hits
Ta igjen mistet tid? - I'm back

 • 02.10.2014 kl.15:56  • Hei alle søte mennesker! Nå har jeg endelig kommet trygt tilbake til Norge igjen, og har jo endel ting jeg skulle ha blogget om som jeg ikke har fått gjort mens jeg var nede i Vegas. Jeg kom videre til Semifinalen i L'Orèal Paris sin konkurranse, der jeg har fått endel sminke mens jeg har vært ute å reist. Jeg må da hive meg i det og lage en sminkevideo i dag iogmed at det bare er 6 dager igjen av konkurransen. Så da håper jeg alle sammen vil stemme på mitt bidrag når jeg har lagt ut videoen. Også at dere vil hjelpe meg med å ta igjen alle de andre som faktisk fikk lagt ut videoen sin i tide. 

   Nå er klokken 15.30 og jeg stod opp for en halvtime siden så ja jeg har litt jetlag kan man si. Det første jeg gjorde var å hive meg etter macen min for også å fortelle dere at dere kan stemme på meg på vixen blog awards gjerne under kategorien "årets nykommer" eller hva du har lyst til <3 du kan gå inn -HER-  for å stemme.

   Setter utrolig stor på alle venner, bekjente, ukjente alle som vil stemme på meg på Vixen blog awards. - I LOVE YOU - 

    

   Skal få laget videoen i dag også skal jeg lagt ut enda flere bilder fra Las Vegas og svart på endel spørsmål jeg har fått der nede.

    

   <3 ?Flere som henger etter med endel ting? 

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem