hits
The blog life

 • 29.10.2014 kl.23:25  • I dag var jeg på vixen sitt blogg-event der makeup Revolution viste frem sminken sin. Jeg hadde med meg Mariel og Natalie på dette, for jeg prøver å få de til å begynne å blogge, noe det ser ut til at Mariel vurderer etter hun fikk en goodibag etter vi var ferdige der *knis* Kjøpte nye bukser på bik bok når jeg var på shopping med Caroline og Tilla for noen dager siden, så jeg tenkte at jeg kunne prøve ut den ene i dag. Utorlig behagelig bukse strs XS, ikke at du får sett den så mye på bildene akkurat, men jeg kan faktisk anbefale den. Jeg hadde ikke akkurat my best day i dag, for jeg staret med å forsove meg så jeg måtte skynte meg hjem for å fikse meg før jeg skulle hente Natalie i Asker, så jeg kjørte innover i rushen noe jeg aldri er så veldig fornøyd med. Men med tanke på at dagen startet gangse dårlig og jeg ikke hadde min beste hairday eller "annskikt" dag, så endte kvelden ganske bra.
   Her er de to som har startet opp Makeup Revolution, som holdt en liten tale om hvordan og hvorfor de startet opp dette merket. Det er veldig bra sminke, samt det ikke er så dyrt, så alle skal ha råd til å kjøpe bra sminke for en bra pris. Utrolig hyggelige og pratsomme var de også! 
   Etter vi var ferdige på eventet, så dro Natalie og jeg for å møte Yan for vi skulle ut å spise i dag. Så det var veldig koselig å slå 4 fluer i en smekk når jeg først dro inn til Oslo i dag. Både for å være litt med Mariel før hun drar tilbake til (Nord?) også være med Natalie som jeg ikke har vært med på en stund, dra på eventet også møte Yan. Effektiv dag må jeg si. Skal innover til Oslo igjen i morgen også faktisk, for å møte jentene, men siden jeg har tannlegetime i Drammen i morgen tidlig så måtte jeg komme meg hjemover. Kanskje på tide å flytte?   Hva vi fikk i goodibagen fra Makeup Revolution. Mye spennende sminke jeg skal teste ut i morgen.   Har du hørt om #makeuprevolution før? Eller har du testet ut sminken dems før?

   Ha en strålende kveld videre <3

    

   <3KV

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Charlie

   30.10.2014 kl.00:29

   Jeg var også der i dag- ser du fikk meg med på ene bildet ditt der også =P

   Veldig god sminke, er utrolig imponert over de gode pigmentene i både leppestiftene og øyenskyggene- gleder meg enormt til å teste ut produktene!!

   Syns eventet var utrolig bra og tror de kommer til å slå godt an i Norge- hvertfall med de prisene!!

   Ha en fin kveld videre!!

   kariannevilde

   04.11.2014 kl.00:21

   Charlie: Så gøy :) Jaa, utrolig fornøyd med sminken!
   Ha en fin kveld videre :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem