hits
Tips til russetiden

 • 23.11.2014 kl.20:47  • Hva er dine villeste russetid minner? Nå er det snart tid for en ny tid for russetid, noe mange planlegger i flere år, de fleste har en buss/van og bruker alt av tid og penger på dette! Så siden det er så utrolig mange som har spurt meg om jeg kan skrive noen tips til russetiden og litt om hvordan min russetid var. // Russetiden er faktisk en helt fantastisk tid, der hele årskullet i hele Norge samles og blir kjent. Det er den "siste festen" før voksenlivet virkelig starter, du får muligheten til å bli kjent med så mange mennesker du ellers aldri ville ha møtt. Vi reiste rundt på dugnader og bussjobbinger som jeg faktisk ikke ville vært foruten.

    

    

   Siden jeg var ambassadør for russedress så valgte vi de også fordi de hadde de store rosa dunjakkene vi ville ha. Men det var et valg vi angrer ganske greit på etter vi hadde skrevet en kontrakt med de.. Så vi snakket med russeservice for vi ville bytte, men da "klikket" russedress på oss og sa vi måtte betale for alt uansett om vi fikk det eller ikke siden vi hadde skrevet en kontrakt med de og at de hadde tenkt til å gå til retten hvis du byttet til russeservice... Så siden det var flertallet på et møte som bestemte så ble det bestemt at vi bare skulle fortsette å være med de så vi bare ble ferdig med det, så vi slapp så mye styr i og etter russetiden! Men neida ikke nok med at vi fikk klærne altfor sent og de hadde delt ut de jakkene vi hadde blitt lovet bare vi skulle få lov til å ha, til en annen buss også så vi fikk feil strs samt en annen buss hadde samme jakker som oss som vi hadde spesialbestilt til vårt konsept. Så sendte de også innkasso til meg 4 månd etter russetiden på noe vi faktisk hadde betalt? Vi fikk vite at alt var betalt samtidig så hadde de som styrte med økonomien dobbetsjekket dette - Etter dette skrev vi innlegg på facebooken vår ang denne saken og skrev også at vi fikk hodebåndene våres etter at russetieden var ferdig, samtidlig hadde han som lagde logoene til konseptet vårt røpet hva vi het så vi måtte slippe et dekkkonsepet, siden de ikke hadde klart å å holde på dette så vi måtte også lage en ny konseptlogo siden den forje var spredd rundt til alle de som var russ. Toppene vi bestilte var også feil samt enda mer. Så etter jeg fikk 500 likes på statusen jeg skrev så fikk Russedress meg slettet fra facebook i noen dager? Unnskyld meg men hvis de gjør feil, så burde de klare å stå opp for dette! Jeg har også sendt flere klage mailer tilbake til de etter alle innkassovarslene de sender til meg, men ingen vil gi meg et svar, de sier bare de skal ta dette videre til noen andre. Så fortsetter de bare å sende meg enda flere reginger <-- Så velg klokt når du skal velge til din russetid, vi endte bare opp med å bli lurt og de ga oss utrolig dårlig service!

    

   Men tilbake til det å ha en buss, så angrer jeg ikke et sekkund engang! Alt det vi fikk oppleve, alle stedene vi dro til, alle treffene med bussen og alle gangene vi rullet sammen. Alle de gangene jeg endte oppe på scenen også når jeg ble årets russ. Alle minnene vi fikk, som jeg vil huske for resten av livet mitt!

       Tips: Kjøp alle bilettene i god tid, spar opp endel penger som du kan bruke i russetiden (siden du ikke får jobbet så mye ellers når du er russ), book hotellrom i god tid i forveien, kjøp inn vin kartonger, slik at du kan ta av pappen og legge vinen i jakken, ta på deg varme klær - det blir utrolig kaldt utover mot kvelden. Alltid ha med en lader/Deksellader til mobilen, siden strømmen går utrolig fort.. Aldri gå alene! Dra på så mange russekroker som mulig, siden den siste måneden med rulling går så utrolig fort.

    


    

   Ikke ta den siste tiden forgitt, du har bare en sjangse til å ha denne samlingen som vil gi deg et minne for livet.

    

   Hvis det er noen som har noen flere spørsmål så er det bare til å legge en til en kommentar i kommentarfeltet.

   Hvordan var din russetid?

    

   <3KV

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde