hits
You only live once - twice

 • 08.12.2014 kl.16:50  • Uansett hvor jeg drar ut så har jeg funnet ut at jeg har en tendens til å ende opp i Oslo. På lørdag hadde jeg planer om å vise venninnen min Mariel utelivet i Drammen også hadde vi "drammensjentene" samlet oss for at vi skulle dra ut - Men etter 30 min på Glass så befant vi oss i bilen rettning mot Oslo! 

   Hver gang jeg er ute med Carina, så ender vi alltid på et evig langt nach der vi alltid kler oss ut som tvillinger. Festen slutter sjeldent når vi våkner en klein søndag heller.. Når du er med en gjeng med Trøndere så er det ingen tvil om at festen starter igjen når man er ute å for å spise frokost. Der noen av de også fant ut at de skulle blogge litt for meg #livet #farten

   Nå er det ingen tvil om at jeg skal ha en detox uke og slette snapchat <-- over 100 stk som hadde tatt screenshot fra helgen, så jeg vil ikke tenke på alle de som har snapsave.. Men nå skal jeg legge meg i arbeid, mye som skal planlegges, ryddes, ordnes også må jeg få laget meg frokost/middag siden roomien min kommer snart hjem fra jobb.

   Også må jeg faktisk gjøre meg klar for rettsaken i morgen, for den dagen har jo kommet allerede! Æh, ønsk meg lykke til.

    

   <KV3

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   LINN KRISTIN ELIASSEN

   08.12.2014 kl.17:53

   lykke til med rettsaken:))

   - Jeg har forresten en konkurranse ute på bloggen hvor jeg deler ut et gavekort på 500kr hvis du ønsker å delta:)

   Ha en fin kveld:)

   Silje T Moan

   08.12.2014 kl.22:01

   herlige bilder! Masse lykke til imorra :)

   Stian

   18.01.2015 kl.21:57

   Du og Carina burde gjøre fotoshoot sammen

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem