hits
Si NEI til narkotika i dag

 • 10.11.2014 kl.13:57  • Etter mitt innlegg mot narkotika har jeg fått uendelige mange rare og bra tilbakemeldinger, jeg merker jo godt hvem som tydelig er for det å ikke når de skriver til meg. Uansett hva folk skriver eller sier til meg kommer jeg fortsatt til å være imot narkotika og håper flere og flere vil se livet fra mine øyne (ikke bokstavligtalt heller for de som ikke skjønner dette heller). Folk må skjønne jeg ikke tar alle under en kam når jeg skriver at JEG er imot det, mens jeg samtidlig håper yngre mennesker også skjønner det at det ikke er kult å ta narkotika. Det er heller ikke bra og at de drikker alkohol er selvfølgelig ikke bra det heller men det er en helt annen sak og det har ingenting med mine meninger ang narkotiske stoffer å gjøre. Dere kan skrive så mye "possitive" ting dere vil om narkotika, men det vil ikke få meg til å endre mitt synspunkt på dette. Jeg har også fått endel beskjeder om at cannabis er bra for folk og at de får det på resept ogsånt i USA. OKEI da føler de det hjelper for dem og da er det lovlig noen steder der og sikker andre steder også MED resept. Men selvom noen får medisiner på respet betyr det ikke at alle andre også skal gjøre det? Jeg har selv astma og de medisinene jeg får på resept der kommer opp som dop for de som ikke har astma. Så vil det si at alle kan drive å ta astma medisiner selvom de ikke har astma? Nei. Så ikke kom her for å lære meg om den slags. Hvis du virkelig vil at livet ditt skal bestå av å dope deg ned hver eneste dag som jeg har sett flere faktisk har skrevet til meg eller bare i helgene, så ja da er det ditt problem? Mener dere virkelig at det er feil av meg å til å oppfordre andre til å ikke ta det valget? Jeg ville aldri vært speedet på et eller annet hver eneste dag jeg, men det er mitt valg at jeg ikke vil det. Jeg er glad i livet mitt sånn som det er, uten å måtte trenge å ha noe drugs for å syntes det. Men ja jeg drikker alkohol - men skal jeg da klikke på mennesker som aldri har rørt det eller er imot det å drikke alkohol? Nei, jeg syntes det er utrolig bra av dem jeg. Jeg kjenner flere som ikke drikker alkohol som har det kjempe fint uten det og det er en selvfølge at jeg ikke prøver å presse de til å drikke alkohol bare fordi jeg gjør det.

   Noen har dratt opp at venninne mine driver med det? Herregud - det er faktisk jeg som skriver dette innlegget her, ingen av mine venner har noe med det heller. Som jeg også sa var at jeg sier ikke at vennene mine driver med det, jeg syntes bare det er tåpelig å dra opp mine venner inn dette.

   Men uansett om jeg hadde sett en person som kanskje alle viste har drevet med narkotika og plutselig skrev et innlegg om farene med narkotika og at den personen var helt imot det og prøvde å advare andre mennesker fra å gjøre den samme feilen, vil det si da at den personen ikke har stemmerett fordi den har drevet med det før? Selvfølgelig har den like mye stemmerett som alle andre, det er viktige budskaper de kommer med når de forteller hva farene, avhengigheten og bivirkningene kan være.

   Noen kommenterer at jeg ikke har rettigheter til å skrive om at jeg er imot narkotika fordi jeg var med på en buss for 3 år siden som het Munchies? Det blir jo nesten det samme som om en 18 år gammel gutt skulle vært på en buss som het FUCK THE POLICE og ikke hadde kunnet blitt politi for den grunn? Haha

   Til alle dere som lurer på hvorfor vi het munchies som dekknavn så skal dere få høre det. Vi var en stor jentegjeng som elsket å spise mat (haha), ja vi spiste mat, noe munchies har betydning av - ikke fordi vi røyket så mye cannabis at vi skulle ha et stucka navn. Vi 17/18 år, vi var russ og vi hadde det gøy med livet. Vi ville ha noe "lættis" som folk ville huske oss for, noe som tydeligvis funket utrolig bra siden folk fortsatt snakker om det :) Vi hadde det gøy med å kunne spise mat på hvert eneste bilde som var av oss fra russetiden, vi tok oss ikke så selvhøytidelig! Håper dere fikk svaret deres nå.
   ______________________________________________________________________________________________________________________

   Men tilbake til narkotiske stoffer, så har alle sine valg og meninger. Jeg kommer uansett til å stå på mitt når det kommer til dette og ja jeg vil også gjøre alt jeg kan for å kunne hjelpe yngre mennesker til å ikke gå den veien eller komme inn i feil miljø. Du er kanskje for natkotika nå og det går sikkert strålende for deg nå. Men når du en dag får barn og den drar ut på fest i en alder av 13 år? Hadde du vært for at din kjære datter eller sønn skulle blitt tvunget til å dra en stripe eller noe og kanskje blitt missbrukt? Kanskje den allerede som 15 åring er avhengig av det - for ja stoffene forandrer seg hele tiden og det er flere som faktisk aldri lander helt fra det eller kommer tilbake til seg selv igjen. Hadde du klart å levd med det på din samvittighet at din datter eller sønn hadde tatt overdose for noe du mener aldri kan skade deg. Selvfølgelig kan mye skade mennesker, men jeg har aldri vært for at folk ruser seg. Jeg er selv tante til to og jeg skal gjøre alt i min makt for å få de til å ikke komme på feil spor når de blir eldre? Det er ikke sånn at jeg ville automatisk kuttet noen ut fordi de hadde tatt noe. Men jeg ville gjort alt det jeg kunne for at de skulle kommet seg unna det.

    

   Tusen takk for all den støtten jeg har fått fra alle sammen her. Sammen står vi sterkere, si NEI til narkotika :)

    

   <3KV

    

   • 11 kommentarer

   11 kommentarer

   Ida florez

   10.11.2014 kl.14:54

   Munchies og PE ❤️❤️❤️❤️❤️

   Thea le

   10.11.2014 kl.15:03

   ❤️❤️❤️❤️

   yyngaaa

   10.11.2014 kl.15:59

   Munchies 4 evah. Må være lov å være sulten <3

   10.11.2014 kl.20:29

   http://m.side2.no/3659323.html

   john smith

   11.11.2014 kl.00:09

   Dette er tåpelig. jeg er helt og holdent imot opiater og diverse narkotikaer some fører til fysisk avhengighet, men jeg sprer ikke rykter om ting og tang jeg ikke kjenner til. hvis du skal føre denne politikken om hvordan vi som et samfunn skal pådra andre Diverse restriksjoner så er du politisk motivert med gud vet av hvilke grunner. gjør noe gransking på cannabis før du pådrar deg feilinformasjon og sprer det til dine happy gogo venner.

   Kenneth

   11.11.2014 kl.10:39

   Så å si alt av det du sier om narkotika, kan man også si om alkohol.

   Du sier ting som: Hadde du vært for at din kjære datter eller sønn skulle blitt tvunget til å dra en stripe eller noe og kanskje blitt missbrukt? Lite forstår du at alkohol er det stoffet som blir brukt aller mest for å missbruke unge jenter/gutter, og da tenker jeg spesielt på seksuelle overgrep. Det du kaller for en stripe, er enten amfetamin eller kokain. Begge disse to stoffene skjerper sansene. Amfetamin ble gitt til soldater under 2 verdens krig. Kokain kan muligens brukes til dette formålet da stoffet gir en følelse over å mestre allt, selvtilitten vil bli astronomisk og man vil bli overmodig. Men det er alikavel lite trolig at kokain blir brukt, da offert vil være i bedre stand til å beskytte seg, samtidelig som at hukommelsen vil være intakt dagen derpå. Alkoholen derimot, vil med noen unntak, gjøre det stikk motsatte.

   Dette med evig tripp er en myte. Det man mener med dette er en rus utløst psykose. Min kunnskap om psykoser er noe begrenset, da jeg vet mest om cannabis. Jeg har uansett fått med meg at antallet mennesker som eksperimenterer med narkotiske stoffer har gått kraftig opp i løpet av de siste 50 åra, mens forekomsten av psykoser har gått litt ned i samme tidsperiode. Det er ca 1% av den generelle befolkningen som opplever psykoser, uavhengig om de driver med rusmiddler eller ikke. Rusmiddler kan framskynde psykosene, noe som gir mennesker en følelse over at det er rusmiddelet sin feil. Cannabis øker rissikoen for psykoser med 200%, mens alkohol øker rissikoen for psykoser med 800% for menn og 300% for kvinner. 10-20% av alle alkoholrelaterte psykoser ender opp som kroniske.

   Tror nok det vil være minst like vanskelig for meg å leve med en sønn eller datter som tar overdose av narkotika, som det er for deg å leve med en sønn eller datter som tar overdose av alkohol. Hvorfor skal min samvittighet bli noe værre enn din?

   http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2810%2961462-6/fulltext Se gjerne figur 2 og figur 4. Her får du en god oversikt over hvilken rusmiddler som er farligst for individet.

   11.11.2014 kl.14:08

   Hahaha, føler du er litt feil person til å fronte anti doping

   Du har vel røyka noen jointer;)

   til alle loosers

   13.11.2014 kl.23:03

   Tusen takk for dette, for å være helt ærlig har jeg følt meg som en "outsider" lenge fordi jeg tar avstand fra slikt! Uansett hvor naturlig noen mener stoffet er (sikter her til hasj) jeg vil gjerne se en gjeng norske ungdommer (i min alder) ta seg en tur på plata å se på de som har endt opp der, tror du de startet rett på herioin? Det tror ikke jeg, alle startet i det små og det utvikler seg! Okei, så kanskje ikke du er den som blir fristet til å prøve sterkere saker, men den kompisen da? Han som havna skikklig på kjøret..? Folk må virkelig åpne øynene sine! Altså hvor var jeg når det ble "kult" å ta mdma og kokain? Jeg konkluderer med at jeg var akkurat der jeg skulle være! Langt langt unna!

   Wiki

   22.11.2014 kl.15:12

   Okei, jeg kan være enig i mye av det du sier her men når jeg leser kommentarene så blir jeg litt lei meg, sikter spesielt til "til alle loosers" sin kommentar. Marijuana eller "hasj" som du liker å kalle det er ikke grunnen til at folk begynner med sterkere saker, hva er den første rusen du prøver? jo, alkohol. Hvis Norge hadde legalisert Cannabis, gjort det likt som alkohol med å selge det på polet, da tror jeg folk flest ville prøvd det. Eneste grunnen til at folk i Norge har "masse" i mot det er fordi det er ulovlig. hvis du skal ha noe i mot det så søk det opp og les litt om det før du kommer med idiotiske ting som du har hørt av foreldrene dine. Jeg selv har prøvd det, gjorde det hver dag i flere måneder, men fikk fortsatt 4-5 i alle fag på skolen, jeg jobber og trener hver dag i uken. Så til alle dere som har noe i mot marijuana, les litt om det før du skriver en kommentar på nettet

   kariannevilde

   22.11.2014 kl.15:29

   Wiki: Jeg skjønner hva du mener, men da tror jeg nok ikke du har lest hele innlegget mitt heller :)? som jeg også har skrevet tidligere så kan du gjøre som du vill? Men du syntes ikke det er greit at små jenter og gutter skal drive med dette på en hjemmefest der det skjer mye av dette?.. Det har jeg faktisk prøvd å forklare endel ganger, men hvis du syntes det er kult å sette en spøyte eller sniffe kokain (noe innlegget handler om) så får du bare gjøre det, men det er ikke noe jeg støtter deg opp med..

   mægz

   22.11.2014 kl.20:53

   Synes du er ganske naiv

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem