hits
Før og etter redigering? Vi er alle like...

 • 16.10.2014 kl.08:10  • Jeg har nå ligget inne i flere dager.. Lest altfor mye sladder på nettet? 50 kilo debatten, alle innleggene som har skrevet om det . Jeg bestemte meg selvfølgelig for å IKKE skrive om dette, men når du ligger stille mesteparten av dagen (pga hjernerystelsen, ikke fordi jeg er lat) så begynner tankene å surre og det har klødd i fingrene mine etter å skrive noe om det. Muskler veier mer enn fett! En wake up call til de som i det hele tatt har tenkt tanken over at jenter over 50 kilo er feite. Jeg skriver egentlig ikke dette innleget fordi jeg følte meg truffet av hva folk skrev? Men fordi jeg vet så utrolig mange der ute sliter med vekten, utseende og seg selv fra før av. Så at innlegget til de guttene ble blusset opp når det er flere som allerede gruer seg til å gå på stranden, å vise seg frem i bikini forran alle andre så skjønner jeg at det sårer. Jeg får vondt av å tenke på alle de som føler de er feite bare fordi to tullinger som ikke har en eneste muskel i kroppen sin skal diskriminere andre? For å føle seg selv bedre? Unnskyld meg, men alle har like stor rett til å være glade i seg selv for den de er, ingen skal få lov til å trykke deg ned i søla bare fordi de har lite selvrespekt og selvbilde fra før av. 

   Gikk inn på badet å fant ut at jeg veide 4 kilo over limit grensen, men jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre. Jeg ville heller spist det godteriet på kinoen i går enn å sultestreiket meg for hva noen tullinger skriver på en tåpelig "blogg" vær stolt av kroppen deres jenter, vekten har ingenting å si på hvordan du ser ut. Du kan like godt veie 80 kilo og bli verdens deiligste dame. Eller veie 40 kilo og bli verdens styggeste. Ikke la deg knekke av hva slags tall som kommer opp på vekten når du veier deg? Det har ingenting å si med hvordan person du er. Er du vakker på innsiden er du vakker på utsiden og det er det ingen som kan ta fra deg. Vi er jenter, vi skal ha former! Uansett hva slags tall det er på vekten, uansett hvordan du ser på deg selv i speilet, så husk at du er vakker! Begynn heller å fokuser på hva du liker med deg selv, ikke det negative for det vil bare ta knekken på deg. Hvis du gir deg selv et mål at du skal fortelle deg selv høyt forran speilet hver eneste kveld hva du liker ved deg selv, uansett om det er håret, øynene, stemmen, neglene, vippene, puppene, lårene, magen, armene eller hva nå enn det er så si det! Det vil garantert få deg til å se på deg selv bedre. For jo mer positivt du har å si om deg selv, jo mindre negativt vil du selv se. Jeg har selv stått der og følt at ingenting er bra nok, for i modell bransjen så spiller vekten en stor rolle! Alle forventer at du skal være på ditt beste, jeg har selv gått opp og ned i vekt av både kommentarer og hjertesorg? Men jeg ødelegger kun for meg selv? Så istedenfor å hakke ned på meg selv, så begynte jeg å se på det positive. Tenk positive tanker, så vil positive ting også skje <3


   Bilder av kjendisser, modeller og alle andre kan kanskje virke så "perfekte" men jeg skal love deg at vi alle sliter med både vekt, strekkmerker, valker, dårlig hårdag osv.. På dette bildet var jeg så opptatt av å tenke på annsiktet mitt, av å holde det i akkurat samme "pose" i 5 minutter, med både sola som stekte i annsiktet, olje som rant i øynene mine, håret i alle kanter, film teamet som surret rundt snakket og dirigerte meg. Så ja jeg glemte å trekke inn magen, for JA vi alle må trekke inn magen for å få det perfekte bildet, det er sjeldent noen ikke får en valk på magen når de lener seg fremover. Du er ikke alene!

   De to sort hvitt bildene dere ser her er live shoot, så det ble det "desverre for meg" ikke noe redigering for alt ble filmet og vist med en gang, så siden jeg glemte å trekke inn magen på noen av bildene så ble det til at valken ble med, men til andre potoshooter så blir alt av valker og appelsinhud fjernet.

   Her kan dere se et før og etter redigerings bilde av meg   Det er ikke så fryktelig kult å vise et før og etter redigerings bilde av meg, men hvis det får andre til å se litt mer positivt på seg selv så er det verdt det! Jeg vet det er hardt å se bilder av andre i magasiner og på nettet osv, men belive me! Vi alle blir redigert på så vi skal se "perfekte" ut. Men det er ingen som er perfekte uansett av hva du ser av bilder eller på tv. Er det noen som har den perfekte kroppen, døds mye penger og får alt de vill? Så skal jeg love deg de har noe annet de sliter med. Så fra og med i dag, så håper jeg du vil se litt mer positivt på deg selv, bli mer glad i deg selv, sett pris på det du allerede har fra før av. Hvis noen sier noe negativt til deg så må du tenke at det er en grunn til det! De sliter nok allerede med seg selv, så for å føle seg bedre må de hakke ned på noen andre. Vend det andre kinnet til og si til deg selv at du er så mye bedre enn det mennesket som sier det til deg, du er bra nok til å ikke måtte fortelle noen andre at de er stygge, feite eller hva nå enn det skulle være til at du selv skal føle deg bedre. For da er du det bedre mennesket. Elsk deg selv for da vil alle andre også elske deg.


   You are all superheroes.

   Nå legger jeg meg 08.00 ja, men ha en fin dag videre! Jeg tenker på dere alle sammen :)

   - KV

   • 22 kommentarer

   22 kommentarer

   OSLOFRU

   16.10.2014 kl.10:41

   Vilket otroligt fint och bra inlägg <3 Massor med kramar till fina dig!!

   Madelen Berg

   16.10.2014 kl.11:58

   utrolig bra innlegg!! Jeg er så enig! Og du ser dødsbra ut, både før og etter redigering <3

   16.10.2014 kl.12:47

   Du er fin, du!

   16.10.2014 kl.12:54

   syns du er finere uredigert ;) klem

   Christine

   16.10.2014 kl.13:31

   Wow Karianne. Gikk på skolen din på vgs og trodde ikke du hadde dette i deg, men takk for et kjempebra innlegg!!! Veit ikke hva jeg skal si men er imponert, takk for at du skrev det her. Har alltid følt at pene jenter som deg har sett ned på de som kanskje ikke er like tynne og veier rundt 50kg, (men fortsatt er sunne/formfulle jenter). Men nå ble jeg skikkelig glad, så bra at du deler et sånt sunt kroppsideal med leserne dine!! Og det hjalp på min selvtillit også, så tusen takk Karianne :) Du er en mye mer fornuftig blogger enn mange andre vi har i Norge, som også er opptatt av utseende osv.

   Christi

   16.10.2014 kl.16:43

   Flott uansett du da!!

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.18:17

   OSLOFRU: tusen takk :) ha en fin dag <3

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.18:18

   Madelen Berg: tusen takk for det! Utrolig koselig å høre det :) <3

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.18:18

   Anonym: takk for det :))

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.18:18

   Anonym: tuller du? Takk for det hvertfall :))

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.18:23

   Christine: dette var veldig koselig å lese :) veldig glad for at dette innlegget hjalp deg! Så ikke glem det at du er like vakker som alle andre, uansett hvor mye enkelte blir redigert på å prøver å fremstå på nettet :) ha en kjempe fin dag videre, så heier jeg på deg for at selvtilliten din alltid vil være på topp hele tiden <3

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.18:23

   Christi: tusen takk <3

   16.10.2014 kl.20:58

   Veldig fint innlegg :)

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.21:07

   Anonym: Tusen takk :)

   Aleksander

   16.10.2014 kl.21:38

   Hei Karianne!

   Må igrunn si meg enig med Anonym at du ser bedre ut uredigert :) Du ser helt fantastisk ut!

   Også forøvrig et veldig hyggelig innlegg å lese for en litt over snittet tung person!

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.21:46

   Aleksander: takk for det, det var koselig å høre :) bare hyggelig det! Stå på og ikke la noen fortelle deg at du ikke er bra nok :) ha en fin dag videre!

   Camilla

   16.10.2014 kl.22:11

   UTROLIG tøft gjort å legge ut før og etter bilde, det skal du respekteres for! Men så må jeg også si at du ser bra ut på begge:) bra du jobber for selvtilliten til folk.

   kariannevilde

   16.10.2014 kl.22:16

   Camilla: Tusen takk, varmer hjertet med slike ord <3 Viktig at vi begynner å se det positivet og ikke bare det negativet :))

   Julie

   17.10.2014 kl.12:15

   Du er en utrolig bra jente! Veldig tøft av deg og legge ut bildet! Du er utrolig pen uansett. Du hjelper meg veldig mye med sånne innlegg. Stå på!

   kariannevilde

   17.10.2014 kl.15:34

   Julie: så utrolig godt å høre :) stå på videre! Glad jeg er til hjelp <3

   therese

   17.10.2014 kl.18:44

   jeg er veldig imponert over dette innlegget :) har lest bloggen din en stund, men jeg tror aldri jeg har lest et så personlig og velskrevet innlegg av deg. jeg hadde et godt inntrykk fra før, men nå ble det enda bedre. du er et veldig godt menneske og det skinner gjennom.

   forresten, dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men bildene på bloggen din tar ofte veldig lang tid å laste inn, hvertfall ti minutter før hele bloggen er lastet. det er ikke nettet mitt, jeg har lest bloggen din flere forskjellige steder og med forskjellige nettlesere, men har alltid det samme problemet. jeg vet ikke hva det kommer av, men kanskje noe å ta opp med blogg.no ? :)

   kariannevilde

   18.10.2014 kl.17:53

   therese: Setter utrolig stor pris på alle de gode ordene du skriver <3 Utrolig glad for å høre dette her :) Tusen takk !

   Åh, da må jeg nok ta kontakt med Blogg.no ja og høre hva som er galt :) Tusen takk for at du sa ifra :))

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem