hits
InstaGme

 • 22.10.2014 kl.18:47  •  


   Følg meg på instagram for å få med deg daglige oppdateringer om hva som skjer i livet mitt. Alt fra reiser, photoshooter, blogginnlegg til div festligheter jeg driver med. For å komme direkte inn på instagrammen min så trykker du bare på bildene. Jeg skal gå igjennom instagrammene til alle de nye følgerne så kanskje jeg begynner å følge akkurat DEG? Nå mot vinteren kommer jeg til å starte opp med noen konkurranser på instagram og div ting, så da er det bare til å følge med videre på reisen.


   Trykk på bildene for å komme inn på instagram <3

   Idag har jeg faktisk ikke gjort så mye fornuftig.. Våknet halv 5, gikk tur med Chanel og spiste frokost halv 7 og nå blogger jeg. Har begynt å bli syk så jeg orker nesten ikke gjøre noe som helst egentlig.. Må få kommet meg på apoteket for å få kjøpt inn hostesaft og div ting, for det passer veldig dårlig å bli syk nå. Jeg må også få kommet meg ut og kjøpt inn en bursdagsgave til helgen. Skal sminke bursdagsbarnet først også, så fint hvis jeg ikke blir dårligere nå. 

   Ha en fin kveld videre også håper jeg ikke du har blitt syk av dette triste været som er ute..

    

   Hvor er ditt beste minne fra? // Er du glad i bilder? // Hva legger du ut på instargram? // Og hva heter du på Instagram? 

    

   <3KV

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Marianne

   22.10.2014 kl.18:55

   Så fine bilder :)

   Følger deg allerede :) Følg gjerne meg hvis du ikke allerede gjør det: @MarianneThorsby

   Du er vakker :)

   Vilde

   22.10.2014 kl.19:16

   Følger deg nå (@vildesinspiration), ser ut som du har mange fine bilder der :D

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem