv hver dag, som flere 1000 skal se, så skjønner jeg utrolig godt at andre vil være "perfekte" på de bildene, selvom jeg ikke har samme behovet. - Jeg skulle ønske jeg var litt mer perfeksjonist og brydde meg litt mer om hvordan jeg så ut..

   Man kan jo dagdrømme om livene til Kardashian jentene, alltid perfekt på håret, sminken er perfekt til enhver tid, husene er alltid ryddige, bilene er ikke eldre enn èn dag, mannen er som tatt ut av en film. Ja vi alle drømmer om det, vi alle kan fake performance for at det skal se ut som om vi har det livet - for ja det selger? Det er hva andre mennesker vil se, alle vil ha noe å være sjalu av, mens alle håper på at de skal faile for å se om de også er mennesker..

   Hvem av dere sitter ikke klistret forran tv-skjermen eller mobilen og følger febrilsk på hvordan alle andre lever? Det er ingen som er perfekte, uansett hvor hardt man prøver på det. 

   La dere heller ikke bli revet med, når andre hakker ned på en person! Caroline får ikke gått tilbake i tid, hun får ikke tatt tilbake det hun har sagt og gjort. Vi kommer aldri til å vite om det hun har skrevet på bloggen er sant eller ikke, man kan aldri vite med noen. Men man lærer seg om man skal tro på ting eller ikke bry seg. Hun fortjener ikke å bli hengt ut på nettet av andre, bare fordi hun gjorde noen feil? (Sier heller ikke at jeg støtter henne i hva hun har gjort) - Tenk om alle dine feil ble lagt ut på nettet? Det er like ydmykendes og sårendes for Caroline Berg Eriksen som det er for alle oss andre. De fleste som henger ut Caroline, er jo de som også ikke forsår og vet hvordan det er å bli hengt ut på nettet, det er jo mobbing, "selvom du mener hun har lagt opp til det selv"  Nei, vi lever i 2015, vi alle juger, vi alle fremstår oss selv på en bedre båte enn det vi egentlig er, vi alle redigerer bilder, vi alle har kommentert med falskt navn på nettet, vi alle vil fremstå perfekte, vi alle vil være rike og vi alle vil ha LIKES.

    

    

   Bildet er hentet fra google


   Grunnen til at jeg faktisk kommenterer denne saken, er først og fremst fordi det er hun som har blitt mobbeofferet nå. Alle skal på død og liv skrive om dette, skrive om hvor fæl og slem hun har vært? Dere er bittre for at mannen hennes har kommentert på bloggen hennes? Uansett om hun viste om det eller ikke, så skjønner jeg de utrolig godt. - Når det er så mange som kommenterer på utseende ditt, man får negative tilbakemeldinger, det er utrolig mye man har lyst til å si tilbake, men kan ikke svare selv.. Da skjønner jeg utrolig godt at man vil legge inn en kommentar med et annet navn.. Kanskje ikke slenge dritt om noen andre da..  Men hvem av dere der ute har ikke kommentert på noe med et falskt navn eller med å være anonym? Det gjør ikke dere til et bedre menneske enn henne, bare fordi hva dere har gjorde ikke har kommet på alle forsider i hele Norge..

    

   Vis at du er et bedre menneske! Ikke la deg bli revet med netthetsen og mobbingen, voks opp og svelg staheten deres - vi alle gjør feil!
   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Annepannesjoko

   17.01.2015 kl.15:48

   Ser du omtaler privatpersonen Caroline... Det blir å se saken fra feil perspektiv...

   Jeg kommer til å uttale meg om firmaet Treasure/carolinebergeriksen.no, og de som står bak. Jeg vil ta opp både det som har skjedd nå, samt andre forhold ved driften det er grunn til å stille spørsmålstegn ved.

   Hvordan forklarer man at en medeier og ansatt, Lars-Kristian Eriksen la inn falske kommentarer på sin private blogg bloggsuntvett.no ? Disse falske kommentarene hans handlet om å vinne diskusjoner. De falske kommentarene var mest omfattende inne på hans private blogg.. Det hadde ingenting med å forsvare kone og barn ovenfor nettroll, slik eierne av Treasure har gått ut med som forklaring.

   Hvordan forklarer man at de falske kommentarene inne på fotballfruebloggen var ovenfor vanlige lesere som hadde en annen mening enn LKE? Det var ikke nettroll-kommentarer han svarte på, slik eierne av Treasure har gått ut med som forklaring.

   Hvis netthetsen gikk inn på LKE, hvorfor søkte han ikke hjelp? Isteden lot han det gå utover uskyldige på egen privat blogg ogpåcarolinebergeriksen.no.

   Medeier Caroline Berg Eriksen kjente til de falske kommentarene som ble lagt inn på bloggen hennes i en periode på 2-3 år. Hvorfor stoppet hun ikke dette? De (CBE og LKE) kunne også leid inn eksperthjelp for å lære seg å håndtere dette presset, for lenge siden.

   Hvorfor ble det ikke lagt ut innlegg på carolinebergeriksen.no om temaet netthets, når de begge var klar over hva det førte til av egne handlinger på kommentarfeltetene? De har stor påvirkningskraft, men bruker det ikke på tema de selv er opptatt av... Kun når de mottar helt berettighet kritikk. Det blir da vanskelig ikke tenke at det er et sympatikort for å redde seg selv, når man har blitt presset til å komme med en innrømmelse.

   Når folk har sett kommentarene LKE har lagt inn under falsk navn for å støtte seg selv (både på sunt.no og carolinebergeriksen), blir det helt surrealistisk når de påberoper seg netthets som forklaring. Netthets når noen bemerker at timian og hvitløk mangler i en oppskrift? Eller når noen sier at kanskje en styrkeøvelse skal gjøres litt annerledes? det henger jo ikke på greip, og folk liker ikke å bli hverken lurt eller undervurdert.

   Har Treasure/LKE og CBE forstått hva de egentlig har holdt på med? Fokuset i bloggen er kropp og kosthold, både bilderedigeringen og mange av de falske kommentarene har handlet om dette. De påvirker usikre jenter gjennom manipulering.

   (forts.)

   Annepannesjoko

   17.01.2015 kl.15:49

   Billedredigeringssaken ble ille fordi Treasure LØY, ikke fordi de innrømmet at de faktisk redigerte bilder - det vet jo de fleste at nesten alle gjør. Poenget med at bloggen carolinebergeriksen fikk så mye pes, var jo at de alltid har hevdet at de IKKE redigerer annet enn lys og kontrast. Når det så ble avslørt at Treasure hadde løyet om dette, valgte de å skylde på leserne sine for at de hadde gjort et dårlig valg. Slik blir mange sure for. det er nemlig ikke sånn at alle synes det er greit å lyge. Treasure kunne ha innrømmet bilderedigering ovenfor leserne pga opplevelse av kroppspress da de ble spurt om dette første gangen (for lenge siden). Isteden kommer innrømmelse med "kropsspress" som forklaring først når de er presset inn i et hjørne av "bevis".

   Når så denne saken kom og de først overhodet ikke uttalte seg, bare slettet hektisk i tre døgn for å så å innrømme at de hadde gjort noe, men ikke alt, uten å si hva de hadde gjort og hinte om at noen andre (fra utlandet!! til og med, Nigeria kanskje?) også hadde lagt inn kommentarer som admin i bloggen, for så å komme med et GI ALDRI OPP-fullstendig tåredryppende og ansvarsfraskrivende blogginnlegg, er det ikke rart at folk reagerer.

   Man kan ikke drive millionforretning i det ene øyeblikket for å gå over til hulkende privatperson som er så såret og krenket og redd i det neste, uten at folk reagerer. Det er ikke hederlig.

   I tillegg til bilderedigering og falske kommentarer har det tidligere også vært rettet kritiske blikk vedr. smykkesalg, "outingen" av personer bak kritiske, men ikke ufine, kommentarer, oppsøking av personer bak kommentarer på e-post eller facebook, manglende merking av annonser..

   Det er troverdigheten til firmaet Treasure (bloggen) som er problemet. Nå går det ikke an å sjekke fremover om de er å stole på, da de har fjernet muligheten til å sjekke om bilder blir redigert eller om de fortsetter å legge inn falske kommentarer. Hvorfor har de lagt inn de sperrene?ar altså vært mange uregelmessigheter i driften siden den ble startet, og alle har blitt bortforklart med sjalusi og at "kjerringene er ute etter å ta meg".

   Bedriften har fått mange sjanser fra "kundene" sine til å rette opp de uregelmessighetene som har blitt oppdaget, men manglende ydmykhet og vilje/evne til å innrømme feil og beklage har gjort at mange har fått hele bedriften i vrangstrupen,

   Bruken av carolinebergeriksen i bloggnavnet gjør at det er vanskelig å diskutere firmaet/bloggen uten å nevne navnet til en av eierne. Derfor kan det være vanskelig for enkelte å skille kritikk av firma med personhets. Dette bør også de som står bak driften av Treasure og bloggen vært klar over, da navnebyttet ble valgt. Hvis ikke har de veldig dårlige rådgivere/management (Friendly.no).

   Annepannesjoko

   17.01.2015 kl.17:54

   Nå har Treasure lagt inn nytt innlegg, der de legger seg flat. Og ut fra innlegget har de svart ut fra det jeg skriver over.

   Når det er sagt, så er det flott at de nå kommer med en skikkelig unnskyldning. Det har vi ventet på i over en uke....

   Personlig tenker jeg at dette er svar som er laget i samarbeid med managementet, og det kan være et press også fra annonsørene.

   Det er bare så synd at de ikke samtidig ba om unnskyldning for mobbingen av KG-brukere samtidig. De har skåret alle under en kam, selv om noen er mobbere der, så er ikke alle som har et kritisk blikk det.

   Selv stoler jeg ikke på Treasure/carolinebergeriksen.no, og kommer til å holde meg unna.

   Det holder kildekoder fremdeles skjult, og har gjort så mye underveis nå som gjør at troverdigheten deres er borte.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem