hits
Ny Chanel veske

 • 21.10.2014 kl.23:15  • Guess skjerf // H&M jakke // London sko // Bik Bok Bukse // Victoria's secret genser // LV veske //

   Idag skulle jeg innover til Oslo for å spise med jentene på Bar Tjuvholmen. Noe som var utrolig koselig, siden jeg ikke hadde sett Janne på en stund. Også skulle jeg hente Chanel vesken i Oslo som jeg hadde kjøpt, så vi kjørte rundt i hele Oslo for å finne frem! Kjørte oss bort på Grønnland der det var stappfullt av politibiler og politifolk. Vi var jo utrolig redde og fikk nesten hjerteinfark, for skal si det er skummelt der når det er mørkt! Maten vi fikk var vi ikke så veldig fornøyd med akkurat..Så neste gang blir det til at vi spiser på Olivia eller et annet sted!

   Charlotte bestilte biff, også fikk hun rått kjøtt. Så ble ikke så veldig mye mat på henne for å si det sånn!


   Her er noen raske bilder av den fine Chanel vesken jeg kjøpte. Utrolig fornøyd med den, men jeg pleier ikke gå med så små vesker egentlig siden jeg tar jo med meg halve huset når jeg skal ut! Også pleier jeg å ta med speilrefleksen for å kunne ta noen fine bilder, så jeg lurer veldig på hvordan dette skal gå. Men jeg må nok bare lære meg å ta med meg mindre ut til neste gang. Skulle egentlig fått fikset neglene mine i dag også, men klokken hadde blitt så mye etter vi hadde kjørt rundt hele Oslo 20 ganger, så jeg må få fikset det så fort som mulig.

    

   Nå har jeg også fått denne sangen her på hjernen etter jeg var ute med jentene fra Drammen på lørdag.

   Har du spist på Bar Tjuvholmen før? Hva syntes du? Har du en Chanel veske og hva syntes du om de?
   <3KV
   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Style by Ida

   21.10.2014 kl.23:35

   Så utrolig fin<3

   Sophie Marken

   22.10.2014 kl.09:28

   så fin veske!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem