hits
Don't hate the player, hate the game..

 • 18.12.2014 kl.15:09  • Folk som har sine egene meniner, er de mest hatede personene. Folk snakker dritt om mennesker som har sine egene meninger, de som ikke følger strømmen og kke gjør som alle andre gjør.. Dra til hælvette med alle de tafatte menneskene som gjør som alle andre, de som ikke tørr å stå imot hva andre sier. Hvis en person hater en person så skal alle andre gjøre det (?) Skaff deg din egen erfaring mednoen, før du danner deg en mening om noe eller noen. Hvis ingen har gjort deg noe, hvorfor i hælvette skal du da gå rundt å hate dem eller snakke dritt om dem? Fordi du føler deg kul, siden de andre "vennene" dine gjør det? - Siden jeg blogger om livet mitt, mine tanker, min meninger, så skal du komme med dritt til meg fordi noen tafatte mennesker snakket om min blogg på et vors, så ble du plutselig kul nok til å kunne si hva du ville til meg? Men hvis alle elsker meg, skal du slikke ass'en min, gjøre alt for at jeg skal like deg? - Nei, da er du bortkastet tid..

   Ta Sandra Borch som et eksempel - er det riktig at hun skal bli hatet av alle, bare fordi hun liker å gå med pels? Hun sier jo aldri at hun liker at dyrene blir torturert eller noe, men hun har sin egen mening som hun selv står for, så hvorfor skal da alle hate henne? Fordi det går rundt på hele nettet at alle hater henne, er det en selvfølge at du også skal hate henne da? - Misforstå meg rett, jeg skjønner at det med pels er et sårt tema for mange, at folk reagerer og føler at hun er for dyremisshandling - men det er jo virkelig ikke det hun mener med det ? Det er utallige mennesker som går rundt med pels, men de går bare ikke ut med det offentlig. Hvorfor skal hun da få så mye hat for at hun skal komme frem med sin egen mening. Hun har da aldri fysisk gjort noen av dere noe? Fortjener hun å dø fordi hun ikke har samme mening som deg? Selvom DU ikke liker ekte pels, så betyr det ikke at andre ikke skal få lov til det? Alle de som er vegeterianere skal ikke hate de som spiser kjøtt - de som spiser kjøtt skal heller ikke hate de som ikke spiser det. 
   Mesteparten av de som kommer med dritt om andre, er de som står bak andre og hører på hva de har å si. 
   Hvor mange går ikke rundt med parajumpers, ugg, merkevesker, pels, luer med en pelsdott?? Hva gjør dere til et bedre menneske enn en som bare står for det, en som ikke bryr seg om hun mister noen «venner» for å faktisk fortelle noe som utallige andre gjør fra før av, men ikke står frem offentlig med det. En skinnveske er laget av dyr på samme måte som pelsen blir brukt, men kommer dette frem? Nei, folk bare følger strømmen som alle andre.. 
   Hvor mange av dere der ute spiser ikke kjøtt, av de som går så mot pelsforbruket? Det er faktisk ganske tragisk at folk skal gå rundt med så mange anklagelser mot andre, når de stapper i seg det de kan av kjøtt ect - det er jo akkurat på samme måte som det er med pels. Det er flere dyr som blir drept for at du skal ha deg mat/kjøtt i en månd, enn hva det blir for at noen har en pelsjakke f.eks // Hva er forskjellen mellom det å spise kjøtt eller det å bruke pels ? Er det fordi dyrene som blir brukt til pels er søtere enn den grisen som blir feitet opp og slaktet fordi du skal ha deg en baconpølse på shell? Eller er det fordi du må ha kjøtt, men klarer å holde deg unna pels..? Kjøttet du spiser, er pelsen til alle de du snakker dritt om! 
   Selvfølgelig er jeg imot dyremisshandlig, men den kyllingen du spiser hadde nok et værre liv enn det dyret som døde av naturlige årsaker? Jeg vet jo veldig godt selv at ikke alle dyrene som blir brukt til pels, dør av naturlige årsaker, men jeg syntes de som gjør det, fortjener å bli brukt til noe flott og til klær som kan brukes til å varme oss andre. Det finnes enda flere fabrikker som driver sitt på lovligvis, så ikke ta alt under samme kam..
   Folk må slutte å være så jævla dobbeltmoralske til hver bidige ting det er snakk om, for når du stopper opp å tenker deg om, er du ikke så mye bedre enn noen andre, eller den/de du snakker om.
   Snakk gjerne om meg når du sitter på et vors eller hvor du sitter, det viser bare at jeg har kommet meg en vei med mine egene meninger, mens du sitter der på samme sted, uten dine egene valg og meninger. Det viser at jeg har gjort noe som får deg til å tenke på meg uansett hvor du er. Le gjerne nå, men den som ler sist den ler best.


   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Elise

   18.12.2014 kl.15:59

   Elsker hvordan du skriver på, med menin og gjerte! Rett fra levvra! You go girl, du er helt unnik, og ignen kan ta fra deg det! <3

   Anette

   19.12.2014 kl.16:38

   Dummeste jeg har lest. Skaff deg litt kunnskap om pels før du uttaler deg.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem