hits
Svarene kommer frem

 • 03.12.2014 kl.11:30  • Nå har jeg fått inn endel spørsmål om veldig mye, så da tenker jeg at jeg skal prøve å få svart på det meste av det nå.

   Her er altså bildet etter første omgangen med at jeg stripet håret mitt, under det bildet der igjen så ser du hvordan det ble etter andre omgangen med striper. Ja håret er brusete etter jeg fønet det, siden jeg egentlig har krøller - så det blir veldig brusete etter jeg har fønet det, men jeg ville ikke bruke mere varme på det helt enda siden jeg har stripet det 2 ganger og fønet det, så nå skal det få hvile seg litt. Jeg har også fått spørsmål om hvorfor jeg farget håret hjemme? Det er egentlig bare fordi jeg gjorde det veldig spontant i første omgang, også har jeg oppleved at jeg har betalt utrolig mye penger hos frisøren utenom at jeg har blitt fornøyd.. Så ja, jeg bare gjorde det hjemme slik at jeg også slapp å dra til noen frisørsalonger right at the moment.

   Neste spørsmål er om jeg bruker vippe extensions? Nei, det gjør jeg ikke, det er mine naturlige vipper. Men jeg har prøvd det èn gang, der jeg altså lå i 3-4 timer helt stille, når jeg var ferdig så var vippene like lange som mine egene pluss at de datt av etter en uke. Så jeg hadde ikke så positiv møte med vippe extensions første gangen jeg prøvde det.. Så hvis jeg skal sette på igjen, så skal jeg velge et sted som jeg tror/vet jeg ville blitt fornøyd med også vil jeg da ha 3D vipper som er lenger enn mine egene. Jeg lover selvfølgelig at jeg skal blogge om alt sammen den gangen jeg gjør det :)

    

   Så har jeg fått endel spørsmål igjen om jeg har tatt restylane eller juvederm i leppene mine? Nei, det har jeg heller fortsatt etter forje gang jeg forklarte dette her på bloggen. Noen har også spurt meg om hvorfor jeg ikke har tatt det? Så er det fordi jeg ikke selv har sett ett behov for å ta dette. Håper dette ga dere et bra nok svar :)

    

   I går så kom Natalie og Karoline (hun vil gjerne at dere skal følge henne på IG HER) for å hjelpe til med runde nr to på håret. De begge ble satt i arbeid, mens Mariel fikk oppgaven av å ta bilder til bloggen, så jeg er utrolig glad for all hjelpen jeg fikk av de.

    

   Krølle håret uten varme!

   Jeg lagde en video for en liten stund tilbake der jeg krøllet håret med disse gummi "pinnene" som ikke skader håret dit, slik som en krølltang gjør. Her setter jeg de på håret til Mariel mens hun har fuktig hår, også surrer jeg håret rundt stangen også krøller jeg de sammen slik at de sitter. Du kan ta de ut nesten egentlig når du vil, men for å få det aller beste resultatet så burde man sove med dem. Nå har jeg ikke noe etterbilde siden Mariel sov med de i natt også dro hun tidlig på jobb, men hvis håret er like fint etter hun kommer hjem fra jobb eller om jeg husker det så skal jeg få tatt et bilde så du får sett.

   Jeg har endel andre hår triks jeg skal få vist her på bloggen om ikke så alt for lenge.

   Du får kjøpt disse hos Beauty Of Hair i Drammen


   Her er også bilde av de små englene mine som også alltid er med meg uansett hvor jeg går <3

   <KV3

    

   • 7 kommentarer

   7 kommentarer

   OSLOFRU

   03.12.2014 kl.11:55

   Vilken fin blogg du har :)

   Karolne

   03.12.2014 kl.15:46

   Duzzzttt

   Ikke følg meg på instagram, orker ikke flere følgere lix

   Majo

   03.12.2014 kl.16:42

   hey, manglet å linke min insta: marielmienna for alle som lurte, Heheh

   kariannevilde

   03.12.2014 kl.17:59

   Karolne: Skal jeg unfollowe deg da? hæhææh

   kariannevilde

   03.12.2014 kl.17:59

   OSLOFRU: Tusen takk :)

   Sofie M

   03.12.2014 kl.22:57

   Hei! Leste i infoen om deg at du har gått på tonelise akademiet. Skulle egentlig gå makeupartist-utdanning på Image-akademiet som skulle starte nå i januar, men fikk beskjed om at det ble avlyst da de ikke hadde nok søkere. Har Tonelise Akademiet halvtårs-studier slik som imageakademiet har? Og anbefaler du toneliseakademiet over imageakademiet?

   Kle fra meg :)

   kariannevilde

   04.12.2014 kl.00:28

   Sofie M: Hei :) Ja TLA har et halvtårs-studie :) Jeg har ikke gått på imageakademiet, men jeg var veldig fornøyd med TLA :)

   Ha en fin kveld :)

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde