hits
Those summer days

 • 05.11.2014 kl.20:10  • Fant noen bilder fra fra jeg var i Spania i fjor sommer, så fant jeg noen bilder fra Puro Beach! Gud, det stedet er faktisk så utrolig hellig. Noe man absulutt burde dra til om man vil ha en avslappende dag med god mat og service. Grunnen til at jeg fant disse bildene var jo fordi jeg skulle finne noen av Ingrid som fyller 26 år i dag, fra den gangen vi var i Spania sammen for noen år siden, så siden jeg har vært i Spania tusenvis av ganger, så måtte jeg faktisk gå igjennom nesten alle albumene fra Spania. Jeg hadde faktisk glemt bort denne turen, for jeg var ute å reiste så utrolig mye i 2013 og dette var bare noen dager etter jeg hadde kommet hjem fra Kypros. Men jeg skulle til Spania for de jeg var med og jeg skulle innom en "konsert/spillejobb" eller hva man skal kalle det i Magaluf. Første og siste gangen jeg var der da for å si det sånn. Så skittent og kaos sted har jeg faktisk aldri sett før, så det var deilig at jeg fikk kommet meg bort på Puro Beach og nyte livet der istedenfor. Dro også på et akvarium for å se på fiskene de hadde der.

   Nå har jeg også gått igjennom flere andre bilder fra andre feirer også har jeg sett på all den gode maten jeg faktisk har spist mens jeg har vært ute å reist. Det får meg til å tenke på all den kjedelige maten vi faktisk spiser her hjemme i Norge. (Selvom jeg har spist mye god mat i Norge også da). Nå planlegger jeg faktisk en liten reise om ikke så altfor lenge, kanskje to. Noe jeg gleder meg veldig mye til! Ja jeg kan faktisk planlegge selvom de fleste av turene mine har vært veldig spontane.
    Har du vært på Puro Beach før? Skal du ut å reise snart? Hvis du fikk lov til å dra hvor du ville, hvor ville du reist da?

    

   <3KV

    

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Ida

   10.11.2014 kl.02:53

   Jeg må bare fortelle deg hvor dumt det ser ut når du legger ut gamle bilder av deg og Simen. Ja, alle vet dere var sammen. Men nå vet søren meg alle at det er mer enn slutt mellom dere. Get over him!

   kariannevilde

   10.11.2014 kl.11:09

   Ida: haha! Ikke vær så sjalu her da! Har sensurert det som trengs å sensurere jeg, men ikke for din skyld eller noen av de andre bittre jentene der ute. :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem