hits
SOUL sisters

 • 31.10.2014 kl.20:12  • I går dro jeg innover til Oslo igjen, for å møte Ida og Mariel (igjen), så tok jeg de med på et event på Soul butikken i Bygdøy allè (utrolig mye fint der) før vi dro videre til Bar bygdøy, så dro vi til Baroque og videre utover. Vi fartet rundt i hele går men vi hadde det utrolig koselig. Vi fant ut på morningen i dag at vi hadde hatt allsang på grensen i hele går så vi fant ut at vi like så godt kunne føre dette videre til i dag også. Bra Ida er glad i oss, ellers hadde hun nok kastet oss ut. 

   Merker at det ble unormalt rolig rundt meg når jeg kom hjem etter å hatt utrolig mange rundt meg hele tiden, så nå skal jeg bare slappe av i kveld sammen med Coco for å lade opp til i morgen da det er fullt kjør med jentene igjen. 

   Siden vi har hatt så mye allsang så har vi funnet mange gamle sanger, som jeg nesten tror alle har hørt før?   Vi fikk også en liten goodibag med div rabattkort, gavekort osv.

   Så i dag kom endelig LV agendaen min tilbake igjen fra Paris, så jeg kunne hente den. Så da kjøpte jeg like så godt arkene for 2015 også siden det nye året nærmer seg nå. Jeg syntes 2014 har gått så utrolig fort, det er virkelig ikke lenge siden jeg og noen venninner satt på en resturant i Drammen og bestemte oss for å ta en spontantur til Hemsedal for å ferie nyttårsaften. Jeg har jo faktisk gjort utrolig mye dette året også da. Reist rundt i mange for forskjellige land og reist rundt i Norge, fullført Beauty makeup skolen på TLA og ble makeup artist. Møtt så utrolig mange nye mennesker, vært med gode venninner. Huff ja utrolig mye har skjedd dette året her og jeg er utrolig takknemmelig for alt sammen. 2015 skal bli like fantastisk og enda bedre <3

    

   HAHA, noen som husker den sangen? Husker jeg hadde mitt første break up til denne sangen her.

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Elise Karlstrøm Bjørnstad

   31.10.2014 kl.20:39

   Så fin du er! :)

   03.11.2014 kl.10:52

   Hei, kunne du ha tatt bilder av de nye refill-papirene for 2015 fra Louis Vuitton? :-) Har den månedlig oversikt og ukesoversikt på 2 sider? Og er den ukesoversikten med linjer eller uten? Tusen takk på forhånd! Du ser forresten smashing ut :-)

   kariannevilde

   04.11.2014 kl.00:19

   Anonym: Hei, ja skal legge det ut starks :)

   kariannevilde

   04.11.2014 kl.00:20

   Elise Karlstrøm Bjørnstad: Takk for det :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem