hits
Sannheten om Vegas

 • 04.10.2014 kl.14:22  • Vannet i denne fontenen beveger seg likt med musikken, utrolig fint å se på og få med seg. - Ligger midt i the strip


   Her fikk jeg akkurat vite at det var dette hotellet de hadde spilt inn Hangover. Løp bort til fontenen og tvingte Ida til å ta bilde av meg. *knis*


    Her tvingte vi en random turist til å ta bilde av oss, siden vi ikke fant Ida haha

   På andre siden av pawn shop, så var det et kjent maleri. Eller jeg vet faktisk ikke helt hvem de på bildet er? Men han som bodde i Vegas sa det var et veldig kjent maleri og statuer som var på et fjell eller noe? Og at jeg burde ta bildet med de, så jeg hadde det. Så hvis noen er kjent med dette bildet eller vil ta bildet med det, så er det i bakgaten bak den kjente pawn shop.

   Verdens største gift shop   For en fantastisk tur dette har vært! Jeg har opplevd så utrolig mye på den tiden jeg var der. Jeg har virkelig fått mange minner for livet og jeg skal definnetivt tilbake til Vegas igjen. Det ble litt mindre blogging der nede enn jeg hadde håpet på, det var så utrolig mye jeg ville dele med dere mens jeg var der. Men det var så tidsforskjell at når folk forventet et blogginnlegg fra meg så sov jeg eller var ute. Jeg prøvde å blogge litt mens jeg satt meg ned noen få minutter, så ble som oftest noen dårlige og raske blogginnlegg som jeg skal få prøvd å få endret litt på senere. Når jeg kom hjem til Norge igjen, sovnet jeg med en gang, men våknet ved midnatt og var oppe hele natten og prøvde å fikse alle de tingene jeg skulle, for jeg hadde en lang liste med ting jeg måtte gjøre med en gang bla å poste et innlegg på bloggen noe som alle de som hadde kommet til semifinalen skulle gjøre. Du kan stemme på meg -HER-  det er kun 4 dager igjen til de med flest stemmer blir nominert til finalen, så da håper jeg alle mine kjære lesere og de som bare har dukket innom bloggen gjerne vil stemme på meg. Jeg hadde satt utrolig stor pris på det. Mens jeg har vært hjemme igjen i Norge noen få dager har det ikke akkurat vært noe bedre, sovner kl 07.00 på morningen og våkner 17.00, så dagene blir jo snudd veldig opp ned her.. Holdt Charlotte oppe til kl 6 i natt, men hun vekte meg kl 10.00 for hun skulle på jobb, så håper jeg klarer å få snudd døgnet litt bedre nå.

   Men tilbake til turen, så har jeg endel folk jeg gjerne vil takke som hjalp meg med å få en perfekt ferie. For uten dere så hadde ikke turen blitt så bra som den ble.

   Så jeg vil takke en av de mennene som jobbet på flyplassen i Vegas, som jeg først spurte om hjelp til hvor jeg skulle gå for å sjekke inn der jeg skulle (det er 2 flyplasser og jeg stod tydeligvis på feil) som først forklarte veien, men etter 5 minutter skjønte han raskt at jeg ikke kom til å finne frem der nede han hadde beskrevet for meg, så han gikk rundt hele flyplassen for å lete etter meg. Så etter han hadde lett etter meg i ca 15 min så fant han meg lost i et tomt lokale langt nede i kjelleren, (haha, aner ikke hvordan jeg kom meg dit engang) Så han hjalp meg med kofferten og fulgte meg til busstoppet jeg skulle vente på neste buss som kjørte til den andre flyplassen. Der ventet det en annen fyr som het Pete tror jeg det var, som hjalp meg med både kofferten og tingene mine inn på den andre flyplassen men også hjalp meg med å finne ut hvor jeg skulle sjekke inn og faktisk nesten mistet sitt eget fly for å hjelpe meg. 

   Takk til Kris og kompissen hans som reddet Ida og meg, når vi ble strandet på flyplassen i Vegas og ikke kom oss hjem på søndag. Som lot oss kræsje på sofaen dems og kjørte oss rundt i Vegas og faktisk fikk se hvordan de som levde der bodde og se hvordan nabolaget var.

   Tusen takk til den supersnille mannen som også jobbet på flyplassen der nede, som faktisk kjøpte mat og drikke til oss når vi satt der uten noe som helst penger og pass og ikke kom oss hjem.

   Takk til de Norske guttene vi møtte her nede, som lot oss kræsje noen timer på hotellrommet dems når vi måtte sjekke ut av vårt hotell.

   Takk til Marius, Thomas og Vidar som lot meg kræsje både første og siste natten min nede i Vegas på hotellrommet dems (suitten) og for alt annet.

   Og takk til "Petter" som ble med meg på "get lost in the city shopping turen min"

   Takk til Julie & Ida for en amazing Vegas trip og for alle de gangrene de måtte bruke all sin makt for å vekke mitt tunge sovehjerte. Og takk til pappsen som måtte smelle hammeren i taket og få fart på bankene og gjøre alt i sin makt for å prøvd å få overført penger til meg på en søndag, når jeg ble strandet der nede.

   Og sist men ikke minst alle dere andre som kastet alt dere hadde i hende deres for å hjelpe meg hver gang jeg ble en lost puppy og ikke ante hva jeg skulle. Jeg er utrolig takknemmelig for alt av hjelp og støtte hver og en har gitt. Dere er alle gull verdt <3   #travel #reiser #vegas #lasvegas #US #usa #world #adventure #kariannevilde 

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Aaron

   07.10.2014 kl.23:35

   Did you visit the Monte Carlo? My sister goes there next week, they always stay there, good location and an awesome brew pub also.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem