hits
De vanligste sminkefeilene kvinner gjør

 • 23.10.2014 kl.21:30  • Nå lager jeg et innlegg med sminketips til alle der ute. Jeg har sett endel store feil mange gjør så da skal jeg prøve å forklare så nøye om mulig hva man skal og ikke skal gjøre når man sminker seg.

    

   1. Start med å smøre på en fuktighetskrem du liker, så tar du på primer og lar det trekke litt inn i huden. 

   2. Så bruker jeg en BB cream fra L'Orèal paris, så samme om du bruker en BB cream eller fundation. 

   3. Så bruker jeg en mist fra MAC for å gi huden enda mer fuktighet.

   1. er concealer fra Chanel // 2. Undereye concealer fra Glö (bruk bare concealer som er til øynene under øynene) 3. Highlighter fra L'Orèal paris - DET ER IKKE EN CONCEALER. Den bare fremhever og skal kun brukes på de stedene jeg viser under her. 4. Er det både high og lowlight i samme skrin fra L'Oréal Paris. 5. Transparant pudder som man skal bruke over alt av flytende prudukter før du tar på kompakt/tørr sminke, ellers vil du ødelegge sminken.

   6. Er en rouge kost fra mac som jeg bruker til Lowlight og rouge.   1. Eye shadow primer // 2 og 3 er øyneskygger // 4,5 og 6 er forskjellige koster jeg bruker. 5 minicrase bruker jeg til den mørkeste skyggen. // 7. så bruker jeg eyelinneren før jeg legger på mascara, for mascara skal være det siste du legger på av sminke. 

   2 bilde. // 1. Eyebrown børste, gre godt igjennom brynene før du begynner å farge de. // 2. Så bruker jeg eyebrown farge fra Fred Hamilton // 3. Så eyebrown gel for å holde brynene på plass.

   ØYNEBRYNENE


   Haha, guud! For et bilde, men når du skal tegne inn brynene dine kan du godt bruke et tykt lagt med consealer rundt brynene så du får de slik som du vil. Husk å få dette gjevnt etterpå.

   HIGHLIGHT

   Her har jeg prøvd å markere alle stedene du skal highlighte, der du gjerne kan bruke "tryllestaven" som er en highlighter og legge det "lyse" pudderet over for å blende det sammen. Husk at dette skal bli bledet sammen med huden i kantene. 

   LOWLIGHT

   Her har jeg satt på piler på alle stedene jeg bruker lowlight. Både nedover nesen på hver sin side, imidten skal highlighten være så man må passe på å blende de sammen i kantene.

   La på et veldig tykt lag med lowlight under kinnbena så dere skulle se hvor man skal legge det! Så der lowlighten (mørke skyggen) stopper, skal det være dust utover. Slik at man ikke ser kanten på lowlighten. Man legger lowlight under kinnbena for å fremmheve de. 

    

   ØYNENE   Start med å legge på eyeshadow primer (hvis du har) ellers holder det å bare legge et tykt lag med lys øyneskygge (gjerne beige) på hele lokket. Hvis du har veldig oljete øyelokk så burde du legge på ekstra mye.

   Så legger du på en mellomfarge som du skal legge i globallinjen og litt over, også skal du blande den godt sammen med den lyse fargen i kantene.

   Så tar du en enda mørkere farge med en mindre kost en du allerede har brukt og legger den i globallinjen og duser den ut i den andre fargen i kantene, slik at du ikke vil få noen harde linjer. Så er det bare til å legge på en eyeliner hvis du vil bruke det.

   Så når du legger på mascara så må du alltid huske på å starte nederst først, for hvis du starter oppe vil du risikere å få mascara merker på øyelokket å ødelegge skyggen du allerede har lagt.

   Denne gangen valgte jeg å ha litt bustete øynevipper for å få litt mer "røffere" stil. Skal du ha en naturlige vipper, så burde du bruke en hard mascarakost.

    

    

   Huskeliste. 

   Det lyste skal alltid på først. Uansett om det er Hightlight eller øyneskygge.

   Start med mindre sminke og heller legg på mer senere, det er vanskligere å få det "perfekt" hvis du allerede har tatt på for mye.

   Alltid start med mascara nede før du tar oppe.

   Mascara skal være det siste du tar på av sminke (gjelder ikke leppene)

   Gi huden mye fuktighet.

   Highlight fremhever // Lowlight demper - Så bruk highlight på alle de stedene du vil fremheve.

    

    

   Wææ, tiden har gått så utrolig fort! Jeg startet å fikse dette blogginnlegget kl 4 når jeg våknet og nå er klokken snart 10 så jeg må runde av dette innlegget for å få postet det så fort som mulig. Men jeg håper dette var til hjelp for de fleste og at de skjønte hva jeg mente. 

   Skal komme med flere innlegg om tips man kan bruke. Noen store ønsker om hva du vil lære?

    

   Ha en fin kveld videre :)

   <3KV

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   23.10.2014 kl.23:42

   husk at ikke alle skal bruke fuktighetskremer og primere da folk med oljete hud gjør saken verre om de bruker dette før sminke. dette bør du kanskje informere om så ikke de med oljete hud får et lite sjokk :)

   kariannevilde

   24.10.2014 kl.00:54

   Anonym: jo :) de skal det! Du må faktisk bruke mer fuktighet til huden din hvis du har oljete hud. For hvis du prøver å tørke den ut, vil den bare fortsette å tilsette enda mer. :)

   Sophie Marken

   24.10.2014 kl.09:42

   kjempegode tips! du er vakker<3

   Charlotte Larsen

   24.10.2014 kl.13:47

   Så flink du er :D trenger sminkekurs jeg da !:) Hehe

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem