hits
Den nye trendsetteren?

 • 03.10.2014 kl.05:51  • Jeg lovte jo en makeup video til L'Orèal Paris sin konkurranse i dag, selvom klokken er 05.13 så er det fortsatt idag for meg, siden jeg ikke har lagt meg enda.. Har jet lag til 1000 også har jeg sittet å holdt på med denne videoen helt til nå! Jeg er veldig amatør til det å redigere bilder og videoer, men det begynner å komme seg altså!

   Først satt jeg flere timer med å laste ned det nye IOS X (eller hva nå enn det var) for å kunne laste ned iPhoto og iMovie på nytt fordi det ble slettet når jeg restartet mac'en min. Så det tok endel timer, også når jeg trodde jeg endelig var ferdig med det, og at det skulle være enkelt å redigere videoen, så varte den i nesten 40 minutter.. Så jeg måtte klippe og fikse i endel timer med bare det, så denne videoen er ikke helt perfekt, men videoene blir bare bedre og bedre for hver gang føler jeg. Nå vet jeg litt mer om hvordan jeg skal gjøre ting. Den 3 videoen jeg lagde ble nesten "perfekt" men jeg fikk ikke lov til å legge den ut fordi den inneholdt to hele sanger jeg ikke hadde opphavsrett på? Så jeg fikk ganske panikk og måtte begynne å klippe på nytt og da ble sangene veldig rotete, men jeg er så utrolig sliten at jeg har latt det gå for denne gangen, nå har jeg sittet å sett i denne skjermen non-stop i over 12 timer, så jeg får bare håpe på det beste og at denne videoen får meg til finalen.

   De andre har jo hatt mye bedre tid enn meg og ligger veldig mye forran meg. Jeg har jo vært på felg hver dag i 3 uker nå, først 2 uker her hjemme i Norge så over en uke i Las Vegas. Så var ikke akkurat den beste tiden i livet mitt for å lage en makeup video, men kan ikke klage for har jo valgt det selv. Det var altfor mørkt ute for å ta bilder også, men jeg fikk hvertfall med en av jakkene jeg kjøpte nede i Vegas. 

    
   Stem på meg -HER-

   Jakke H&M Las Vegas

    

   Men stem og del gjerne på meg -HER- hadde satt utrolig stor pris på det :)

    

   Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem